Uhh, es arī kādreiz biju pamatīgi sabeigusi matus taisnošanas dēļ (ar pannu). Tad kaut kā atteicos no taisnotāja (nezinu kā pardzīvoju to periodu, neatceros :D), liku daudz visādas eļļas un maskas. Tagad taisnoju tikai ar apaļo suku. Sākumā man tā likās neiespējamā misija, likās, ka rokas no dirsas aug, nekādīgi nevarēju iemanīties to izdarīt, bet pēc trešās līko roku reizes piešāvos. Tagad taisnoju tikai ar suku un fēnu, lietoju līdzekli pret karstumu, šis ir tiešām labs un vēl arī ļoti lēts, pietiek ilgam laikam.
Tagad mazāk matus žāvēju ar fēnu kā iepriekš, labāk ļauju pašiem izžūt. Ja taisnoju, tad vispirms kādu laiku pastaigāju ar matiem, ietītiem dvielī (lai sausāki paliek), tad sapūšu ar karstumizturīgo līdzekli, pēc tam matu sakņu pacelšanas līdzekli, tad mazliet pažāvēju bužinot līdz tie ir vēl mitri un tikai tad sāku taisnot ar suku, uz katras matu "sekcijas" vēl uzpūšot līdzekli, kas aizsargā matus no karstuma. Tas ir veselīgākais variants, to man frizieris ieteica. Un man ar suku taisnotie patīk daudz labāk, kā izskatās, jo viņi ir dzīvīgāki, kuplāki, ne tā kā taisnojot ar taisnotāju- taisni un pieplakuši pie galvas. :)