Daļēji piekrītu mīkstajam, ja ņem vērā to, ka cilvēks ir tikai savas otrās puses meklēšanā un aicina uz tikšanām "random" meitenes. Piemēram, es nesaprotu, kāpēc būtu kārtējo meiteni, uz kuru pusis nolēmis dzīvē apskatīties, jāaicina uzreiz uz sazin kādiem smalkiem restorāniem. Palasot atbildes no citas diskusijas, kur mīkstais "nožmotojās" ar cik tur... Ls10, sanāk, ka bez maz vai vairākums ir tādas augstprātīgas cacas un materiālistes, ja uzskata, ka pirmajā randiņā džekam ir jāizliek savu maku uz ārpusi. Jautājums - kas tu tāda esi, ka esi pelnījusi smalku restorānu, ja tik un tā tev a priori nav nopietnu nolūku saistīties ar otru cilvēku, bet gan tikai uz viņu paskatīties?!
Ja konkrētā meitene ir jau iepatikusies un tik tiešām ir redzams, ka arī tu viņai neesi vienaldzīgs, tikai tad es uzskatu, vīrietis drīkst tērēt uz viņu tik, cik uzskata par vajadzīgu!
Es nekad nebūtu piekritusi pirmajā randiņā, lai mani vīrietis ved uz smalku restorānu, jo tādā gadījumā es justos parādā otram cilvēkam. Pirmajam randiņam jānotiek brīvā, nepiespiestā atmosfērā, var aizvest uz kādu kafejnīcu, apēst saldējumu vai kafiju ar bulciņu, bet ne jau sagaidīt, ka tagad a priori "kārtīgam vīrietim" tevi obligāti jāved uz smalkiem restorāniem kā Monterosso...
Runājot par 30gadniekiem un vispār, ir neētiski tik tiešām pirmajā randiņā minēt frāzes "tur ir lētām, izdevīgāk utt". Ja tev šķiet, ka kaut kur ir izdevīgāk, tad ved meiteni uz to vietu, bet nesaki skaļi "es tevi tur vedīšu, jo tur ir izdevīgāk.
Un jā, manuprāt, 30gadnieki nav skopi, bet ir drīzāk vienkāršāki un praktiskāki, kuriem nevajag par katru cenu "izrādīties" kādai jaunai cacai - "skaties, cik esmu kruts un bagāts".