Zini, man patiesībā rodas sajūta, ka esi tāda izlutināta dāmīte. Vari arī apvainoties un spļaut uguņus, cik es ļauna, bet nu es pilnībā saprotu tavu māti.
Tev neienāk nekad prātā, ka ja tu kādu laiku visus darbus izdarītu bez teikšanas, tad māte beigtu tevi tirdīt?
Ko tad tu iedomājies? Tava māte strādās kā zirgs un vel atnākot mājās, skries mājas darbus darīt? Man būtu kauns vispār šādu diskusiju veidot un izlikt sevi tādam apsmieklam.
Ja tu dzīvo vecāku mājā, ēd un viņu rēķina utt., tad arī tas ir tikai loģiski, ka no tevis arī ko prasa pretī. Es saprotu, ka ir reizes kad ir savas darīšanas un privātā dzīve, arī man kad agrāk prasija padarīt šo to, ne jau vienmēr skrēju ar smaidu uz lūpām šrubēt un mazgāt! :D
Atrodi savu mitekli, darbu un nebūs nevienam jāatskaitās.
Ja es tagad tā iedomājos šādu situāciju, tad man savos gados padomājot, smiekli nāk. Es pat nevaru iedomāties, ja man vecāki prasītu izdarīt mājas darbus un es uz viņiem sāktu pukstēt.
Tā var atļauties mazi bērni, kuriem nekas nav jādara, bet pieaudzis cilvēks jau nu var piecelt pēcpusi un padarīt visu. Gabals no tā jau nu noteikti nenokritīs!
Padzīvo kādu laiku pilnīgi viena un tu cerēsi, ka būs kāds kurš tev varētu palīdzēt darbos un tad sapratīsi, kā jūtas tava māte!