Vēlreiz ieteikšu kaut ko no Berna palasīt, tas noder, lai arī ne gluži par latvietēm un krievietēm, bet "izlobīt"vajadzīgo varēs.
*Krievietes ir kaislīgākas (jā, var droši nepiekrist un stāstīt par gultā trakajām latvietēm, bet šo esmu bieži no vīriešiem dzirdējusi, jā, godīgi sakot, es neesmu vispār dzirdējusi par kaislīgām latvietēm)
*krievietēm patīk izaicinošāks apģērbs (esmu par to sajūsmā, jo iepirkties pēc krievietēm veikalā ir ļoti labi, visu spīdīgo, apspīlēto un sarkano viņas ir izlasījušas, tāpēc paliek tikai pelēkais un mierīgais man, lai arī tas der tad, ja iepērcies Daugavpilī, nerunāšu par tām krievietēm, kuras dzīvo Krievijā, vēl jo vairāk Maskavā, jo piesaukt to šajā tēmā īsti jēgu neredzu, jo krieviete Maskavā vai kādā citā pilsētā Krievijā ģērbjas ļoti atšķirīgi, nerunājot jau par tām, kuras palikušas te, to nevar salīdzināt ar brīnumiem, kas manāmi Rīgā, kur gaumīgi ģērbtas sievietes var redzēt gaužām reti, tur arī latvietes labprāt grēko)
*krievietes ir gudrākas attiecībās, viņas māk justies vīrietim vajadzīgam, noderīgam, pārākam, latviete, savukārt, viņu zāģēs daudz biežāk. Jānis bija mans paziņa, kurš itin visā ir veiksmīgs vēl šobrīd, vienīgi sievietes viņam pārāk bieži mainījās līdz brīdim, kad Ilzes un Zanes viņš nomainīja uz krievieti. Kad runājām par to, kāpēc tad viņa ir īstā, Jānis atzinās, ka šī viņu nezāģēs, kā pareizi dzīvot, nemācīs pēc Fen Šui mēbeles salikt un būs mīļāka. Jau kādi 5 gadi pagājuši, viņiem ir burvīga meitiņa un Jānis beidzot ir laimīgs.
*Par viesmīlību un saimnieciskumu NEpiekritīšu, jo tas otrais noteikti ir 50:50 redzēts, ņemot vērā, ka esmu augusi divās pilsētās, kur vienā latviešu ir 40%, bet otrā kādi 10% tikai, tāpēc krievu redzēts pietiekoši daudz. Uzcītīgākas viņas ir, tas gan, daudz neatlaidīgākas un mērķtiecīgākas. Jo tad, ja latviete skaudīs un sūdzēsies, ka citai paveicies, krieviete ies un darīs, reizēm ies pāri līķiem un darīs nepieņemamo, bet tik un tā visu cieņu. Par viesmīlību nepiekritīšu tāpēc, ka nedrīkst salīdzināt, piemēram, kurzemnieces ar latgalietēm, jo pirmās ir ļoti aukstas, salīdzinājumā ar otrajām. Einārs ir labs draugs jau ļoti sen. Viņš daudz atrodas gan Kurzemē, gan Latgalē un atzīst, ka tad, ja viņam mašīna salūzīs Kurzemē, neviens pirmais palīdzību nepiedāvās, jāiet pašam un jārunā ar neuzticīgajiem par to, lai palīdz, savukārt, Latgalē cilvēki nāks paši jau tad, kad vēl pats nebūsi problēmu konstatējis, bet tikai apstājies. Viņš parasti piebilst, ka arī tad, ja Tev būs svētki savā pagalmā svinami, kurzemnieks-kaimiņš pie Tevis ciemos neatnāks, bet Latgalē atnāks arī kaimiņa draugs:) Tā nu uzskatu, ka tās vēsās un neviesmīlīgās ir tikai Kurzemē :P.