Latvietes vs krievietes

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Dzirdēts no puisiem, ka krievu tautības meitenes ir daudz tempermentīgākas, seksuālākas, aktīvakas, mīļākas, atraisītākas kā latvietes!
Krievu tautības meitene aptekalēs savu puisi, būs vienmēr priecīga un smaidīga, latvietes esot gruzīgākas un atturīgākas.
Kā jums šķiet? Zinu, ka atbildes nebūs objektīvas, jo uz so jautājumu vajadzētu atbildēt večiem :) bet mēģināsim dāmas :)
05.05.2012 12:52 |

Reitings 120
Reģ: 03.06.2010
becky, tas ir, protams, apsveicami :)
Es arī gribētu prast krievu valodu tik pat labi, kā latviešu, bet ar skolu un kursiem laikam ir par maz, ja nesanāk ikdienā kontaktēties šajā valodā. Runa iet tieši par runāšanu.
05.05.2012 14:31 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Latvietes ir pelēkākas. Liela daļa. Negribu nevienu aizvainot, bet latviešu mīļākās krāsas ir tumšākas un neitrālākas, bet krievu- spilgtākas. Esmu tā novērojusi. Manuprāt, latvietēm būtu jāģērbjas izteiksmīgāk.
Ā un esmu latviete, tas tā, lai nerastos aizdomas par kādas puses izcelšanu :D
05.05.2012 14:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
par ģērbšanās stilu krievu sievietēm, pat nevisai pozitīvi bija izteicies tas pats viens krievu baigais modes speciālists (piemirsu vinja uzvardu, bet lasīju vinja gramatu) kur vinjs pateica, lai gan pats ir krievs, tacu nekad nesapratis krievu sieviešu ģerbšanas stilu - lai ari ar cik dārgām drebem vinjas ģērbsies viss vnm bus negaumīgi pārspilets saliekot kopā Vuiton rūtoto ar chanel kreklu kam liels pērļu izsuts uzraksts spilgti zaļā krāsā, kkādas D$G bikses roza ar lielām bļembām un beigās vēl kepons ar fliteriem :D piedodiet, bet tik tiesam krievu ''krējumā'' tas viss ir itin bieži novērojams :) BET - es piemēram esmu latviete, un es neteiktu, ka man patīk pelēkais un nepatiktu tādu sieviešu ģērbšanas stils! Man pašai šad tad patiik taa, jo vairak spiid jo labak. :D tā kā tas tik tiešam ir ĻOTI individuāli kāds cilvēks un kādā vidē audzis.
05.05.2012 15:08 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Esmu, kā saka, 50:50. Taču, reti kurš var to pateikt. Parasti dzirdu, ka izskatos pēc latvietes. Manuprāt, man ir ļoti izteikt slāvu sejas vaibsti, kas tikai reizēm nodod. Par raksturiņu runājot, jā, varbūt esmu mazliet skaļāka, bet ne no sliktās puses, drīzāk, atvērtāka. Protams, neiet runa par pārspīlētu skandalēšanu, kas piemīt gan krievietēm, gan latvietēm.
Riebjas uzskats, ka krievietes ģērbjas šausmīgi.
Pēc vienas krievu tautības sievietes nevar spriest par visām, tāpat kā, ieraugot neizteiksmīgi ģērbtu latvieti- nevar teikt, ka visas ir tādas. Katrs savā veidā ir skaists! :)
05.05.2012 15:11 |

Reitings 2728
Ikdienā nav daudz saskares ar krievu tautības sievietēm, bet ar tām, kurām saskare bijusi atstājušas iespaidu, ka viņas ir vairāk egoistiskas un tādas spiedīgas - agresīvākas sava viedokļa izklāstīšanā un to burtiski uzspiež. Arī attieksmē pret saviem vīriešiem ir tādas 'bojevajas' - neiedziļinās otrā, tikai bliež savu. Man tāda sadzīve nešķiet pievilcīga.
Arī par ģērbšanos un krāsošanos var piekrist - krievietes var atšķirt pat vizuāli. Ne jau tādēļ, ka drēbes spīguļainas kā no tirgus, bet viņām patīk pielīmētie, vējā plīvojošie mati, oranžīga sejas krāsa, mākslīgie nagi ar puķēm/spīguļiem, mākslīgas lakādas špilkas, dienai nepiemērots make-up u.tml.
Un uz ielām parasti dzird bļaustamies tieši krievu valodā - tas nu ir neapstrīdams fakts.
05.05.2012 15:14 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
vasaras_beerns, Aleksandrs Vasiljevs, visticamāk.
05.05.2012 15:17 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jūs pašas esat redzējušas kā A. Vasiļjevs ģērbjas? :D
05.05.2012 15:19 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Becky, pēdējais, ko esmu redzējusi - sarkanas bikses, zaļš krekls + puķains lakats ap kaklu.. :D Dažreiz domāju, kā kaut ko tādu var uzvilkt. Galvenais, ka pašam patīk.
05.05.2012 15:21 |

Reitings 5709
Manuprāt, ir ļoooti liela atšķirība starp LV dzīvojošiem krievu tautības cilvēkiem un Krievijā.. tāpat, ir arī ļoti liela atšķirība starp maskaviešiem un general krieviem. Nevajag jaukt visu kopā. ;)
05.05.2012 15:21 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Narkotika, vienā pusē broša, otrā puķe! :D
05.05.2012 15:22 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Vēlreiz ieteikšu kaut ko no Berna palasīt, tas noder, lai arī ne gluži par latvietēm un krievietēm, bet "izlobīt"vajadzīgo varēs.
*Krievietes ir kaislīgākas (jā, var droši nepiekrist un stāstīt par gultā trakajām latvietēm, bet šo esmu bieži no vīriešiem dzirdējusi, jā, godīgi sakot, es neesmu vispār dzirdējusi par kaislīgām latvietēm)
*krievietēm patīk izaicinošāks apģērbs (esmu par to sajūsmā, jo iepirkties pēc krievietēm veikalā ir ļoti labi, visu spīdīgo, apspīlēto un sarkano viņas ir izlasījušas, tāpēc paliek tikai pelēkais un mierīgais man, lai arī tas der tad, ja iepērcies Daugavpilī, nerunāšu par tām krievietēm, kuras dzīvo Krievijā, vēl jo vairāk Maskavā, jo piesaukt to šajā tēmā īsti jēgu neredzu, jo krieviete Maskavā vai kādā citā pilsētā Krievijā ģērbjas ļoti atšķirīgi, nerunājot jau par tām, kuras palikušas te, to nevar salīdzināt ar brīnumiem, kas manāmi Rīgā, kur gaumīgi ģērbtas sievietes var redzēt gaužām reti, tur arī latvietes labprāt grēko)
*krievietes ir gudrākas attiecībās, viņas māk justies vīrietim vajadzīgam, noderīgam, pārākam, latviete, savukārt, viņu zāģēs daudz biežāk. Jānis bija mans paziņa, kurš itin visā ir veiksmīgs vēl šobrīd, vienīgi sievietes viņam pārāk bieži mainījās līdz brīdim, kad Ilzes un Zanes viņš nomainīja uz krievieti. Kad runājām par to, kāpēc tad viņa ir īstā, Jānis atzinās, ka šī viņu nezāģēs, kā pareizi dzīvot, nemācīs pēc Fen Šui mēbeles salikt un būs mīļāka. Jau kādi 5 gadi pagājuši, viņiem ir burvīga meitiņa un Jānis beidzot ir laimīgs.
*Par viesmīlību un saimnieciskumu NEpiekritīšu, jo tas otrais noteikti ir 50:50 redzēts, ņemot vērā, ka esmu augusi divās pilsētās, kur vienā latviešu ir 40%, bet otrā kādi 10% tikai, tāpēc krievu redzēts pietiekoši daudz. Uzcītīgākas viņas ir, tas gan, daudz neatlaidīgākas un mērķtiecīgākas. Jo tad, ja latviete skaudīs un sūdzēsies, ka citai paveicies, krieviete ies un darīs, reizēm ies pāri līķiem un darīs nepieņemamo, bet tik un tā visu cieņu. Par viesmīlību nepiekritīšu tāpēc, ka nedrīkst salīdzināt, piemēram, kurzemnieces ar latgalietēm, jo pirmās ir ļoti aukstas, salīdzinājumā ar otrajām. Einārs ir labs draugs jau ļoti sen. Viņš daudz atrodas gan Kurzemē, gan Latgalē un atzīst, ka tad, ja viņam mašīna salūzīs Kurzemē, neviens pirmais palīdzību nepiedāvās, jāiet pašam un jārunā ar neuzticīgajiem par to, lai palīdz, savukārt, Latgalē cilvēki nāks paši jau tad, kad vēl pats nebūsi problēmu konstatējis, bet tikai apstājies. Viņš parasti piebilst, ka arī tad, ja Tev būs svētki savā pagalmā svinami, kurzemnieks-kaimiņš pie Tevis ciemos neatnāks, bet Latgalē atnāks arī kaimiņa draugs:) Tā nu uzskatu, ka tās vēsās un neviesmīlīgās ir tikai Kurzemē :P.
05.05.2012 15:30 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Njā, mūžīgs jautājums...Protams, var vicināt dūres un teikt, ka esmu pati labākā, jo esmu latviete/krieviete, bet...
Palasot pašu sākumu, kur latvietes tiek apzīmētas kā "nu noteikti daudz inteliģentākās, nekā krievietes" un tālāk lasot komentāru, kur krievu tautības pārstāves tiek sauktas par krievuškām vai VIŅĀM (tā kā būtu NLO apzīmējums jauns), pasmaidu par to inteliģenci un šķirošanu kā tādu, un eju tālāk. Tad jau pēc jūsu pašu klasifikācijas (ja jau tā patīk vispārināt) visas latvietes ir pelēkās peles (nereti taču dzirdēts apzīmējums latviešu pārstāvēm, vai nē?), kas manā skatījumā ir tikpat stereotipu pārpilns kā par igauņu lēnumu. Paldies Dievam, ka mani draugi-latvieši/latvietes ir tīri normālas meitenes: viņu vidū ir gan jautras, gan skaļas (jā-jā, skaļas), gan kautrīgas, gan rudiem matiem, gan melniem un pelēkiem. Citādi ziniet, būtu garlaicīgi. Tāpat arī ar manam krievu draudzenēm- dažādas, un ne tāpēc ka krievietes, bet tāpēc, ka personības. Smieklīgi, goda vārds....Tie krievi, šitie krievi...Come on, tāda sajūta, ka runa ir (nevis iet, jo runai nav kāju) par Kanādas indiāņiem, kas dzīvo tiem paredzētajos atsevišķajos rezervātos.
05.05.2012 16:03 |

Reitings 1531
Re, Līva apstiptina manis teikto :D
iepirkties pēc krievietēm veikalā ir ļoti labi, visu spīdīgo, apspīlēto un sarkano viņas ir izlasījušas, tāpēc paliek tikai pelēkais un mierīgais man

Manī laikam ir svešs gēns, jo es ļoti labprāt pērku spīdīgu, apspīlētu un noteikti, noteikti sarkanu :D
Vispār šito vajadzētu izskaust. Sievietei ir jābūt pamanāmai un spilgtai :) Nu jā, tās tikai manas domas 8)
05.05.2012 16:12 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Meitene ar kristāla kurpīti, ja par spīdīgo unsarkano vēl vari cīnīties un izskaust, tad apspīlētais gan lai paliek viņām:) Apspīlētajam vietu redzu tikai klubos, ne ikdienas dzīvē.
05.05.2012 16:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Liiva-pilniigi piekriitu!
Es ,seit dziivojosaas krievietes, vispaar apbriinoju-taada uzneemiiba !Vinas izsitas loti aatri uz augsu!
Izskata zinaa jaunaas meitenes-krievietes, loti seko Eiropas modei-vienmeer buus kaut kas interesants!Zeel,ka sievietes paari 50gan vairs neizskataas labi-taads iists vecmaaminu tips...!
Latvietes ,man liekas ,vairaak appreceejusas situeetus viiriesus un dziivo taalaak mieraa-nav tik izteikts ciinas gars,kaa krievieteem-sasniegt pasaam karjeraa augstaaku pakaapi...!
05.05.2012 16:26 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Tas par tiem spīguļiem... Eghh, kāpēc par to vispār jādiskutē, ja ir pašsaprotami, ka piemēram Eiropas dienvidos kultūrā, gleznās, nacionālajos tērpos viss ir spilgts un košs, bet ziemeļos tieši pretēji? Tas ir pašsaprotami, ka Krievijā ir cita mentalitāte, tas nav pat apspriežams. Jautājums ir - kopš kura laika latviešu pelēkais, maisveidīgais apģērbs vienmēr ir labs un gaumīgs? Es personīgi vienmēr esmu uzskatījusi, ka manī laikam ir spāņu/meksikāņu (vai kādas citas dienvidu tautas) asinis, jo man patīk visa tā viņu kultūra un māksla. Man piemēram, ir grūti saprast latviešu dizaineru apģērbus, jo šīs krāsas mani iedzen depresijā, tāpat arī man nepatīk skandināvu minimālisms. Mana sapņu māja būtu iekārtota marokāņu stilā.
Latviešu bezgaumība ir tikpat briesmīga kā krievu bezgaumība, taču tās vizuāli izskatās savādāk.
05.05.2012 16:32 |

10 gadi
Reitings 5929
Tas taču ir vairāk kā skaidrs, ka nacionālo raksturu atšķirības pastāv un tas ir pat ar pētījumiem pierādīts, tas tiešām nav īsti diskutējams pat :D Katram savi plusi mīnusi. Arī apbrīnoju krievu bezkaunību un spēju panākt savu visos iespējamos veidos, latvietim tas pietrūkst! Tai pašā laikā man tiešām šķiet nepatīkama krievu gaume - spīguļi un citi pričendāļi, nemaz nerunājot par tepiķi pie sienas. :D Vienlaikus piekrītu vienrz, ka latviešiem krāsas savukārt par drūmu bieži, trūkst dzīvesprieka, enerģijas, spēka.
05.05.2012 16:36 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
Latviešu bezgaumība ir tikpat briesmīga kā krievu bezgaumība, taču tās vizuāli izskatās savādāk.

zelta vārdi...
05.05.2012 16:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii piekriitu Vienrz !
05.05.2012 16:42 |

Reitings 1873
Nav daudz pazīstamu krieviešu. Bet tās,kuras zinu es, tās (tikai 2 tā kārtīgi zinu :-D) runā par naudu vienā laidā, ir diezgan neinteliģentas un runā bieži tā,ka man kauns viņu vietā, nemāk paklusēt,kad tiešām vajadzētu to.
Bet latviešu vidū ar ir visādas muļķes. Neviena lai tagad neņem manu rakstīto ļaunā,jo tas ir par tām meitenēm,kuras labi zinu :-)
05.05.2012 16:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)