Skatos, ka daudzām ir radies tāds maldīgs priekšstats par krievietēm... Esmu krieviete, bet nekad neesmu vilkusi visus tos spīguļus, fake brendu lupatas un somiņas un kliedzošās papagaiļu krāsu drēbes. Un arī tepiķis pie sienas man mājās nav :D Jāatzīst, ka tas viss patiešām ir raksturīgs, bet tikai tādām tirgus apkaimes meitenēm/sievietēm. Neviena sevi cienošā labi audzinātā sieviete, neatkarīgi no tā, vai viņa ir latviete vai krieviete, to nevilks. Un arī nelamāsies uz ielas, kā te kāda minēja. Patiešām, ir ļoti daudz krievu tautības pārstāvju, kurus savādāk par "urlām" nosaukt es nevaru, bet tikpat daudz ir arī šādu latviešu, tikai šis audzināšanas un kultūras trūkums izpaužas nedaudz savādāk.
Manā draudzeņu/paziņu lokā nav nevienas, kuru es kādreiz būtu redzējusi kādā D&G kreklā ar spīguļiem, ar LV somiņu vai zilām acu ēnām :D Tāpat arī nezinu nevienu, kura būtu lietojusi lamuvārdus, uzturoties publiskā telpā.
Pa tēmu runājot, man latvietes liekas aukstasinīgākas, kamēr krievietes pieņem lēmumus vairāk balstoties uz emocijām. Tāpat krievietes liekas atvērtākas, jo latvietes no sākuma piesardzīgi izturas pret jauniem cilvēkiem. Nevaru atbildēt par visām krievu meitenēm, bet attiecībā uz sevi tam, ko minēja Lapsiņa par attieksmi pret vīriešiem, laikam nevaru pilnīgi piekrist, jo mēdzu būt ļoti riebīga, īpaši ja vīrietis mani sakaitinājis. Esmu ļoti emocionāla, strīda laikā varu sist traukus un visādi ārdīties, bet tikpat ātri par strīdu aizmirsu un atkal staroju kā pavasara saulīte :)
Vispār man liekas, viss ir atkarīgs nevis no tautības, bet no konkrētā cilvēka audzināšanas un kultūras līmeņa, kā arī, protams, rakstura :)