Diemžēl, arī manējais tāds ir, viņam gan nav 30 vēl pagaidām, bet skops viņš bijis vienmēr.Saistu ar to, ka bērnībā viņa ģimenei nebija pietiekamu ienākumu, viņš krāja katru santīmu, tad nu tagad arī krāj un krāj...Nav slikti, bet, piemēram, visus izdevumus precīzi dalam uz pusēm(arī pārtiku), ar mašīnu man uz darbu pakaļ neaizbrauks(lai arī 7min brauciens), esmu maksājusi 1ls par to...Ikdienā nenopirks man kko garšīgu vnk tāpat..Kādreiz pat pīkstināja mammai, lai viņa pārzvana(par to vsp biju šokā), bet nu zvana gan pats:D
Varbūt tas vairāk tieši attiecībā pret mani...jo viņam nepatīk, ka reizēm es nopelnu mazliet vairāk par viņu, bet tie ir tikai daži desmiti ls atšķirība.
Bet tajā pašā laikā, nead nežēlos naudu aliņiem, čipsiem, tusiņiem ar draugiem utt.
Dažreiz man bail, kā būs, kad mazais piedzims, laikam man vienai vajadzēs par viņu rūpēties.Jo arī tagad, man esot stāvoklī, nevienu vizīti nav apmaksājis, ne usg, ne vitamīnus, lai arī zina, cik par ko es maksāju...
Es jau vienreiz viņam teicu, ka neuzplīšos, lai ko apmaksā, nav man par to jāstreso, bet, ja viņam uznāks vēlme par kko samaksāt, tad būšu priecīga.
Nu ir grūti ikdienā, tā īpašība ir drausmīga....