Skopums pēc 30

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Interesanti, ka jauni puiši (vecumā līdz 25) parasti savu dāmu nēsā uz rokām, ir romantiski, randiņos naudu neskaita arī tad, ja paši nemaz nav tik turīgi. Savukārt vīriešiem pēc trīsdesmit parādās diezgan izteiktas skopuma pazīmes- citam vairāk, citam mazāk, bet savādi, ka tā ir visiem, ko pazīstu. Tas izklausās pēc tāda materiālisma, naudas maciņa biezuma mērīšanas, bet, piekritīsiet dāmas, ka ir jocīgi stāstīt randiņā, ka re, te ir lētāk, te ir izdevīgāk. Varbūt tā viņi cenšas demonstrēt savu saimnieciskumu, prātīgu apiešanos ar naudu? :D :D
Kāda ir jūsu pieredze šajā jautājumā? Tādi ir viņi visi vai arī man tādi trāpījušies? :)
04.05.2012 10:33 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dio-pilniigi manas domas!Man patiik Lido-vienmeer eju tur eest,kad esmu Riigaa,tomeer es nekad neizveeleetos to vietu randinam!Randinam es izveeleetos pavisam cita veida kafejniicinu-citu interjeru!Klusaaku vietu,kur var labi parunaat ...ne jau taa eesana ir galvenais-veel pirmajaa randinaa iipasi,kad ir satraukums un viss "kriit aaraa no rokaam"...!:D
05.05.2012 16:35 |

Reitings 14
Reģ: 14.04.2012
Diemžēl, arī manējais tāds ir, viņam gan nav 30 vēl pagaidām, bet skops viņš bijis vienmēr.Saistu ar to, ka bērnībā viņa ģimenei nebija pietiekamu ienākumu, viņš krāja katru santīmu, tad nu tagad arī krāj un krāj...Nav slikti, bet, piemēram, visus izdevumus precīzi dalam uz pusēm(arī pārtiku), ar mašīnu man uz darbu pakaļ neaizbrauks(lai arī 7min brauciens), esmu maksājusi 1ls par to...Ikdienā nenopirks man kko garšīgu vnk tāpat..Kādreiz pat pīkstināja mammai, lai viņa pārzvana(par to vsp biju šokā), bet nu zvana gan pats:D
Varbūt tas vairāk tieši attiecībā pret mani...jo viņam nepatīk, ka reizēm es nopelnu mazliet vairāk par viņu, bet tie ir tikai daži desmiti ls atšķirība.
Bet tajā pašā laikā, nead nežēlos naudu aliņiem, čipsiem, tusiņiem ar draugiem utt.

Dažreiz man bail, kā būs, kad mazais piedzims, laikam man vienai vajadzēs par viņu rūpēties.Jo arī tagad, man esot stāvoklī, nevienu vizīti nav apmaksājis, ne usg, ne vitamīnus, lai arī zina, cik par ko es maksāju...
Es jau vienreiz viņam teicu, ka neuzplīšos, lai ko apmaksā, nav man par to jāstreso, bet, ja viņam uznāks vēlme par kko samaksāt, tad būšu priecīga.

Nu ir grūti ikdienā, tā īpašība ir drausmīga....
06.05.2012 10:01 |

Reitings 14
Reģ: 14.04.2012
p.s.ienākumi viņam nav slikti.
Arī es neko nepieprasu, vn būtu ļoti patīkami, ja kādreiz viņš mani spētu kaut mazliet iepriecināt, kaut ar apelsīnu kg.Neesmu nead tīkojusi pēc dārgām drēbēm vai dārglietām, bet elementāro...

Viena situācija sena man vienmēr paliks atmiņā, sāpīgi, bet to nevaru aizmirst.
Kad kādreiz dzīvojām kojās, viņš pa vasaru strādāja, es, savukārt, tajā vienā mēnesī nevarēju atrast darbu, tad nu sēdēju mājām un gatavoju viņam vakariņas no tā, ko mamma no laukiem man sūtīja.Tajā pašā laikā viņš pelnīja ļooti labu naudu.
Un tad pienāca tāda diena, ka pašai īsti nebija ko ēst(studentiem tā gadās), un teicu viņam, ka nav īsti ko ēst.Un viņš man piedāvāja AIZDOT...Tas bija baigi sāpīgi, jo es tik ilgi biju viņam gatavojusi un neko neprasījusi atpakaļ, bet tagad, kad man nav - tad, varot aizdot naudu.
06.05.2012 10:09 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
narcisse, tiešām nepatīkami :(
06.05.2012 10:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Un ja vislak ved uz turieni, kur ir atlaižu karte, tas ar ir skopuma pazīme? :)
06.05.2012 10:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Katram ir savu skeleti skapī. Jāskatās, ar kādiem otra puse ir gatava sadzīvot, bet ar kādiem nav.
06.05.2012 10:57 |

Reitings 26
Reģ: 14.05.2012
Es 30+ sugas pārstāvis!:) Pirmajā randiņā īpaši tērēties var vienā gadījumā -ja ir vēlme meiteni pavedināt un nekad vairs nesatikt! Ja ir lielāka interese, tad radīt iespaidu, ka es ar savu maku cenšos kompensēt kaut kādus savus kompleksus vai trūkumus , laikam ir pēdējais, kas vispār varētu ienākt man prātā!:) Nemaz nerunājot par iespēju piesaistīt tāda tipa dūdiņas, kurām mans maka saturs interesē vairāk nekā es pats!
14.05.2012 22:32 |

Reitings 50
Reģ: 24.02.2012
Mīkstais-es pat vārdos nevari izskaidrot,cik Tu esi tilzs,tizls un vēlreiz tizls.
Normāls vīrietis,protams,ka randiņos izmaksās sievietei,tas ir pieklājīgi,tā tam ir jābūt. Izskatas,ka Tev mīkstais vecāki neko nav mācījuši. Palasot tavus komentārus smiekli nāk par Tevi,vsp jau ir apriebies tavs stulbums.
Ja tavi uzskati ir sievietei randiņā neizmaksāt,tad labāk vsp sēdi mājas un nesatiecies ar viņām,tā būs labāk.
16.05.2012 00:12 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Skopums nav atkarīgs no vecuma, bet gan cilvēka. No skopiem vīriešiem jāturas pa gabalu - tāds ir mans uzskats.
Runājot par randiņiem, tad atkarīgs no kāda sociālā slāņa ir cilvēki un to vecuma. It īpaši vīrieša vecuma. Studentiem ir normāli , ja randiņš ir gan picērijā, gan Lido, gan Double Coffee.
Ja vīrietis ir 30+ , tad gan es sagaidu ko labāku. Personīgi es vēlos, lai mani aizved uz labu restorānu ar garšīgu ēdienu un labu atmosfēru. Varbūt izklausās briesmīgi augstprātīgi, bet neuzskatu sevi par sievieti, kuru var vest uz .... nez, Lido vakariņām. Lido ir laba vieta garšīgām pusdienām, nevis romantiskam randiņam, manuprāt. Esmu par to, ka pirmajos randiņos tomēr būtu vēlams atstāt labu iespaidu un parādīt savas manieres un stilu. Kad attiecības kļūst ciešākas, tas jau ir cits stāsts. Tad labas ir arī sviestmaizes parkā.
16.05.2012 00:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!