Sveikas! Noteikti saistībā ar kontracepcijas tabletēm šeit ir ne viena vien diskusija, bet tomēr.. Man ir 22 gadi. Nolēmu uzsākt lietot kontracepcijas tabletes. Ginekoloģe izrakstīja DAYLETTE. Esmu jau pie 20. tabletes. Sāku dzert it kā kā norādīts receptē - ar pirmo mēnešreižu dienu. Bet tā arī nesapratu, kad beidzās mēnešreizes, jo tikai pirms pāris dienām beidzās asiņošana, pareizāk,- smērēšanās. Ok, tas skaitās pie blaknēm. Tāpat kā nelaba dūša vakaros pirmās dienas uzsākot lietošanu.. Bet tagad smērēšanās it kā ir pazudusi, nelabā dūša, galvassāpes arī, bet nu ir citas problēmas, ja tā var teikt. Nu jau otro dienu pēc kārtas sāp vēdera lejasdaļa, ko nesaprotu - vai tas arī ir pieskaitāms pie blakusparādībām vai vienkārši tas tāpēc, jo tuvojas mēnešreizes? Tāpat nesaprotu šito - jau kādas trīs, četras dienas sāp ikri kājām. Receptē lasīju par blakusparādību, ka var sāpēt viena no kājām.. Izklausās jau galīgi muļķīgi jā, bet esmu noraizējusies - vai tiešām tas arī būtu no šīm tabletēm? Un vai tas drīz pāries? It kā pārējais viss būtu normāli.. Pagaidām nav gadījies nevienu tableti ne izlaist, vienmēr laikā iedzerts un tā.. Bet tomēr ir uztraukums. Vai šo iemeslu dēļ uzreiz vajadzētu iet pie dakteres un lūgt izrakstīt citas kontracepcijas tabletes vai tas ir tikai normāli, kamēr organisms tā teikt pierod?