Māte mani vienmer macijusi-attiecibas ar viriesiem ir jabut diplomatei!
Lielakoties viriesi baidas no fiziski,emocionali utt specigam sievietem. Viniem tak patik tadas ...klusas... maigas... neprotestejosas un afeeras netaisosas sievietes!?!!
Tad nu man radas jautājums, vai vieglāk ir būt valdonīgai un likt viirieti zem kurpes... vai labāk tomēr piekapigakai, maigakai un buut DIPLOMATEI-tada veida ieguatot vairak uzvaras. JO kurs gan virietis gribes piem-vest celojuma, vakarinas utt sievieti, kura kapj vinam uz galvas, visu laiku kaut ko paarmet?! UN ja virietis piemeram majas ierodas 2h velak-sagaidit vinu ar dusmam un kliedzot parmetumus.. vai tomer labak sagaidit ar kaisligu skulpstu... jo gan jau,ka vins pats saprot cik slikti ir izdarijis un ritdien aizved shoppinga un noperk tev skaistu kleitu!?!!
Jo manuprat(krievietes) atvainojos, bet tiesam cik dzirdets un redzets-izturoties arkartigi mili utt, dabon to pasu preti no sava viriesa!! Cik man zinams latvietes aizsvilstas daudz atrak.....
Jautajums radas tadel, ka biezi vien mans virietis kaut ko aizmirst utt-bet ko gan tas mainiis,ja kliegsu,dusmosos....neko! Kadas ir Jusu domas par so visu? Kaa jus pasas izturaties pret saviem viriesiem situacijaas,kad butu jabut dusmigai??
Nu re-gaidu majas virieti ar nelielam dusmam ieksas un dzeru viinu, nelielas pardomas man te sovakar. :D cheers!:D