Vienīgais seksa partneris

Reitings 96
Reģ: 06.05.2012
Sveikas! Vēl pavisam jauna būdama nosolījos sev, ka nebūšu kā mana vecmāmiņa, neprecēšos ar pirmo un baudīšu arī seksuālo dzīvi ar citiem. Bet šeku reku, esmu precējusies ar savu pirmo puisi un nu gaidu jau otro bērnu. Viss ir jauki un sekss arī apmierina, bet tajā pašā laikā - varbūt es nemaz nezinu, ka var arī labāk? Tā doma beidz nost, jo es tiešām nezinu kāds ir tas cits.
06.05.2012 11:31 |

Reitings 42
Reģ: 23.08.2010
Šalote - tur tā lieta, ka mēs esam kopā 5 gadus, sekss mums ir neregulārs un neteikšu, ka lidinātos 7tajās debesīs. Varbūt tāpēc mani velk pie cita.
06.05.2012 16:28 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Dvīne, bet taču ir tik daudz vīriešu, kas izsaka komplimentus un "sit kanti" un tiešām tu dotu tā kādam no tiem "zaļo gaismu", jo redz izteica komplimentus? :)
Man darbā arī "priekšnieks" bija sitis kanti, bārstījis komplimentus, divdomīgus tekstiņus sacījis, bet tikai tāpēc es taču nesākšu iet pa kreisi, jo redz "ak dieniņās, kāds vēl mani ir pamanījis" :D
Tagad piem. labi zināma slavenība LV man sit virtuālu kanti, un ko, man tagad pamest savas laimīgās attiecības, jo redz VIŅŠ uzskata, ka esmu dieviete!? :D
Tie taču ir vīrieši...
un tas ir tikai liels komplimentus, ja tev daudzi izsaka komplimentus, flirtē ar tevi, bet tas nenozīmē, ka tev tagad katram šādam ir jādod iespēju un uzreiz jāizjauc esošās attiecības ;)
06.05.2012 16:34 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es shobriid esmu kopaa ar savu pirmo puisi. Ceru, ka taa arii paliks. Protams, ir iezagushaas taadas domas galvaa, 'kaa tad vareetu buut ar citu?', bet prieksh manis sekss ir kaut kas ljoti intiims un es vareetu to dariit ar, ja ne cilveeku, ko miilu, bet vismaz kaadu kas man ljoti ljoti patiik un kam es uzicos. Taapeec diezgan neiespeejami, ka kaadreiz man buus veelme ar kaadu citu, jo vienkaarshi, kameer es miilu savu draugu, nev iespeejams, ka manaa sirdii iezogas kaads cits. taa vareetu notikt, tikai, ja muusu attieciibas tuvotos beigam.
06.05.2012 16:38 |

Reitings 42
Protams, ka es neatdotos katram, kurš man izsaka komplimentus. Bet pa šo gadu, esmu sapratusi, ka man viņš ļoti simpatizē. Tikai nezinu, vai es arī viņam. Un pirmā viņu skūpstīt nevarētu, nezinu kā rīkoties.
06.05.2012 16:39 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Dvīne - tev viņš patīk,jo viņš koķetē ar tevi...
ja viņš sēdētu kabineta stūrī un būtu tāds,kā būtu un nekoķetētu,tad tev būtu pilnīgi vienalga vai viņš tur sēž vai nē.
iespējasm,ka viņš ir tāds tips,kas koļījās tikai tāpēc,lai meitene safanojas, sāk muļķīgi ķikināt utt. un tam nav ne mazākā sakara ar to,ka viņam tu patiktu....
pašai paziņu lokā ir šādi kadri...nekaunīgi koķetē ar aizņemtām meitenēm. kad šīs pārtraukušas attiecības, tad viņiem viņas simtu gadu nevajag..n
omedīja, pierādīja,ka var dabūt visas tikai ar saldu mēlīti vien, un atstāja nīkstam.
06.05.2012 16:44 |

Reitings 42
Paldies, zilbuliit, tieši to man vajadzēja dzirdēt.
06.05.2012 16:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet tas tak ir tik jauki, ka tu savu isto esi atradusi ar 1. "šāvienu"!
un kadi ir citi...nu vaRI PARBAUDIT, BET VAI TAS IR TA VERTS??? domaju, ka ne!
06.05.2012 17:04 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
reizēm labak zīle rokā nekā mednis kokā
06.05.2012 17:20 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Varbūt vienkārši jums nav tik labi, ka liekas - labāk vienkārši nevarētu būt! Ja tā būtu, tad visdrīzāk par citiem nedomātu. Bet tas nekas, galvenais, ka ir labi, vienkārši pamēģiniet kaut ko jaunu, kaut kādas lomu spēles (gandrīz vai skaitīsies, ka ar citu to dari :D ), kaut kā pilnveidojiet savu seksuālo dzīvi un kopumā attiecības, lai tiešām ir tik labi, ka labāk vairs nevarētu būt. Lai veicas!
06.05.2012 17:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nezinu, man liekas, ka labāk viens labs seksa partneris, nekā 10 kaut kādi tur, turklāt pasaulē ir tik daudz vīriešu - kā tu vari zināt, ka sekss ar Andri ir vislabākais kāds tev jebkad bijis? Ar pastāvīgu partneri visu var izstrādāt vienkārši perfekti, ja abi viens otrā ieklausās un procesu padara par spēli, ko papildināt arvien jauniem un jauniem elementiem :) . Protams, var būt baigais pārdzīvojums ielaižoties ar kādu apburošu svešinieku, bet es to nekad nemainītu pret mīlošu partneri.
06.05.2012 17:59 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Cilvēkiem ir tieksme novērtēt to, kas ir tikai tad, kad jau pazaudēts. Es arī piederu pie šīs kategorijas dažreiz, izņemot attiecības. Protu novērtēt to, ka esmu kopā ar savu īsto mīlestību, par ko esmu pārliecināta, pirmais puisis man, es viņam pirmā, attiecības ir lieliskas.
Lai nenodzistu `uguntiņa` un turpinātos šī `ķīmija`, attiecībās ir jāpiestrādā abiem, jāprot ir runāt, komunicēt un būt pilnībā atklātiem vienam pret otru - tad arī, manuprāt, šādas domas par citiem vīriešiem prātā nenāk. Un ja kas tāds ir, tad noteikti kaut kas nav kārtībā starp mīļotajiem. Pilnībā piekrītu Spotorno visā. Man šķita, ka esmu vienīgā, kura ir tādās domās par attiecībām un jūtām.
Tas, ka cilvēki ir attiecībās, nenozīmē uzreiz, ka arī fantazēt ir aizliegts un iztēloties kādu nevainīgu romānu ar kādu citu. Tās ir fantāzijas, sapņi un domas, kuras nevienam nav jāstāsta, ja negrib. Un par tām nevar justies slikti, piemēram, ja sapnī seksojies ar kādu citu vīrieti, nākamajā rītā tak neiesi pie sava mīļotā un neteiksi - ak dievs, piedod man, es tevi sapnī nokrāpu! Arī vīrieši fantazē, ikviens to dara. Protams, viss atkarīgs no cilvēka un tā, kādas ir attiecībās. Es parasti piemērus saku par tādām attiecībām, kurās viens otru no sirds mīl un nekad nekrāptu, pilnībā uzticās viens otram un nesaskata kādu citu labāku par jau esošo.
Es arī neuzskatu, ka visi krāpj. Tavā gadījumā, Keiko, ja tik ļoti gribējās zināt, kā būtu ņemties ar citu vīrieti jau pirms kāzām, tad nevajadzēja nemaz arī precēties. Un vīrietis cūciski izturējās, lieloties par to, ar cik daudzām ir pārgulējis. Nelauzi galvu par tādu nieku kā pagātne. Labāk priecājies, ka esi TAGAD UN TE kopā ar savu vīrieti. Un esi pateicīga, ka viņam bijusi vēl kāda partnere gultā, nevis viņš ir bijis narkomāns. Vai tiešām cita sieviete tik daudzus gadus atpakaļ ir tas trakākais?
Fantazē kādreiz, ja jau tik ļoti gribas zināt.
06.05.2012 18:42 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
Sievietem ir talants radit problemas tur, kur vinu nav!
06.05.2012 23:10 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Priecājies, ka vispār sekss ir, nez ko tu teiktu, ja līdz 22 gadu vecumam nebūtu nekāda seksa, laikam prātā sajuktu.
07.05.2012 05:27 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Cilvēks, ar kuru tikos vēl tad, kad tikai uzsāku studijas, mācīja salīdzināt. Ne jau seksu, bet vīriešus, viņu attieksmi, būdams pārliecināts, ka es tik un tā atgriezīšos pie viņa pēc randiņiem ar citiem. Un kādu reizi neatgriezos, lai arī esmu pateicīga viņam par visu! Tavā vietā es nemeklētu/neizdomātu problēmu nevietā.
07.05.2012 05:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti patika Dope doma-lasiiju un domaaju-taa arii tiesaam ir!:)
07.05.2012 06:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits