Mazdrusciņ laika

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Sveikas, meitenes!
Nekad nedomāju, ka vērsīšos pie Jums pēc padoma, domas vai vienkārši atbalsta.
Lai nebūtu lieku jautājumu vai komentāru, tad pie lietas - man ir 26 gadi, bet, lai arī ko darītu, normālas attiecības nesanāk. Satiekos ar puisi, esam kopā 1-2 mēnešus un čušs... man apnika, kkas nepatika un vairāk nevajag. Citreiz džeks vnk pazūd, bet tas notiek retāk.
Un tagad ir pavisam traki. Pirms mēneša iepazinos ar satriecošu puisi... ziedu pušķi darba vietā, dāvanas, pārsteigumi, rūpes un viss vnk fantastiski. Cilvēkam galva strādā, pats uz savām kājām un zina, ko dara. Bet, gada sākumā viņš ir izšķīries no ilgstošām attiecībām ar vecāku sievieti (7 gadus vecāka par viņu). Kopa bijuši apmēram 6 gadus. Un, pirms divām dienām viņš man paziņo, ka viņam vajag mazdrusciņ laika sev, tikt ar sevi galā, visu sakārtot. ????? Ko tas nozīmē? :(
03.05.2012 13:50 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Nu uzprasi, kas šim par problēmu un ar ko jums abiem jātiek galā. Man liekas,ka viņam pašam sākumā jātiek ar sevi galā.
03.05.2012 15:57 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Rossi man patīk tas wtf, bet es šobrīd meklēju plāksteri un uzlieku tādiem :D. Paautā viņam,kas par ģēlu?
Bļin,es aiz dusmām pat ilgāk šodien darbā sēžu:D
03.05.2012 16:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patiik puisis taadaa zinaa,ka nemelo,saka ,kaa ir-veelas padomaat!Vins bija pieradis pie sievietes,kura ir nopietnaaka,varbuut vairaak nobriedusi!Gruuti pateikt-taas attieciibas ir izjukusas un nezinam iemeslu,bet liekas. vins tomeer gribeeja redzeet tevii kaut ko no vinas...!Taa biezi notiek ,ka cilveeki izskiras un satiekas ar naakoso ...pierasts loti pie taa iepriekseejaa cilveeka!
03.05.2012 17:30 |

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Viņš ir LOTI atklāts. Pat brīžiem pārāk, jo no sākuma, kad sākām tikties, nebija dienas, kad viņš nepieminētu kādu atgadījumu ar savu bijušo. Viņš viņu pieminēja katru dienu un man tas traucēja.
Tagad sēžu mājās un domāju, ko viņam pateikt, kad šovakar atbrauks. Ir jāuzzina no viņa, kāda veida palīdzību viņš no manis sagaida.
Un galvenais - nekļūt par ielāpu (ja es jau tāda neesmu). :D
03.05.2012 18:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Rossi-es arii zinu so sajuutu,jo appreceejos ar viirieti ,kura sieva bija mirusi!Es ienaacu maajaa ,kuraa viss ,pilniigi viss liecinaaja par so sievieti...Vins vinu bija loti, loti miiileejis!
Saakumaa bija loti gruuti,jo gandriiz katru dienu piemineeja vinu ,staaastija ,kur braukusi ,kaa dziivojusi...!Atceros ,kaa es laavu cilveekam izrunaties,kameer vins pilniibaa tika no "taa teela valaa"!
Tas noteikti nebija viegli!:)
03.05.2012 19:17 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Ja man palugtu-palidzi saprast,nee. Man ar ta ir bijis.2 reiz palidzeju un viss tapat beidzas,bet labi,ka uz jaukas nots,ne skandaliem. Ja man stastitu par bijusajam...Sakuma,kad paarunaa pieredzi,kapec ir viens utt,ok,bet,ja ikdiena,sorry. Protams,ja sieva ir mirusi-tas ir pilniba saprotams...Tas ir liels zaudejums.Fu,pat bail iedomaties!
03.05.2012 21:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits