Latvietes vs krievietes

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Dzirdēts no puisiem, ka krievu tautības meitenes ir daudz tempermentīgākas, seksuālākas, aktīvakas, mīļākas, atraisītākas kā latvietes!
Krievu tautības meitene aptekalēs savu puisi, būs vienmēr priecīga un smaidīga, latvietes esot gruzīgākas un atturīgākas.
Kā jums šķiet? Zinu, ka atbildes nebūs objektīvas, jo uz so jautājumu vajadzētu atbildēt večiem :) bet mēģināsim dāmas :)
05.05.2012 12:52 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Vai tā vispār var teikt - tas ir asinīs? Vai tas vairāk nav audzināšanas jautājums? Piekrītu te vienai meičai, kas izteicās, ka latvietes vada bailes sevi izpaust, jo ko gan teiks cilvēki? Tā ir lieta no kuras latviešiem vajadzētu tikt vaļā, jo tā kalnus negāzīsi.
06.05.2012 18:41 |

Reitings 235
Reģ: 05.11.2010
Par temperamentu pilnībā piekrītu, krievu tautības meitenes ir temperementīgākās, un ar šo īpašību arī seko bonusā visi kautiņi, puišu sišana, lamāšanās un tas vairs nav nemaz tik skaisti,protams, nejau arī visas krievietes ir vienādas tāpat arī ar citu tautību meitenēm
06.05.2012 18:42 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Kumeliņš, es tā saku, jo esmu to pamanījusi 90% krievos, kurus pazīstu. Audzināšana ir saistīta ar vidi un tur jau nu dažādu tautību cilvēkiem mēdz piemist vienādas īpašības.

Par to temperamentu dažos komentāros pārspīlē. Neatceros kurai no meitenēm te bija komentārs, ka latvieši ir sajaukušies+atrodas pārāk tuvu Krievijai un tādēļ nav nekādu milzīgu atšķirību, bet es piekrītu, jo nu nav latvieši tik klusi un kautrīgi, kā dažas te saka. Nebūt nav. Norvēģi, zviedri, kā jau īsti ziemeļnieki ir daudz klusāki, atturīgāki un krietni vairāk sevī ierāvušies. Ar latviešiem nevar salīdzināt. Latvieši uz viņu fona patiesībā ir tie temperamentīgie. Vismaz tie ir mani novērojumi, pazīstot dažus skandināvus, pēc būšanas šajās valstīs + vispār zinot arī to, kādi mēdz būt latvieši.
06.05.2012 18:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vienrz - par ukrainjiem piekritiishu. krievijas krievi vinjus neciesh acu galaa un vienmeer saka par vinjiem, ka tie deelj skopuma uz desas lunkja gulees, lai tik kaads cits gabalinju nenogrieztu.
Kumeliņš - nav uz pieres rakstiits, bet to esmu biezi dzirdeejusi sarunaas. kad krievietes apspriezj kaadu nelaimee nokljuvushu draudzeni vinjai aiz muguras, vinjas domaa, kaa vinjai paliidzeet un izsaka publisku nozeelu par to, ka vinjai kaut kas taads ir noticis un ka vinja nav to pelniijusi. latvietes savukaart peec pastaastiishanas piebildiis - nu pati jau vainiiga un noshausminaasies un nokritizees. veel nedod dievs, ja draudzenei ir naudas probleemas, tam sekos piebilde,ka naudu jau neaizdos, jo velns vinju zina, kad atdos.
06.05.2012 18:53 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
krista
tu laikam par sevi runā, ja esi tik pārliecināta!
06.05.2012 18:55 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
cik es pazīstu krievu meitenes, man iespaids radies par 180 savādāks, ka tieši man pazīstamas krievu meitenes ir kautrīgas, klusas, ļoti nosvērtas un tā. bet es noteikti varu apgalvot, ka viņas nepieder pie tām, kuras baigi ietekmētu vide, cilvēkiem kā tādiem - nepatīk tas viss, ko visbiežāk šeit piemin pie krievu tautības meiteņu mazās listes, kā atpazīt - spilgtās krāsas, kas norāda par pašpārliecinātību savā ziņā, bravūrīgais raksturiņš u.tml. ir pazīstami tādi piemēri, kas 1) ļoti ienīst to krievu saucamo tirgus stilu - visādi spīdīgi karekļi, gaiši zilas acu ēnas ar oranžām lūpām, melnām uzacīm un ko tik vēl ne. 2) ir klusas pēc dabas 3) necīnās par savu viedokli, bet labāk paklusēs, ja vien nebūs trauksmes situācija ;)
bet no malas tieši pēc ārējā gan var atšķirt, vismaz es pēc stila izjūtas atšķiru diezgan tādā ziņā meitenes. un man šķiet, ka tām izteiktajām krievu meitenēm, par kurām šeit daudzas diskutē, tā mode mazliet pieklibo un viss ir pēc principa "jo krāsainak, jo labāk" .. bet tikai manas domas! raksturs laikam tām izteiktajām krievu meitenēm ir labsirdīgāks vienā ziņā - atvērtas, izpalīdzīgas, bet līdz ko tu ar tām nonāc domstarpībās, tad nu tik saturies. manas ausis ir dzirdējušas daudzas asas diskusijas tieši krievu un latviešu starpā un krievs tiešām pastāv uz savu taisnību un nekas viņam muti neaizvērs. :D bet diskusija - interesanta.
06.05.2012 21:27 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
Manā paziņu lokā ir ļoti daudz krievu tautības meiteņu. Diemžēl, lielākā daļa ir tendētas uz mantisko labumu. Ģērbšanās- kā kurai, bet uz ielas tāpat jau var pateikt, kura ir latviete, kura nē.
Raksturs- kā kurai. Bet lielai daļai patīk čīkstēt par pilnīgi jebko (lai gan..latvietes arī jau nav labākas :D ). Vulgāras, valoda bieži vien prastas. Bet citas atkal ir ļoti jauki, patīkami un izpalīdzīgi cilvēki.
Nekad jau nevarēs kādai tautībai piešķirt konkrētu raksturojumu, jo cilvēki ir ļoti, ļoti dažādi. Kā mana vecmamma saka- ir gan labi krievi, gan slikti latvieši un otrādāk.
07.05.2012 10:31 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
he, viena te ierunājās par krievijas televīziju.. :D (tālāk komentus nelasīju)..
krievijas televīzijā/raidījumos/koncertu, pasākumu vadītājas VIENMĒR izskatās super labi! (nesalīdzināt ar DOM 2 raidījumu, kur atlasītas īpašas sugas sievišķi, tāpat kā amerikāņu``Jersey shores`` vai kā tur bija) . Pamanāms GAUMĪGS meikaps, nepārspīlēti šikas frizūras un tērpi (un atkal - nesalīdzināt ar 14 gadīgām krievietēm, kas jau ņemas apkārt - tām make up un apģērbs "super"., kā arī ar tirgus apkaimē esošajām bļembaku piekritējām, kā arī uz Salaspils šosejas sastaptajām maukām.). Turpretim ja ņemam par piemēru LV koncertu/pasākumu vadītājas (piemērs - eirovīzija!), cita lieta.. vienkāršums mijas ar prastumu. pelēkās peles.
Krievietes prot sevi pasniegt ;)
Protams, ir miljons izņēmumu jebkurā nācijā un tautībā.
07.05.2012 10:38 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nevispārināšu, jo pazīstu tikai dažas krievu tautības sievietes. Mani novērojumi liecina, ka krievietes ir bezkaunīgākas, skaļākas un ļoti tendētas uz ārišķību. Esmu novērojusi, ka stila un gaumes izjūta viņām lielākoties ir tāda..hmm...savdabīga. Un reizēm tā mijas ar bezgaumību.
Latvietes ir mierīgākas, piezemētākas, taktiskākas un "pelēkākas".
07.05.2012 10:40 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
bet nu - esmu gan par vieniem, gan par otriem (latvieši & krievi)
vienīgais, ko patiešām ienīstu un liekas pretīgas visādās nozīmēs - tādas, ko var apzīmēt ar M burtu, kā arī mazgadīgās, kuras autiņos stāv un runā par ņemšanos apkārt, a pašām toč ne vairāk par 15 gadiem, un uzmālējušās pa visu seju.. brr. šāda tipa meičas, kas būtu latvietes, man liekas, ir mazāk sastopamas..
07.05.2012 10:41 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Skatos, ka daudzām ir radies tāds maldīgs priekšstats par krievietēm... Esmu krieviete, bet nekad neesmu vilkusi visus tos spīguļus, fake brendu lupatas un somiņas un kliedzošās papagaiļu krāsu drēbes. Un arī tepiķis pie sienas man mājās nav :D Jāatzīst, ka tas viss patiešām ir raksturīgs, bet tikai tādām tirgus apkaimes meitenēm/sievietēm. Neviena sevi cienošā labi audzinātā sieviete, neatkarīgi no tā, vai viņa ir latviete vai krieviete, to nevilks. Un arī nelamāsies uz ielas, kā te kāda minēja. Patiešām, ir ļoti daudz krievu tautības pārstāvju, kurus savādāk par "urlām" nosaukt es nevaru, bet tikpat daudz ir arī šādu latviešu, tikai šis audzināšanas un kultūras trūkums izpaužas nedaudz savādāk.
Manā draudzeņu/paziņu lokā nav nevienas, kuru es kādreiz būtu redzējusi kādā D&G kreklā ar spīguļiem, ar LV somiņu vai zilām acu ēnām :D Tāpat arī nezinu nevienu, kura būtu lietojusi lamuvārdus, uzturoties publiskā telpā.
Pa tēmu runājot, man latvietes liekas aukstasinīgākas, kamēr krievietes pieņem lēmumus vairāk balstoties uz emocijām. Tāpat krievietes liekas atvērtākas, jo latvietes no sākuma piesardzīgi izturas pret jauniem cilvēkiem. Nevaru atbildēt par visām krievu meitenēm, bet attiecībā uz sevi tam, ko minēja Lapsiņa par attieksmi pret vīriešiem, laikam nevaru pilnīgi piekrist, jo mēdzu būt ļoti riebīga, īpaši ja vīrietis mani sakaitinājis. Esmu ļoti emocionāla, strīda laikā varu sist traukus un visādi ārdīties, bet tikpat ātri par strīdu aizmirsu un atkal staroju kā pavasara saulīte :)
Vispār man liekas, viss ir atkarīgs nevis no tautības, bet no konkrētā cilvēka audzināšanas un kultūras līmeņa, kā arī, protams, rakstura :)
07.05.2012 11:25 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Patīk vai ne, mēs tomēr esam ļoti tuvu.
Ja pēc visa šeit nosauktā, teiktu, ka man ir daudz vairāk no krieviskā. Nav mums skandināvu vaibstu, ķermeņa uzbūves, kopumā esam tuvāk slāviem. Arī ģērbšanās stilā baltietēm daudz izteiktāk tīk augsti papēži, pieguļošas kleitas, meikaps salīdzinoši ar pārējo Eiropu. Un nav vairs tie laiki, kad ideāls bija PūtVējiņu Baibiņa, tas ir novecojis stereotips, manuprāt, kopumā latiešu sieviete ir ar krampi, spēcīgāka, uzņēmīgāka par vīrieti.
Laika gaitā viņa ir sapratusi, ka ir jāmāk par sevi pastāvēt. Varbūt vēsturiski varam minēt kara gadus, kad sievietei bija jābūt stiprai, bet varbūt nevajag... bet mūsu mātes, vecmāmiņas bija ļoti stipras sievietes, manā dzimtā visas ir vilkušas ģimeni, saimniecību.

Varbūt apdomīgāka par krievieti, kam reizēm tomēr virsroku gūst temperaments un emocijas.

Nu jau vairs neapvainojos, kad atkal ārzemēs tieku uzskatīta par krievieti.
Šodien skolā, kur klasē ir ap 30cilvēku, un katrs no citas pasaules malas, uznāca uzplaiksnījums, ka viņi principā iedalās divās daļās - krieviski un angliski runājošos (kas ietver arī kaut kādu daļu rakstura iezīmju, vizuālo, informāciju par kultūru, par pasaulē notiekošo) un es varu sarunāties un atrast kopīgo ar abām pusēm, mazā latviete, vienīgā no visas klases. Viņi itkā saprot, ka esmu..... bezmaz Krievija, bet taipat laikā totāli rietumi.
09.05.2012 22:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-man atkal patiik ,ka seit daudzi domaa ,ka esmu no Zviedrijas!Es nevareetu teikt ,ka loti atceros tos Visbijas laikus,vieniigais -taadas diezgan paveesas sievietes,kas man nav raksturiigs...!:)
Es laikam esmu no taam ,kura ir ar krampi...!:D
09.05.2012 23:09 |

Reitings 5087
Man bija priekštats, ka tipiska zviedriete ir kā Klaudija Šīfere, kalsna, gara, vēsa, blonda, atturīga, smalkiem vaibstiem un izkoptu stilu... diemžēl nu... nē... :D Igaunietes vēl, cik novēroju, daudzas tādas ir, bet tas jau atkal ir slāvu un skandināvu mikslis.
09.05.2012 23:26 |

Reitings 5087
Amerikāņi jau arī noteikti zina tikai populārākās zviedru sievietes - aktrises, modeles, good for them un Tev arī, jo glaimojoši šādā ziņā.
09.05.2012 23:29 |

Reitings 131
Reģ: 14.10.2012
Manuprāt, skaistākās sievietes pasaulē - krievietes. Viņām ir tas seksapīls, uzdrīkstēšanās, nekautrējas...uhh
haha, tikko atcerējos, vienu vakaru nebija ko darīt, skatījos pa logu, tā jau laikam bija nakts, apmēram 2am, skatos nāk puisis ar meiteni (krievieti) mājās, apstājās pie pretējā dzīvokļa durvīm, čalis aizmirsis dzīvokļa atslēgas, hah ,vasara tad bij, man logs vaļā, jums vajadzēja dzirdēt kas tur tik pa bļaustiņu notika (precīzāk meitene bļāva uz puisi), beigās iesita pļauku un ar paceltu galvu kaut kur aizgāja prom! :D
01.04.2013 11:38 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Karinjo, Klaudija Sifere ir vaciete... :)
01.04.2013 12:08 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Es atkal esmu latviete, bet daudzi domā, ka esmu krieviete- gan pēc izskata un runāšanas. Puiši ar mani sāk iepazīties krieviski,pat latvieši:D

Cik es pazīstu krievietes viņas ir daudz drošākas, mērķtiecīgākas, gaumīgas, nekaunīgas-labā nozīmē un jā daudzas arī mantiskas.
01.04.2013 12:12 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man labāk patīk Latvietes (visos aspektos)
Patrakot var kaut ar aborigēnieti, bet dzīvot kopā visu mūžu es gribēju tikai ar Latvieti.
Attiecības nav viegla lieta un ja vēl mentalitātes atšķirība sāk traucēt. ( ar gadiem kad rozā brillītes nokrīt), tad dzīve paliks par elli.
01.04.2013 14:12 |

Reitings 415
Reģ: 01.12.2012
Ir ļoti daudz resnas un ārkārtīgi neglītas krievietes, bet tai pat laikā arī daudz prātam neatverami skaistas, stipri vairāk nekā latvietes. Labāk ņemtu perfektu krievieti, jo perfektas latvietes nemaz neeksistē, vismaz 28 gadu laikā neesmu manījis.
01.04.2013 14:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)