Smagi

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Čau, skaistajā brīvdienā! (l)

Nezinu pat ar ko lai sāk, un ko īsti gribu dzirdēt no jums, jo padoms nelīdzēs, varbūt vienīgi jūsu pieredze un pārdzīvojumi. Tad nu sākšu: esmu 19 gadus veca meitene, jauka, izpalīdzīga, sasodīti kautrīga, bet arī krokodīls neesmu. Bet ir problēma - nekad neesmu un laikam arī nekad neiemīlēšos nevienā. Variet neteikt, ka laiks ies un iemīlēsies negaidot, jo zinu, ka tā nebūs. Esmu centusies laist sev klāt pāris puišus (pat ļoti simpātiskus), taču uz skūpstiem, glāstiem nepratu atbildēt, jo neko nejutu pret šo cilvēku, sajūtas bija var teikt pat briesmīgas. Iedomājieties, kad kāds jūs cenšas iepreicināt skūpstot un glāstot, bet jūs kā šausmu filmās neko nejūtiet. Sāku domāt vai neesmu "unromantic", bet ar prieku skatos romantiskās filmas, no sirds priecājos par citu laimi un par tām emocijām kā tās stāsta. Bet sasodīts, kad pati ko tādu jutīšu? Visiem ir bijusi pirmā mīlestība, taču man pat tādas nav bijušas. Protams ir bijušas simpātijas no bērnudārza līdz pat šai dienai, bet ne mīlestība. Stulbākais ir tas, ka esmu ļoti izvēlīga uz puišiem, pat ļoti kaut pati aŗī princese neesmu, taču padarīt tur neko nevaru, vnk nepatīk un viss. Tad ar tādiem pat iepazīties nevēlos, kur nu vēl ko vairāk. Ar simpātiskajiem atkal ir tā, ka baidos no viņiem, un pat nezinu kāpēc. Baidos pielaist sev klāt, bet kad pielaižu - atkal jau neko nejūtu. Tas viss ir tik šausmīgi smagi un gulstas uz pleciem. Pati sevi šaustu ar to, kāda velna pec es moku to cilvēku, lieku viņam sevī iemīlēties, lai pec tam vnk nozustu no viņa dzīves. Aj, meitenes, neprotu atrast īstos vārdus, lai aprakstītu savu sāpi. Viss ko vēlos, lai arī es iemīlos, pa vēderu lido tauriņi un ir visas tās neaprakstāmi fantastiskās sajūtas kā filmas, vēlos ģimeni. Taču nesaprotu kurai lampiņai manā galva ir jāiedegas, lai saprastu kā.
04.05.2012 10:26 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Manuprāt, tas ir tikai normāli, ka kurā katrā nevar iemīlēties, kā arī tas, ka esi izvēlīga attiecībā uz puišiem. Diemžēl neko citu es Tev nevarēšu pateikt, kā tikai to, ka ies laiks un sastapsi savu mīļoto cilvēku. Manās "jaunības dienās" cik nav bijis, ka iepatīkas kāds puisis, taču tiklīdz viņš man sāk izrādīt uzmanību, patikšana pāriet. Taču gāja laiks un atradu cilvēku, ar kuru tagad esmu precējusies.
04.05.2012 13:24 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Katrai savs laiks. Cita savu īsto satiek 15 gadu vecumā, cita 30, cita diemžēl 50.... nesaku, ka tev būs pēdējais variants, bet sēdi biksēs! Man ir 29 un tavs vecums šķiet pietiekami mazs, lai satrauktos :)
04.05.2012 13:30 |

Reitings 3022
tb tev, manuprāt, nav ko satraukties :)
04.05.2012 13:31 |

Reitings 665
Es labāk gribētu būt tavā vietā un nekad neiemīlētos, nekā iemīlēties un tagad mocīties.. Nja..tas gan būtu atvieglojoši..
04.05.2012 13:38 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Un kāpēc tu gribi iemīlēties? Lai būtu "normāla"?

Kad iekritīsi pirmajā mīlestībā, būs jau saprāts, zināsi vairāk par attiecību teoriju, man tas liekas ļoti labi.

Nu un ja neiekritīsi mīlestībā vispār, iekritīsi citur, ne visiem dzīves griežas ap parteri, ģimeni, attiecībām. Piemēram, vienrz. Un nav nekāda dīvaine.
04.05.2012 13:40 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Pieminēji, ka patīk skatīties romantiskās filmas un priecāties tām līdzi. Reizēm tā vēlme savā dzīvē sagaidīt kādu filmu cienīgu sižetu mēdz izbojāt mirkļa skaistumu.
Man ir paziņa, kura savos 26 gados nu ir tik 'izsalkusi', ka baisi metas. Saskatījusies pārcukurotas filmas un gaida tās ugunis šķīstam uz visām pusēm arī savā dzīvē. Tas ir skaisti, ka cilvēks ilgojas mīlēt un būt mīlētam, bet ir mazlietiņ jāatslābst. Ne velti ir teiciens, ka mīlestība nāk tad, kad to vismazāk gaida. Te nu par piemēru varu minēt savu mammu, kura viena audzināja 2 bērnus, rāvās pa darbiem, jutās nu dziļi dvēselē nelaimīga. Tā nu pienāca mirklis dzīvē, kad es nolēmu doties no mājām prom. Mammai tas bija gan kā atvieglojums, gan kā apgrūtinājums vienlaicīgi... ierakās darbā vēl pamatīgāk līdz manīju, ka mamma beidzot ir 'atplaukusi'. Ne viņa gaidīja, ne īsti vēlējās, bet BUMS un uzradās vīrietis pēc 42 dzīvē aizvadītiem gadiem, kurš liek manai mammai smaidīt. Šādu smaidu redzu pirmo reizi mammas seju rotājam :)

Autore, Tu savu dzīvi vēl neesi nodzīvojusi, lai to jau norakstītu vīrieša dēļ :)
04.05.2012 13:43 |

Reitings 2059
Uzskatiet mani par idiotisku stulbu, bet es nekad neesmu sapratusi tos cilvēkus,kas dzīvo attiecību dēļ-attiecības viņiem visa dzīve bla bla bla.... nav pašpietiekamības un viss. Jādzīvo sevis dēļ.

Jo vairāk koncentrēsies uz citām lietām,jo lielāka iespēja,ka satiksi puisi. Vīriešiem bail no izsalkušām mātītēm.
04.05.2012 13:48 |

Reitings 2230
saprotu Tevi, man bija līdzīgi. nomierinies, kad satiksi īsto puisi, kas tiešām tiešām patiks un pievilks, tad arī ķīmija uzradīsies :) ar visiem viņas nav un tas nav atkarīgs tikai no vizuālā priekšstata.
un nenotiek jau kā romantiskajās filmās vienmēr- viss skaisti un burvīgi. man, piemēram, pirmā skūpsta laikā puisis lūpu pārkoda :D :D
04.05.2012 14:03 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Neuztraucies!!! :) Es saprotu to, ka visvairāk tev ir neērti tīri psiholoģiski, jo "visām citām ir, bet tev nav". Bet būtībā taču nevis tie "visi citi" nosaka tavu privāto dzīvi, tavas jūtas un sajūtas, bet gan tu pati!
Piem. mans pirmais skūpsts notika 17 gados ar pirmo un manu pēdējo vīrieti - mūža mīlestību. Pirms tam es nevienu sev nelaidu tuvāk, jo man pretīgi bija no domas, ka kārtējais "brunču mednieks" gribēs skūpstīt mani, pret kuru man nav itin nekādu jūtu, un pēcāk visiem lielīsies, ka ir skūpstījies... man bija un ir vispār pretīgi, ka cilvēki spēj liekuļot un spēlēties ar jūtām. Skūpstīt tos, kurus nemīl... mīlēties ar tiem, kurus ne tikai nemīl, bet arī neciena, lai tikai izrādītos un celtu sev pašapziņu "bet es esmu jau pieredzējis, esmu krutāks"...
Manuprāt, tas ir tāds absurds!

Tāpēc nebēdājies, tu iemīlēsies 100%, jo tas notiek ar katru cilvēku, tikai tev ir dota tā iespēja iemīlēties un būt mīlētai pa īstam! :)
04.05.2012 14:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Spotorno+!Laikam tiesi tas nogalina-visaam ir ,un man nav... !Cikirita-noteikti pienaks arii tavs laiks!:)
04.05.2012 18:12 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
man līdzīgi kā Čikiritai... man arī tajā vecuma posmā bija tāds savāds bezjūtīgums attiecībaa uz puišiem......iekšēji tāādas velmes,bet neviens no tiem ,kas bija pie apvāršņa nav bijis TAS....neviens neizraisa jūtas....pirmais skūpsts bija vēlu,jo pirms tam pat prāta neienāca,ka var arī skūpstīties tāpat ar cilvēku ,ko nemīli un kas nesimpatizē vismaz pietiekami stipri....nekad neesmu ielaidusies vienas nakts sakaros,esmu bijusi tam ļoti tuvu, bet tomēr nobremzēju laikā un tagad par to priecājos,jo ir riebīgi atcerēties ,ka tomēr kaut kas ir bijis.....tādā ziņā jūtos derdzīgi pati sava priekšā.....domāju,ka viena esmu tāda vecmodīga, prieks,ka tomēr nē...un ļoti patīkami lasīt Spotorno viedokli,priecājos,ka ir tādas meitenes un, ka esat nosargajuši savu mīlestību cauri visām dzives vētrām un ceru,ka tas izdosies arī turpmāk....
04.05.2012 19:40 |

Reitings 19
Reģ: 26.01.2011
Ja tu meklē perfektu vīrieti, tad padomā, ka tev pašai ir jābūt perfektai... Protams, perfektu cilvēku nav. Bet mēs pievelkam tādus cilvēkus, kuri ir tādi kā mēs. Ja tu vēlies atraktīvu partneri, tad tev arī jābūt atraktīvai u.tt. Ir jāsāk pašai ar sevi - jāmeklē vainas sevī, nevis otrā cilvēkā.
Galvenais nedarīt kaut ko tikai tāpēc, ka citi tā dara un tas ir tā pieņemts. Dari ko TU vēlies nevis dari to, ko apkārtējie vēlas, lai tu darītu. Vienkārši sāc ar sevi :)
04.05.2012 19:51 |

Reitings 17
Reģ: 27.04.2012
man kaut kas līdzīgs arī ir bijis.. par puišu uzmanību nevarēju sūdzēties, patika tā aplidošana, tauriņi vēderā, taču ar katru puisi visu sačakarēju- nobremzēju.. baidījos, pat nezinu kāpēc.. baidījos no nopietnām attiecībām, baidījos no tā,ka viss pazudīs- tā aplidošana, draudzīgās attiecības, ja nu nekas nesanāks.. un tā ar vairākiem puišiem. vairs neizrādīju interesi līdz viss zuda, arī tās draudzīgās attiecības, ko baidījos zaudēt.. tad man bija kādi 16-18 gadi..
bet tadārzemēs satiku puisi, un nu jau esmu bildināta :)
arī man likās ,ka turpmākos gadus būšu viena pati kā mana pļāpīgā kaimiņiene (viņai ap 40 ) :D bet nu redz- viss izvērtās savādāk, ne tā kā es to biju gaidījusi.. laikam jau tā ir- kad par to domā vismazāk (vai arī nedomā vispār) , tad tas arī notiek :)
veiksmi tev Čikirita! :) būs viss bumbās :p
05.05.2012 09:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits