O tieši šis
Keiko:Lūk, laikam atbilde, ka to domu dzen uz priekšu, ka viņam kāda gan ir bijusi pirms tam.
arī pierāda to, ka cilvēkiem, kuriem ir vēl sirdī tā patiesā, nesabojātā sakne, ir nepatīkami un skumji, ka tam otram ir bijušas jau citas. Tas nozīmē to, ka pret iepriekšējo seksuālo pieredzi ir negatīva attieksme!
Lullaby: Man šķiet, ka ikvienai, kam ir tikai 1 seksa partneris ar laiku ienāk prātā doma - kā ir ar kādu citu?
Nav ikvienai, vismaz es šajā sarakstā neietilpstu. Pastāstīšu savas sajūtas... Jo vecāka es kļūstu, jo vairāk man paliek pretīgi iedomājoties (kad sastapos ar tādām diskusijām vai rakstiem), ka es varētu mīlēties ar kādu citu. Jo vecāks ir cilvēks, ņemot mūsdienu "bezpridela" sabiedrību, jo sanāk, ka bez maz vai katrs otrais ir tipiskais "mačo", kurš ir ar neskaitāmu meiču pieredzi, par ko lielās un uzskata to par varen labu, jo taču
"trulā sabiedrība" uzskata, ka tu esi super, ja tev ir bijusi vairākkārtēja seksuāla pieredze.
Man ir otrādāk, - pretīgi no domas, ka es kaut kādam tādam būtu n`tā nevis vienīgā vai sliktākajā gadījumā otrā sieviete. Sevi vērtēju ļoti augstu un uzskatu, ka sievietei ir jābūt iekārojamai, bet nedabūjamai. Dabūjamai tikai tam vienīgajam izredzētajam, kuru grib!
Tieši tāpēc ir ļoti svarīgi vispār pārstāt propogandēt to
"pieredzes" kultu, jo šodien arvien mazāk paliek cilvēku ar stabilu un nesalaužamu morāli par to, kas ir mīlestība, attiecības un jūtas.
Keiko, ja tev ir svarīga sava mīlestība, piedod viņam pagātnes "grēkus" un uzskati sevi par laimīgāko sievieti uz pasaules, jo tev ir dota tā retā iespēja - ilglaicīgi mīlēt un būt mīlētai pa īstam :)