Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Asinis tur

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Man tāds intīms un neērts jautājums, bet pie ārstes tagad netieku, tāpēc, varbūt kāda ir saskārusies ar ko līdzīgu un var man paskaidrot.
Pirms nedēļas man bija mr, tad nedaudz asiņaini izdalījumi, kas būtu normāli mr dienām beidzoties. Tad viss bija ok, nekādu izdalījumu, un pēc pāris dienām (jau trešo dienu) atkal ir nedaudz asinis. Es nesaprotu kāpēc? Sekss arī nav bijis. Stress? Pārāk ātri pēc mr atsāku nodarboties ar sportu?
Lasīju, ka tas var būt saistībā ar hormonālām izmaiņām.. Hmm? Viedokļi? :-/
02.05.2012 20:57 |

10 gadi
Reitings 1532
Reģ: 29.01.2009
Es ar nevaru saprast, kas notiek, man mēnešreizes parasti, kā pēc pulksteņa, jo lietoju OK, bet šomēnes cikla vidū, kad vēl 10 dienas līdz MR parādijās kaut kas tām līdzīgs... Gaidīju dažas dienas, nepāriet, sākumā salasījusies, ka ovulācijas laikā, kas tāds iespējams - smērēšanās, jo īstas mēnešreizes tās nav, bet nepārgāja! Šodien zvanīju, lai pierakstītos pie ārsta, un tie saka, ka rīt strādā līdz vieniem, bet tad tikai pēc svētkiem, nu Fu...k! Rīt netieku! Bet kapēc tāda asiņošana cikla vidū nezinu, 2 mēnešus atpakaļ biju uz ikgadējo apskati viss bija kārtība, varbūt pārlieku lielu slodzi sportam esmu uzlikusi, jo tagad ~ 3 nedēļas skrienu pa 10 km! Karoč, kas īsti ir hormonālās izmaiņas?
02.05.2012 21:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits