Katras sievietes veselībai!

Reitings 34
Reģ: 01.02.2009
Sveikas meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties manuprāt ļoti svarīgā informācijā. Pati esmu veselīga dzīvesveida piekritēja un interesējos par sev labāko visās jomās. Nesen saskāros ar tēmu, kas mani nošokēja – sieviešu higiēnas preču kaitīgumu. Tik daudz reklāmas gan žurnālos, gan TV jau gadiem ilgi un tomēr par šo produktu kaitīgo ietekmi netiek runāts Latvijā nemaz. Vairāk kā pusi no visām ginekoloģiskajām saslimšanām izraisa tieši nekvalitatīvas higiēniskās paketes un tamponi – Always, Libresse, Bella, o.b. un visi citi veikalos un aptiekās atrodamie. Higiēniskās paketes tiek ražotas no otrreizējas pārstrādes (!) materiāliem – makulatūras, avīzēm, žurnāliem - , tad balinātas ar balināšanas pulveriem. Apakšējais slānis: gaisu necaurlaidīga plēve ar tehniskās līmes kārtu (to pašu līmi, ar kuru līmē apavus un galdus). Augšējais slānis sintētisks, tas viss veido „siltumnīcas efektu” un, kā zināms, tādos apstākļos lielā ātrumā vairojas baktērijas, kas izdala toksīnus, kuru ietekmē veidojas slimības (cistas, miomas, sēnītes utt.)
Arī tamponi tiek ražoti no makulatūras un balināti. Ja neskaita tādu retu un nāvējošu slimību kā Toksiskā šoka sindroms, tajos vēl atrodami dioksīni, kas ir kancerogēnas vielas. Dioksīnus arī saista ar tādu slimību kā endometrioze, kuras simptomi ir neauglība un asas sāpes. Tamponi uzsūc ne tikai asinis, bet arī maksts sekrētus, tas noved pie maksts sausuma, maksts un dzemdes kakla čūlu veidošanos.
Tomēr tagad arī Latvijā ir sastopamas jaunākās paaudzes higiēniskās paketes, kuras, tāpat kā kādreiz veikalos pieejamās higiēniskās paketes un tamponi nomainīja vecmāmiņu vates marles, tā šīs ar laiku nomainīs pašlaik esošās. Lūk atšķirība: ražotas no 100% pirmreizējiem materiāliem, izmantots pārtikas līmes slānis, gaisu caurlaidīgs apakšējais slānis, mīkstas kokvilnas augšējais slānis, kā arī vismaz uz pusi ja ne vairāk labāka uzsūktspēja. Papildus tam, kompānija Winalite izveidojusi starptautiski patentētu tehnoloģiju un ieviesusi paketēs papildus slāni – anjonu čipu. Anjoni ir dabas spēks, kas iznīcina 99,9% baktēriju. Tāpēc šīm paketēm ir arī ārstnieciskas īpašības.
Uzzināt vairāk par Winalite higiēniskajām paketēm, pieteikties uz prezentāciju un sazināties ar konsultantu var šeit: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/love-moon-anion-higieniskas-paketes

Plašāka informācija par tamponu kaitīgo ietekmi uz sievietes veselību: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/tamponu-negativa-puse
30.04.2012 16:47 |

Reitings 34
becky,
Es teicu, ka noskaidrošu vairāk par terminiem. Kas attiecas uz materiāliem, tad tos var salīdzināt paketi izjaucot pa slāņiem. Nav jābūt zinātņu doktoram lai atšķirtu kokvilnu no sintētikas. Arī uz gaisu caurlaidību var veikt visparastākos eksperimentus. Sieviešu rezultāti ir pašu sieviešu intīmās veselības uzlabošanās, ko pieredzējušas gan pašas konsultantes, gan viņu klienti.
30.04.2012 21:15 |

Reitings 34
Tā kā kompānija Latvijā ienākusi salīdzinoši nesen, tad visa informācija nāk no globālās un eiropas reģiona mājaslapas. Ja nav problēmas ar angļu valodu, varu iedot adresītes :)
30.04.2012 21:17 |

Reitings 34
lauvens,
jebkuram produktam uz pasaules var atrast negatīvus komentārus. Visiem neizpatikt ;)
30.04.2012 21:18 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Independent, tava aprobežotīva ir bezgalīga!
Tu stāsti, ka paketes palīdz iznīcināt vīrusu baktērijas (ha ha ha ) to var pierādīt tikai un vienīgi ar klīniskā pētījuma ietvaros, nevis laistot paketi ar ūdeni! :D
30.04.2012 21:19 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Esmu par dabiskāku dzīvesveidu, bet man nav ticības, ka šie nu būšot tie labie un veselību uzturošie higiēnas līdzekļi. Kas tie tādi par mistiskiem anjoniem, kas iznīcina baktērijas? Ka tik nav kaut kas līdzīgs, kā senāk ar Safe Guard ziepēm, kas iznīcina mikrobus, diemžēl paņemot līdzi arī vajadzīgos un tad sākās ādas problēmas. Tas pats ar mistiko Herbalife produkciju - ieber krūzītē kaut kādu vitamīniem un minerālvielām bagātu pulverīti, uzlej ūdeni pa virsu, nomet svaru un dzīvo veselīgi... Nekas mūsdienās vairs nav nekaitīgs un ne tikai higiēnas līdzekļi mēnešreižu laikā ietekmē sievietes intīmo veselību, tam ir vēl daudzi faktori.
30.04.2012 21:25 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Kumeliņš
anjoni pēc būtības tiešam ir laba lieta. Gaisu var speciāli papildināt ar tiem, tie uzlabo garstāvokli un arī pozitīvi iedarbojas uz organisma šūnām. Ja reklāmā nebūtu nē vārda par to, ka ta ir panācēja pret daudzām lietām - es pat ticētu, ka tiešam tie ieliknīši ir labi.
30.04.2012 21:28 |

Reitings 13
Reģ: 28.10.2010
Vienreiz ar draudzeni mēģinājām (nu tā, eksperimentam)- nepatika ne man, ne viņai. Lieki izmesta nauda, jo nekādu mistisku uzlabojumu nebija (manējās gan bija pirktas Ķīnā un varētu apšaubīt kvalitāti un zīmolu). Tā ka, Independent, nesoli te visām kaut kādus brīnumus.
30.04.2012 21:38 |

Reitings 34
Īstenībā jau rakstā bija aprakstīti nevis "brīnumi", ko sola šīs paketes bet gan tas, ko tās var piedāvāt salīdzinot ar pašlaik veikalos pieejamajām.
Strīdēties nav jēgas, katrai sava taisnība. Gribēju tik piedāvāt; tām meitenēm, kurām interesē, mājaslapā ir kontakti :) Diskusija slēgta.
30.04.2012 21:55 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Shitie kaktu izlatiitaaji ar saviem produktiem ir kkaada seerga...

Man jau reiz kaut kas uguniigi meegjinaaja iestaastiit, ka man jaapeerk mega dabiigas paketes (iepakojums - 10 gab. maksaaja 10 Ls)... pasuutiiju dillees, un nez kaa, bet veel elpoju un nesuudzos....
30.04.2012 22:08 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
kādā aizvēsturē jūs dzīvojat? es sen jau esmu pargajusi uz menstruālo piltuvi un nekādus vecas makulatūras kalnus katru mēnesi nepērku un neveicinu to ražošanu..
30.04.2012 22:12 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
haha :D Un tgd lūdzu, ieliec vēl savu nr. vai e-pastu kā mes varam pasūtīt no Tevis šīs fantastiskās paketes :DDDDD
30.04.2012 22:35 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Man arī stāv bukletiņš ar kontaktiem par piltuvīti,bet es kaut kā nevaru saņemties viņu pasūtīt. Laikam patiktu,ja varētu vnk vienu dienu aiziet un aptiekā nopirkt :) Bet es ļoti gribu to beidzot izdarīt, jo dzirdējusi esmu tikai un vienīgi labas atsauksmes :)
30.04.2012 22:38 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Esmu lietojusi šīs paketes, pēdējais s**s..
Siltumnīcas efekts ir vēl lielāks, nekā parastajām.
Un laikam pirku par 3.50ls, biju gaidījusi ko labāku..
Tā kā es neuzķēros..
01.05.2012 10:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Aij, aij, aij, Independent, atdzīsti vien savu sakāvi. :D
Paketes, paketes, paketes, paketes.. es viņas neciešu, gribēsi man arī smadzeni paskalot un pateikt, ka man jālieto paketes nevis tamponi, jo tās esot labākas, īpaši jau Tevis ieteiktās? :D
Kas dabiskāks tur varētu būt? Visdabiskākās paketes ir kādreiz vecmāmiņu un vecvecmāmiņu lietotās drāniņas īpašajām dienām, neko dabiskāku par to neuztaisīt. Nu, kruti, apavu un citu lietu līmi pārmaini uz kaut kādu dabisko augu līmvielu (kas, iespējams, nemaz neturētos pie apakšveļas), paketes iekšpusē iebāž vēl ķīmiskāku vielu, kurai piebāzti klāt visi anjoni un tā tālāk, kas līdz ar to maksā dārgāk un skaitās ļoti dabīgi.
Katastrofāla reklāma, izskatās pēc vēlmes izsisties ar tādu pašu produkciju kā visur citur pasaulē, kas ne ar ko neatšķiras no tā paša Always, zem cita vārda. Gan jau tās īpašās paketes tiek iepirktas no tās pašas Ķīnas un te uzlikts uzcenojums (un citur pasaulē), palielītas par baigi efektīvām un superīgām. Ja jau pat cilvēki, kuri paši studē ķīmiju un medicīnu saka, ka kaut kas neiet kopā, tad viss tas ir liels fails.
01.05.2012 11:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
reklama kas reklama.
01.05.2012 14:50 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es nezinu kā ar tām baktērijām tur, esmu lietojusi šīs paketes - pilnīgi parastas, draudzene gan apgalvoja, ka no šīm viņai nav alerģija, bet nu man problēmu nav arī ar parastajām, tā kā...
01.05.2012 16:01 |

Reitings 5119
Runajot par piltuvitem menesreizem, es to lietoju - apmierina un viss daudz "tirak" ka ar paketem.
01.05.2012 16:03 |

Reitings 1531
Nelasīju visus komentārus, bet atceros, kad šito pakešu bums sākās, tad Bez Tabu vai Tautas Balsī bija stāsts patr to, ka jāliek pakete pie galvas un tad galvas sāpes pazūd utt :D
Pašai mājās stāv, labi, ka dabūju bez maksas nevis pirku, jo nu tik sūdīgas... Vispār nelīp klāt un tas it kā veselīgums nav jūtams, nav tās cenas vērts 8-)
01.05.2012 16:42 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Meitene ar kristāla kurpīti - PAREIZI, es atcerējos tagad arī par to BEZ TABU sižetu, tik smieklīgs bija, tās paketes visās vietās bija jāliek klāt un tas veselība uzlabojas u.t.t. :D:D
01.05.2012 17:04 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Diez cik tad šie "brīnumi" maksā?
01.05.2012 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits