Katras sievietes veselībai!

Reitings 34
Reģ: 01.02.2009
Sveikas meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties manuprāt ļoti svarīgā informācijā. Pati esmu veselīga dzīvesveida piekritēja un interesējos par sev labāko visās jomās. Nesen saskāros ar tēmu, kas mani nošokēja – sieviešu higiēnas preču kaitīgumu. Tik daudz reklāmas gan žurnālos, gan TV jau gadiem ilgi un tomēr par šo produktu kaitīgo ietekmi netiek runāts Latvijā nemaz. Vairāk kā pusi no visām ginekoloģiskajām saslimšanām izraisa tieši nekvalitatīvas higiēniskās paketes un tamponi – Always, Libresse, Bella, o.b. un visi citi veikalos un aptiekās atrodamie. Higiēniskās paketes tiek ražotas no otrreizējas pārstrādes (!) materiāliem – makulatūras, avīzēm, žurnāliem - , tad balinātas ar balināšanas pulveriem. Apakšējais slānis: gaisu necaurlaidīga plēve ar tehniskās līmes kārtu (to pašu līmi, ar kuru līmē apavus un galdus). Augšējais slānis sintētisks, tas viss veido „siltumnīcas efektu” un, kā zināms, tādos apstākļos lielā ātrumā vairojas baktērijas, kas izdala toksīnus, kuru ietekmē veidojas slimības (cistas, miomas, sēnītes utt.)
Arī tamponi tiek ražoti no makulatūras un balināti. Ja neskaita tādu retu un nāvējošu slimību kā Toksiskā šoka sindroms, tajos vēl atrodami dioksīni, kas ir kancerogēnas vielas. Dioksīnus arī saista ar tādu slimību kā endometrioze, kuras simptomi ir neauglība un asas sāpes. Tamponi uzsūc ne tikai asinis, bet arī maksts sekrētus, tas noved pie maksts sausuma, maksts un dzemdes kakla čūlu veidošanos.
Tomēr tagad arī Latvijā ir sastopamas jaunākās paaudzes higiēniskās paketes, kuras, tāpat kā kādreiz veikalos pieejamās higiēniskās paketes un tamponi nomainīja vecmāmiņu vates marles, tā šīs ar laiku nomainīs pašlaik esošās. Lūk atšķirība: ražotas no 100% pirmreizējiem materiāliem, izmantots pārtikas līmes slānis, gaisu caurlaidīgs apakšējais slānis, mīkstas kokvilnas augšējais slānis, kā arī vismaz uz pusi ja ne vairāk labāka uzsūktspēja. Papildus tam, kompānija Winalite izveidojusi starptautiski patentētu tehnoloģiju un ieviesusi paketēs papildus slāni – anjonu čipu. Anjoni ir dabas spēks, kas iznīcina 99,9% baktēriju. Tāpēc šīm paketēm ir arī ārstnieciskas īpašības.
Uzzināt vairāk par Winalite higiēniskajām paketēm, pieteikties uz prezentāciju un sazināties ar konsultantu var šeit: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/love-moon-anion-higieniskas-paketes

Plašāka informācija par tamponu kaitīgo ietekmi uz sievietes veselību: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/tamponu-negativa-puse
30.04.2012 16:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Independent-doma loti laba !Es arii esmu par veseliigu dziives veidu!:)
30.04.2012 20:13 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Baktērijas neizdala vīrusus, jo vīrusi ir vīrusi un baktērijas ir baktērijas.
Tā kā šī ir diezgan medicīniska tēma, vajadzētu tomēr kārtīgāk pastudēt terminus un visu pārējo. Nevar tā vienkārši kaut ko runāt, nezinot par ko.
Neizdevusies reklāma.
30.04.2012 20:18 |

Reitings 34
Piekasīšanās piekasīšanās dēļ! Nu tad piešķiriet man to! :D
30.04.2012 20:19 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
''Ieteicu: pirms lieto medicīniskos tērminus - iepazies ar tiem Inetā.''
Julenko- ja jau Tu esi mācījusies medicīnu sešus gadus, Tu noteikti zini, ka internetā terminus nu gan nevajag meklēt. Medicīnisko terminu pareizo pareizību var atrast tikai zinātniskajās medicīnas enciklopēdijās, laikrakstos utt.
30.04.2012 20:21 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Mans uzskats ir sekojošs - mūsdienu pasaulē mēs nevaram zināt, kas ir dabīgs, kas nav, kas ir labs un kas nav. Un tas viss ir tikai tamdēļ, ka cilvēku veselība un dzīvība vairs nav primārā. Primārā ir peļņa. Tamdēļ, lai man atvaino Independent, bet kamēr es neredzēšu tiešām sakarīgus pierādījumus tam, ka šis produkts ir TIEŠĀM savādāks par jebkuru citu tirgū pieejamo, es varbūt tam sākšu arī tam ticēt.
Lai nu kā, bet paketes es netaisos pasūtīt internetā no uzņēmuma, kuram nav neviena veikala/nav apskatāms aptiekās.
30.04.2012 20:24 |

Reitings 787
Bille, vai tas tagad nozīmētu, ka, ja es nevēlos, lai mani vienkārši apmuļķo ar mārketinga trikiem, man ir jāiegādājas medicīnas enciklopēdijas? :D
30.04.2012 20:26 |

Reitings 608
Reģ: 29.01.2009
Lauven- nebūt nē, bet tikai medicīniskos izdevumos ir korekti paskaidroti termini. Internets ir internets, katrs raksta ko vēlas un ne vienmēr tā ir taisnība.
30.04.2012 20:31 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Bille: ja cilvēks tiešam interesējās par kaut ko, un vēl vairāk grib pārdot kaut ko un piešķirt tam medicīnisko jēgu - var Netā atrast med. grāmatas. Bet par vīrusiem un baktērijām pilnīgi mierīgi atrast arī mazāk zinātniskos saitos
30.04.2012 20:32 |

Reitings 34
lauvens, vari atnākt uz produkta prezentāciju, kur tieši tiek salīdzinātas pašlaik pieejamās paketes ar šīm jaunajām paketēm. :)

Kas attiecās uz pārdošanas veidu, tad tas ir tikai un vienīgi šāds pārdošanas veids, nekas cits. Esmu pietiekami lasījusi par visu to, ko var sapirkties aptiekās un veikalos, lai man arī šīm iestādēm ticība zustu. Kompānija darbojas līdzīgi kā daudzas citas kompānijas ar ļoti kvalitatīviem un pasaulē atzītiem produktiem, kaut vai Amway vai Herbalife. Tā ir vieglāk produktu prezentēt un arī cena sanāk lētāka, tā kā produkts netiek pārdots "pa paciņām" (izņemot pirmreizēju pamēģināšanu) un tam nav veikala vai aptiekas uzcenojums.
30.04.2012 20:39 |

Reitings 34
Es varbūt tiešām esmu dažas lietas sajaukusi un noteikti papētīšu visu vēl sīkāk, bet šajās paketēs izmantotie materiāli ir noteikti kvalitatīvāki (to var redzēt paketi "izķidājot" pa slānīšiem) un kas attiecas uz anjonu slāni, tad tā efektivitāti pierāda sieviešu (un vīriešu) rezultāti. Tāpat tā ārstnieciskā efektivitāte ne mazums reizes pārbaudīta, piemēram, uz miežu grauda un dažādām brūcēm.
30.04.2012 20:46 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Independent, varbūt tad nepaslinkosi un iemetīsi linku, par šo pētījumu un tā rezultātiem?
30.04.2012 20:50 |

Reitings 34
Lasu arī citas diskusijas un redzu, ka ir tomēr daudzām dažādas problēmas ar intīmo veselību, varbūt tomēr vērts pamēģināt? Ja ir jau negatīva nostāja, tad es tur neko nevarēšu mainīt, gribēju kā labāk - sanāca kā vienmēr :D
30.04.2012 20:51 |

Reitings 2308
Cik ilgi bija pētījums? Kāds cilvēku skaits piedālījās? Cik liela kontroles grupa? Vai šo pētījumu publicēja citējamos žurnālos?
30.04.2012 20:53 |

Reitings 34
becky,
tu domā "izķidāšanu"? Var redzēt šeit: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/prezentacija Starp citu, arī Youtube ir ļoti daudz šādu prezentāciju tieši par šo produktu, vnk jāieraksta meklētājā "Love Moon Winalite presetantion" vai tml...Un protams var arī atnākt "dzīvajā" uz prezentāciju :)
30.04.2012 20:55 |

Reitings 34
julenok, kāds pētījums? Nevienā teikumā neteicu vārdu pētījums. Es pati esmu visus Latvijā pieejamos zīmolus izpētījusi un notestējusi, principā to var izdarīt jebkurš, vnk neviena nekad nav iedomājusies "paplēst" paketes vai patestēt to uzsūktspēju ;)
30.04.2012 20:58 |

Reitings 10475
Ibio, man nevajag prezentāciju, man vajag pētījumu un tā rezultātus!!!! Tev ir nojausma, kas ir pētījums?
30.04.2012 20:58 |

Reitings 34
becky,
es neesmu neko teikusi par pētījumu, to tu izdomāji pati!
30.04.2012 21:00 |

Reitings 10475
Es varbūt tiešām esmu dažas lietas sajaukusi un noteikti papētīšu visu vēl sīkāk, bet šajās paketēs izmantotie materiāli ir noteikti kvalitatīvāki (to var redzēt paketi "izķidājot" pa slānīšiem) un kas attiecas uz anjonu slāni, tad tā efektivitāti pierāda sieviešu (un vīriešu) rezultāti. Tāpat tā ārstnieciskā efektivitāte ne mazums reizes pārbaudīta, piemēram, uz miežu grauda un dažādām brūcēm.

Tā tu tuecu, bet kas pierāda, ka līdzeklis ir efektīvs? Klīniskais pētījums!!!!
30.04.2012 21:02 |

Reitings 787
Es vienkārši nebiju slinka un biju pagooglējusi par šo produktu. Ir pietiekami daudz negatīvu komentāru, lai tas mani atturētu no šāda produktu lietošanas. Ja man iedotu 1 paraugu par brīvu - varbūt izmēģinātu.
Un, ja jau PAT aptiekās un veikalos ir nopērkami sūdi, vai tiešām Tu domā, ka internetā nepārdodas sūdi?
30.04.2012 21:02 |

Reitings 2308
Bet ka vēl var pierādīt efektivitāti bez pētījuma?
Es bērnībā pārbaudīju uzsūkšanas spējas :-)
30.04.2012 21:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits