Aij, aij, aij, Independent, atdzīsti vien savu sakāvi. :D
Paketes, paketes, paketes, paketes.. es viņas neciešu, gribēsi man arī smadzeni paskalot un pateikt, ka man jālieto paketes nevis tamponi, jo tās esot labākas, īpaši jau Tevis ieteiktās? :D
Kas dabiskāks tur varētu būt? Visdabiskākās paketes ir kādreiz vecmāmiņu un vecvecmāmiņu lietotās drāniņas īpašajām dienām, neko dabiskāku par to neuztaisīt. Nu, kruti, apavu un citu lietu līmi pārmaini uz kaut kādu dabisko augu līmvielu (kas, iespējams, nemaz neturētos pie apakšveļas), paketes iekšpusē iebāž vēl ķīmiskāku vielu, kurai piebāzti klāt visi anjoni un tā tālāk, kas līdz ar to maksā dārgāk un skaitās ļoti dabīgi.
Katastrofāla reklāma, izskatās pēc vēlmes izsisties ar tādu pašu produkciju kā visur citur pasaulē, kas ne ar ko neatšķiras no tā paša Always, zem cita vārda. Gan jau tās īpašās paketes tiek iepirktas no tās pašas Ķīnas un te uzlikts uzcenojums (un citur pasaulē), palielītas par baigi efektīvām un superīgām. Ja jau pat cilvēki, kuri paši studē ķīmiju un medicīnu saka, ka kaut kas neiet kopā, tad viss tas ir liels fails.