sievietei japrot būt diplomātei?!?!

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Māte mani vienmer macijusi-attiecibas ar viriesiem ir jabut diplomatei!

Lielakoties viriesi baidas no fiziski,emocionali utt specigam sievietem. Viniem tak patik tadas ...klusas... maigas... neprotestejosas un afeeras netaisosas sievietes!?!!

Tad nu man radas jautājums, vai vieglāk ir būt valdonīgai un likt viirieti zem kurpes... vai labāk tomēr piekapigakai, maigakai un buut DIPLOMATEI-tada veida ieguatot vairak uzvaras. JO kurs gan virietis gribes piem-vest celojuma, vakarinas utt sievieti, kura kapj vinam uz galvas, visu laiku kaut ko paarmet?! UN ja virietis piemeram majas ierodas 2h velak-sagaidit vinu ar dusmam un kliedzot parmetumus.. vai tomer labak sagaidit ar kaisligu skulpstu... jo gan jau,ka vins pats saprot cik slikti ir izdarijis un ritdien aizved shoppinga un noperk tev skaistu kleitu!?!!
Jo manuprat(krievietes) atvainojos, bet tiesam cik dzirdets un redzets-izturoties arkartigi mili utt, dabon to pasu preti no sava viriesa!! Cik man zinams latvietes aizsvilstas daudz atrak.....
Jautajums radas tadel, ka biezi vien mans virietis kaut ko aizmirst utt-bet ko gan tas mainiis,ja kliegsu,dusmosos....neko! Kadas ir Jusu domas par so visu? Kaa jus pasas izturaties pret saviem viriesiem situacijaas,kad butu jabut dusmigai??

Nu re-gaidu majas virieti ar nelielam dusmam ieksas un dzeru viinu, nelielas pardomas man te sovakar. :D cheers!:D
03.05.2012 22:50 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
jāpieraksta un jānēsā aiz krūštura tie padomi :D noteikti jācenšas audzināt sevi... citādi pašai traucē temperaments...
05.05.2012 17:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Parfait-atceros pirmo gadu ar savu amerikaani-sapleesu vairaakus traukus dusmaas...neticas,bet taa bija !Tad seedeju mieriigi un domaaju,ko taalak...atceros ,ka viirs mani nofotograafeja ar tiem sapleestiem traukiem!Tad saakam skali smieties...!Tas bija mans saakums!:)
05.05.2012 17:27 |

Reitings 64
Reģ: 04.03.2012
Tas man liekas,ka ir atkarīgs no situācijas..Jābut gan mīļai un saprotošai,bet arī nevar ļaut vīrietim kāpt sev uz galvas... :)
05.05.2012 17:29 |

10 gadi
Reitings 5929
haha, sasmējos lasot :D Manējais arī reizēm sāk smieties, kad es ārdos, tad man nekas cits neatliek kā pašai sasmieties... Tas jau ar dikti svarīgi, lai otrs cilvēks rada tādus apstākļus, ka ir viegli/vieglāk mainīties :) Traukus gan neesmu šķaidījusi, bet telefoni ir sviesti un pļaukas sistas :D Stulbi!

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Dusmas var izjaukt attiecības. Tas ir pretīgi, ja mīļotais cilvēks tevi pazemo tikai tāpēc, ka kaut ko neizdari viņam pa prātam. Ļaunie vārdi vēl ilgi paliek atmiņā. Tieši tāpēc izvēle savaldīties = vēlme saglabāt attiecības.

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Katram vīrietim būs sava "sieviete", jo katrs vīrietis ir atšķirīgs, tātad katrs meklē tādu sievieti, kādu grib sev blakus.

Manā izpratnē vislabākā sieviete ir tā, kas atbilst tiem labākajiem "sievietes" kritērijiem un īpašībām. Piemēram, sievietei ir jābūt ar augstu pašcieņu, graciozai, šarmantai, sievišķīgai lēdijai, kura var gan samīļot savu vīrieti, gan arī nebaidīties iebilst kaut kam pretī, ja uzskata, ka situācija prasa citu risinājumu. Tā nav tikai "maiga pūciņa" un nav arī "valdonīga fūrija", -nē, tā ir abu šo īpašību savienojums, jo ikvienā situācijā ideāla sieviete uzvedīsies atbilstoši un adekvāti. Protams, manā šajā "ideālas sievietes" etalonā ietilpst arī sievišķīgās izpausmes - jūsmošana par skaisto, puķītes, mežģīnes, gleznas... romantika...
Ideālai sievietei ir jābūt "noslēpumam" kā Monas Lizas acīs un smaidā... it kā viņa kaut ko zin, bet slēpj, bet varbūt arī nezin...
05.05.2012 18:39 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Spotorno-labi pateici par to ,ka katram viirietim buus sava sieviete!Tu man liecies loti sieviskiiga un sarmanta!:)Es jau arii esmu taada sapnotaaja un juusmotaaja....kaadreiz liekas ,pat par daudz-manam viiram vispaar patiik taadas...laikam:)
05.05.2012 18:44 |

Reitings 485
ai ai..gara diskusija...... butu interesanti palasit,..zel,ka nav laika :( tik par tiem krievu puisiem gribeju minet... man jau nu gan skiet,ka vini ir uzticigaki par latviesu...! nezinu kadel..varbut tadel,ka vini parliecinataki par sevi..viniem nevajag kert katru kuru var dabut,lai apliecinatos... nezinu!!! Par Tavu jautajumu............ es neblauju uz savu virieti..kopa esam gandriz 2 gadus..balsi uz vinu esmu pacelusi precizi vienu reizi :D un par to 2 h kavesanu ko mineji ka piemreu... ja vins Tevi laicigi pabridina,tad,manuprat,tas nav nekas nosodams... ja ta jau ir ikdiena,tad gan vajadzetu izrunaties..bet ne taja bridi,kad esi dusmiga...tiesam var kaut ko neadekvati sarunat..! un vai labak but milai un jaukai,neka maitai?! viennozimigi pret savu miloto cilveku jaizturas mili un jauki.... tas kurs bus ta verts,to ari novertes...! :)
05.05.2012 19:06 |

10 gadi
Reitings 350
Sievietei ir jābūt kā kaķenei :D - pašpietiekamai, ar augstu pašapziņu, graciozai, mīļai, gudrai, viltīgai, vienmēr jārūpējas par savu izskatu, jabūt tādai, kuras uzmanību un mīlestību vīrietim gribēsies izpelnīties katru dienu. :))
05.05.2012 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits