Čauuu sestdienā!

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Čau! Man šis rīts iesācies ļoooti agri. Šodien esmu apņēmības pilna mācīties. Pat atnācu uz bibliotēku. Forši, ka cosmo mājaslapa vismaz nav šeit nobloķēta. :D
Ārā vienkārši brīnišķīgs laiks, ceru ātri pabeigt plānotos darbus. :)
Jauku dienu!
05.05.2012 10:29 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
sveikas :)
vakar paballējos,šodien kuņģis griežas :D
pa miegam skrēju pie frizieres,aizbraucu un skatos,ka kartes nav, bet nokrāsoja,dabūju pārskaitīt :)
palasīju atsauksmes un pasūtīju cidonija,lv smaržas, paskatījos veikalā, man sanāca tieši uz pusi lētāk,tagad dīdos un gaidu 1dienu.
laiciņš ārā priecē,bet man šodien nav spēka par viņu priecāties :D
05.05.2012 20:41 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars, sen šeit nav būts.
Beidzot esmu bakalaura finiša taisnē, pat neticas, ka rīt braukšu pie bd vadītājas, lai viņa var manu titullapu parakstīt un pirmdien jau nodošu, jūtos kā varone un 2 nedēļas bez dzīves :D Mums jau tik familiāras attiecības, ka e-pasta uzrunā bija: "Sveika, Kristīnīt!" Uzreiz tā pacilājoši :)
Vēl pēdējās 2 dienās uztaisīju tik vien kā 400 liekonfektes mediju uzņēmumiem (ņam ņam), ja Jums atnāk sūtījums no cita mediju uzņēmuma, kur iekšā končas, tad zini, ka tas manu roku darbs :)
Mjā, visi pirksi samocīti no griešanas, rullēšanas, locīšanas, bet labs darbs, kas padarīts :)
05.05.2012 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)