Jā, es iedomājos to pašu, par ādas elpošanu, teiksim vasarā, jo man tas BB šķiet tāds pats tonālais, tikai atjaukts ar parastu krēmu. Gribētu izmēģināt, bet neesmu pārliecināta, ka uz vasaru vajag tonējošus līdzekļus..
zem normāla tonālā āda arī elpo, bet īpaši taukainas ādas īpašniecēm šie nebūs piemēroti. Garnier bb ir saules aizsardzības faktors SPF 15, bet maybelline SPF 30.
priori, es esmu lietojusi, man patika - nav nekāda oranžīguma un dzeltenīguma kā manīts no maybelline versijas. Man gan tā dīvaini bija - sūtīju tumšāko (toreiz tumšāko, nr.23, šķiet) un man derēja visnotaļ labi. Kad beidzās, sūtīju vēl vienu, bet tas jau bija gaišāks un kaut kāds citādāks. Tā kā veiksmes spēle jebkurā gadījumā.
Salomē - skatos uz 21. Bright beige un 23. Natural beige. Tā kā nav toņi klāt, grūti saprast kuru, jo esmu bālais tips. Vienīgi uz vasaru gan jau būšu brūnāka. Vēl viņiem ir arī ar mirdzumiņiem - Shiny BB.
esmu vīlusies, visu vasaru lietoju un likās superīgākais produkts, bet uz vasaras beigām ap acīm un lūpām sākās izsitumi, sākumā meklēju citus izskaidrojumus, taču tagad sapratu, ka tas ir no maybelline bb krēma, jo ikreiz kā uzliku, nākamā dienā sarkani pleķi, mazas baltas pumpiņas un šausmīgi sūrst.. man vienīgajai tā? es tā cerēju,ka ir atrasts jauks brīnumlīdzeklis, kas nav tonālais, bet, kas maigāks un še tev..