Vienīgais seksa partneris

Reitings 96
Reģ: 06.05.2012
Sveikas! Vēl pavisam jauna būdama nosolījos sev, ka nebūšu kā mana vecmāmiņa, neprecēšos ar pirmo un baudīšu arī seksuālo dzīvi ar citiem. Bet šeku reku, esmu precējusies ar savu pirmo puisi un nu gaidu jau otro bērnu. Viss ir jauki un sekss arī apmierina, bet tajā pašā laikā - varbūt es nemaz nezinu, ka var arī labāk? Tā doma beidz nost, jo es tiešām nezinu kāds ir tas cits.
06.05.2012 11:31 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Nekad Tev nebūs garantijas, ka ar to "kādu" citu būs labāk.
Meitenes, kam ir vairāk nekā viens, man piekritīs,ka var gadīties uzķerties uz kādu pavisam frīkainu, džeku ar maziņu locekli un visādām citām ne sevišķi apmierinošām īpatnībām/īpašībām.
Es saku - NEVAJAG. Pat domāt par to NEVAJAG, jo tas nemiers augs arvien lielāks un kārdinājums pamēģināt arī.

Ja ar esošo kaut kas neapmierina, to var labot - kaut vai grāmatas pozas visas izmēģināt, vidi,apstākļus. Ja pārgulēsi ar citu - labot nevartēs to, ko esi sastrādājusi.
06.05.2012 14:34 |

Reitings 42
Reģ: 23.08.2010
Nesen lasīju, par dienesta romāniem.. un tur bija viens komentārs : Sieviete būtu gatava atdoties/krāpt ja, 1) Pretējā dzimuma pārstāvis simpatizētu, 2) Būtu vieta kur un 3) ja neviens to nekad neuzzinātu...
Manuprāt, jebkurai meitenei, ja ir iestājusies rutīna gribas , kautko jaunu. Bet ir jāizsver visi par un pret.
06.05.2012 14:35 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
O tieši šis
Keiko:Lūk, laikam atbilde, ka to domu dzen uz priekšu, ka viņam kāda gan ir bijusi pirms tam.
arī pierāda to, ka cilvēkiem, kuriem ir vēl sirdī tā patiesā, nesabojātā sakne, ir nepatīkami un skumji, ka tam otram ir bijušas jau citas. Tas nozīmē to, ka pret iepriekšējo seksuālo pieredzi ir negatīva attieksme!

Lullaby: Man šķiet, ka ikvienai, kam ir tikai 1 seksa partneris ar laiku ienāk prātā doma - kā ir ar kādu citu?

Nav ikvienai, vismaz es šajā sarakstā neietilpstu. Pastāstīšu savas sajūtas... Jo vecāka es kļūstu, jo vairāk man paliek pretīgi iedomājoties (kad sastapos ar tādām diskusijām vai rakstiem), ka es varētu mīlēties ar kādu citu. Jo vecāks ir cilvēks, ņemot mūsdienu "bezpridela" sabiedrību, jo sanāk, ka bez maz vai katrs otrais ir tipiskais "mačo", kurš ir ar neskaitāmu meiču pieredzi, par ko lielās un uzskata to par varen labu, jo taču "trulā sabiedrība" uzskata, ka tu esi super, ja tev ir bijusi vairākkārtēja seksuāla pieredze.
Man ir otrādāk, - pretīgi no domas, ka es kaut kādam tādam būtu n`tā nevis vienīgā vai sliktākajā gadījumā otrā sieviete. Sevi vērtēju ļoti augstu un uzskatu, ka sievietei ir jābūt iekārojamai, bet nedabūjamai. Dabūjamai tikai tam vienīgajam izredzētajam, kuru grib!

Tieši tāpēc ir ļoti svarīgi vispār pārstāt propogandēt to "pieredzes" kultu, jo šodien arvien mazāk paliek cilvēku ar stabilu un nesalaužamu morāli par to, kas ir mīlestība, attiecības un jūtas.

Keiko, ja tev ir svarīga sava mīlestība, piedod viņam pagātnes "grēkus" un uzskati sevi par laimīgāko sievieti uz pasaules, jo tev ir dota tā retā iespēja - ilglaicīgi mīlēt un būt mīlētai pa īstam :)
06.05.2012 14:37 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Keiko-dzive ir gara :D nobaudis tu vel kadu citu virieti;) Atceries manus vardus!:)
06.05.2012 14:45 |

Reitings 96
Man ar viņu kaut kas ir jau kādus 10 gadus, mums tūlīt būs otrais bērns, es nezinu, kam ir jānotiek, lai man būtu vēl kāds.
Spotorno, tā ir, jā. Es tos uzskatu par reāli grēkiem un tur jau tā doma rodās.
06.05.2012 14:51 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Jāpiekrīt Spotorno par to,ka visi,kam ir bijis tikai 1 seksa partneris domā par to,kā ir ar citiem..
nu nav vis tādi...es piemēram, domāju cik pretīgi tas būtu,jau vien iedomājoties, kā msn vīrietis "sūcas" ar kaut kādām citām,kur nu vēl nodarbojas ar seksu...
06.05.2012 15:00 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Es nesaprotu, kādēļ varētu likties, ka kāds citi vīrieši ir labāki par tavu vīru. Labāk tajā pašā brīdī, kad domātu par to, ka varētu gulēt ar citu, atsvaidzināt savas attiecības ar vīru seksuālā ziņā.
Man arī bijis ir tikai viens partneris - tas ir mans saderināties. Lai gan kopā esam ilgāk nekā tu ar savu vīru, man tiešām nekad ienākusi tāda nopietna doma par šo. Viena lieta, ka esmu domājusi par to, vai viņš dzīvē būs mans vienīgais, bet es ceru, ka tā tiešām būs! Nejūtos neko zaudējusi, ka neesmu mīcījusies pa gultu ar svešiem vīriešiem. Jūtos lepna par to, ka spēju pēc tik ilgas kopdzīves ar savu mīļoto joprojām just TO sajūtu kā agrāk. Un es neteikšu, kas tas tā vienkārši ir, pie tā jāpiestrādā abiem.
06.05.2012 15:03 |

Reitings 633
Reģ: 29.01.2009
Spotorno, tāpēc jau es teicu, ka "man šķiet". Prieks, ka tev tādas domas nav nākušas prātā :)
Man bija tā, ka uznāca periods, kad par to biju iedomājusies (protams, bez nekādas krāpšanas un reāliem plāniem), bet tagad nespēju iedomāties sevi ar kādu citu.
Lūk, laikam atbilde, ka to domu dzen uz priekšu, ka viņam kāda gan ir bijusi pirms tam.[/quote
Nu, man tas nebija tas, kas pamudinātu uz tām domām. Es uzskatu, ka pagātnei jāpaliek pagātnē. Drīzāk sabiedrība. Tas, ka dzirdu, kā draudzene salīdzina savu tagadējo ar bijušo u.tml.
06.05.2012 15:05 |

Reitings 633
Sasodīts, kaut kā nočakarejos ar citāta ievietošanu :)
06.05.2012 15:06 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Manam mīļotajam arī ir bijušas daudzas pirms manis, jo viņš tomēr ir vecāks par mani. Es biju ļoti jauna. Taču, kad viņam jautāju par iepriekšējo seksa pieredzi, viņš ir atklāti teicis, ja būtu zinājis, ka satiks mani, nebūtu tik daudz centies "sagrābt" attiecībā uz seksuālo pieredzi. Viņam liekoties, ka tam neesot bijusi pilnīgi nekāda jēga, jo viņš tagad pat to neatceroties kā kaut ko īpašu.
06.05.2012 15:08 |

Reitings 96
Nu redz, varbūt jums vieglāk, ka jūsu vīrieši jums pierāda, ka iepriekšējais nebija svarīgs, manējais gan ar to sākumā lepojās un sākumā vēl acīs bāza.
Un prieks par visām, kam nācis nav nekas tāds galvā! Lai gan pieļauju, ka kaut mazākā doma noteikti, kaut kad ir iezagusies.
06.05.2012 15:10 |

Reitings 2487
nu tad vaina ir tavā vīrietī. tajā,ka bāza acīs. (man tas liekas bērnišķīgi lielīties par to, cik sievietēm gājis pāri). nejau visām sievietēm,kas viņu vīrieši ir pirmie, veči bāž acīs to....tad nu lūk arī atbilde....VISĀM TAS NAV IENĀCIS PRĀTĀ,jo nenviens daudz maz prātīgs cilvēks ar to nelielās....ne sākumā, ne beigās.
06.05.2012 15:16 |

Reitings 96
Sievietēm būtu par traku, viņš jau tajā laikā bija pusaudzis :D Varbūt, ja mēs abi būtu viens otram pirmie, tas nebūtu nekas. Tik un tā domāju, pat, ja vīrietis neplātās, maza doma rodas - kā un kas būtu (nevis uzreiz iešu un krāpšu!)
06.05.2012 15:56 |

Reitings 2487
tāpēc,ka tev tā ir, tad tagad izklausās,ka centies uzspiest to,ka REDZ, VISĀM TĀ IR. pat ja saka,ka nav, tad "ganjau dziļi ir tādas domas bijušas". NU NAV VISĀM TĀ KĀ TEV! :D
Varu saderēt,ka tagad šīs diskusijas nebūtu,ja tavs vīrietis nebūtu mētājies ar savu izmīlēto meiču skaitu, un nebūtu metis to sejā....
06.05.2012 16:01 |

Reitings 96
Es runāju tikai par tīru cilvēcīgu interesi, nevis to iešu un krāpšu. Es jau arī neteicu, ka visām tā jābūt :)
06.05.2012 16:04 |

Reitings 42
Labi, varbūt tā nav visām , visām, bet es Keiko saprotu.
Es draugam biju pirmā, arī viņš man bija pirmais. Un lai, kā būtu es klusībā domāju par kolēģi.
Un es nezinu, ko lai iesāk, jo pēdējos 3 mēnešus tikai par viņu spēju domāt. Viņš pēc dabas ir flirtētājs. Ik pa laikam uzsmaida , izsaka kādu komplimentu, netieši pieskaras. Vairs nevaru izturēt. Ko man darīt? Pirmā robežu nepārkāpšu, bet gaidīt... Sāku jau domāt-varbūt viņam vispā r es neinteresēju, ja jau tik ilgi moca mani.
06.05.2012 16:10 |

10 gadi
Reitings 5929
Dvīne, tas puisis ir brīvs? :) Lai nu kā, nekrāp puisi, nebojā karmu :D
06.05.2012 16:11 |

Reitings 2487
Dvīne - tu domā,ka ja jūs viens otram nebūtu pirmie, tad tev šis kolēģis neinteresētu? muļķības...
06.05.2012 16:15 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
patiešām centies uz to skatīties no pozitīvās puses, ka esi viņam pirmā un vienīgā. turklāt, ja tev ar viņu labi, kur teikts, ka ar citu būtu labāk?
06.05.2012 16:21 |

Reitings 42
parfait - jā, viņš ir brīvs.. sāku domāt, varbūt tie pieskārieni tiešām ir netīši. :/ itkā sēžot birojā apkārt ir vēl meitenes, bet to viņa acu skatienu, es vienmēr uztrāpu.
Zilbuliite - tev taisnība,interesētu man viņš tāpat.
06.05.2012 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits