Katras sievietes veselībai!

Reitings 34
Reģ: 01.02.2009
Sveikas meitenes!
Gribēju ar Jums padalīties manuprāt ļoti svarīgā informācijā. Pati esmu veselīga dzīvesveida piekritēja un interesējos par sev labāko visās jomās. Nesen saskāros ar tēmu, kas mani nošokēja – sieviešu higiēnas preču kaitīgumu. Tik daudz reklāmas gan žurnālos, gan TV jau gadiem ilgi un tomēr par šo produktu kaitīgo ietekmi netiek runāts Latvijā nemaz. Vairāk kā pusi no visām ginekoloģiskajām saslimšanām izraisa tieši nekvalitatīvas higiēniskās paketes un tamponi – Always, Libresse, Bella, o.b. un visi citi veikalos un aptiekās atrodamie. Higiēniskās paketes tiek ražotas no otrreizējas pārstrādes (!) materiāliem – makulatūras, avīzēm, žurnāliem - , tad balinātas ar balināšanas pulveriem. Apakšējais slānis: gaisu necaurlaidīga plēve ar tehniskās līmes kārtu (to pašu līmi, ar kuru līmē apavus un galdus). Augšējais slānis sintētisks, tas viss veido „siltumnīcas efektu” un, kā zināms, tādos apstākļos lielā ātrumā vairojas baktērijas, kas izdala toksīnus, kuru ietekmē veidojas slimības (cistas, miomas, sēnītes utt.)
Arī tamponi tiek ražoti no makulatūras un balināti. Ja neskaita tādu retu un nāvējošu slimību kā Toksiskā šoka sindroms, tajos vēl atrodami dioksīni, kas ir kancerogēnas vielas. Dioksīnus arī saista ar tādu slimību kā endometrioze, kuras simptomi ir neauglība un asas sāpes. Tamponi uzsūc ne tikai asinis, bet arī maksts sekrētus, tas noved pie maksts sausuma, maksts un dzemdes kakla čūlu veidošanos.
Tomēr tagad arī Latvijā ir sastopamas jaunākās paaudzes higiēniskās paketes, kuras, tāpat kā kādreiz veikalos pieejamās higiēniskās paketes un tamponi nomainīja vecmāmiņu vates marles, tā šīs ar laiku nomainīs pašlaik esošās. Lūk atšķirība: ražotas no 100% pirmreizējiem materiāliem, izmantots pārtikas līmes slānis, gaisu caurlaidīgs apakšējais slānis, mīkstas kokvilnas augšējais slānis, kā arī vismaz uz pusi ja ne vairāk labāka uzsūktspēja. Papildus tam, kompānija Winalite izveidojusi starptautiski patentētu tehnoloģiju un ieviesusi paketēs papildus slāni – anjonu čipu. Anjoni ir dabas spēks, kas iznīcina 99,9% baktēriju. Tāpēc šīm paketēm ir arī ārstnieciskas īpašības.
Uzzināt vairāk par Winalite higiēniskajām paketēm, pieteikties uz prezentāciju un sazināties ar konsultantu var šeit: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/love-moon-anion-higieniskas-paketes

Plašāka informācija par tamponu kaitīgo ietekmi uz sievietes veselību: http://www.winalitelatvia.lv/index.php/tamponu-negativa-puse
30.04.2012 16:47 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
KAS IR VĪRUSU BAKTĒRIJAS?
30.04.2012 18:08 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Independent, meitenes, kas nodarbojas ar Avon labākajā gadījumā sola samazināt apelsīnu ādiņas efektu uz pakaļas un padarīt lūpas biezākas un ādu gludāku, nevis cīnīties pret visām pasaules kaitēm! :D
30.04.2012 18:09 |

Reitings 10475
Un jā, vai tad anjoni ir molekulas??????
30.04.2012 18:11 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
varbūt tās paketes sūta veselīgus izgarojumus pa taisno tur iekšā un visu ārstē :D tas ir tas kā es to iztēlojos :D
30.04.2012 18:13 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Independent
es sešus gadus mācījos mediķos. mums bija par anjoniem, katjoniem utt vides veslības cikla ietvaros. Tāpēc es tā piekasos, jo kaut ka man nesaiet kopā anjoni, hormoni un hemoroīdi.
piedod, ja aizvainoju.
30.04.2012 18:15 |

Reitings 34
Princips ir šāds: Lielu daļu no slīmībām izraisa toksīni, kurus izdala baktērijas. Lai nepieļautu baktēriju vairošanos "siltumnīcas efekta" vidē, Love Moon paketēm ir gaisu caurlaidīgs apakšējais slānis, nesintētisks un nebalināts augšējais slānis. Papildus tam - anjonu slānis, anjoni iznīcina vīrusus. Šādā veidā neveidojas slimības. Mitruma un berzes rezultātā, anjoni tiek "atbrīvoti" no čipa un caur gļotādām nonāk sievietes organismā, iznīcinot vīrusus. Labs piemērs ir kad esam slimi - ārsti liek vēdināt telpas, kā arī, piemēram, kalnu apvidos dzīvojošie cilvēki praktiski neslimo.
30.04.2012 18:18 |

Reitings 34
Negribēju rakstīt vīrusu baktērijas, vienkārši vīrusi. Tā kā pieminēju vārdu "toksīni", tad lai būtu visiem labāk saprotams vīrusi = no latīņu valodas "toksīni".
30.04.2012 18:21 |

Reitings 10475
Nu tad tomēr baktērijas vai vīrusi, karoč beidz pīties tajā ko nepārzini tas saucās! :D
30.04.2012 18:21 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
Tā ir, Latvijā visādas huj*** pārdod, salidzināju trauku mazgāšanas līdzekli pirktu Latvijā ražotu Polijā AR Fairy pirktu un ražotu Anglijā. Anglijas fairy pietika uz mēnesi, Poļu pietika uz nedēļu, tāda poļu hu***, cena tāda pati.
30.04.2012 18:26 |

Reitings 34
Šī nav Latvijā ražota prece.
Mājaslapā ir produkta prezentācija, tikai 7 min, var iegūt plašu informāciju par šo produktu :)
30.04.2012 18:29 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
SORRY,
nosaukums ir sieviešu bla bla paketes,
lieto sieviete, bet labumu gūst vīrietis? nu neiet tur tik daudz kas kopā...
30.04.2012 18:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Saa vai taa...es gribeeju piebilst ,ka viss kas saistaas ar sinteetiku-kaut ko taadu ,kas nelaiz gaisu cauri...ir tiesaam slikts ...!Es taapeec lietoju tikai kokvilnas apaksvelu-arii mezgiinu,kokvilnas vai iista ziida!Taapat arii citus apgeerbus savaa garderobee!Taa jau ir -iipasi karstaa laikaa-ja gaiss necirkulee ,tad ir probleemas ar aadu...!
Aizdomaajos par beebiem muusu pusee!Daudzas mammas pasuuta kokvilnas pamperus saviem mazajiem-taa sisteema ir taada,ka pasuuta visai dienai un tad ir speciaali cilveeki ,kuri savaac tos netiiros un naakosaa dienaa piegaadaa atkal jaunus!
Muusu mazai "sarkanmatiitei" bija probleema ar parastiem pamperiem un vecaaki lietoja to sisteemu...!Es gan domaaju,ja tas buutu mans beerns -mazgaatu pati maajaas...tad naakosaa dienaa lietotu atkal...!
Cilveeki ir kluvusi loti alergiski -iipasi uz visaam taam smarzvielaam ar ko piesuucinaati tie ielikniisi!
30.04.2012 18:38 |

Reitings 34
aisse, kā tu nonāci pie secinājuma, ka lieto sieviete, bet labumu gūst vīrietis? :D Lielākā patērētāju grupa, protams, ir sievietes, bet tā kā problēmas palielinājušās arī vīriešu vidū, tad šos produktus lieto arī vīrieši. ;)
30.04.2012 18:57 |

Reitings 34
Emmanuelle, piekrītu. Ja runājam par smaržvielām, tad taisnība vien ir, bieži reklamē arī paketes ar alveju, kas arī var izraisīt alerģiskas reakcijas - niezi, izsitumus. Love Moon paketēs nav smaržvielu, kā arī tās nav piesūcinātas ar vielām, kas var izsaukt alerģisku reakciju :)
30.04.2012 19:33 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Baktērijas labvēlīgos apstākļos izdala toksīnus. Tas ir skaidrs.
Bet tad kāda jēga no tiem anjoniem, ja viņi neietekmē baktērijas, bet gan vīrusus? Tā it kā visām sievietēm būtu kkādi vīrusi. :D
30.04.2012 19:53 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
neizdevusies reklāma - pārāk gari izklāstīts info, ko varēji uzrakstīt pāris teikumos (giggle)
izlasot visu un vēl dažus komentārus par to, kas ir dabīgs, kas kaitīgs, kas veselībai labs vai slikts, radās jautājums - kas mūsdienās nav kaitīgs? šādu pašu jau redzēju vienā no pirmajiem jautājumiem, pievienojos tam. tie, kas var dabūt, var atļauties utt, lai iet pa organisko līniju un tā dzīvo, tas ir labi, tas ir veselīgi un nekaitīgi, bet man jau liekas, ka uz to mūsdienās retais iespringst. piemēram, es noteikti nē. izlasīju Emanuelles komentāru, interesanti, es arī gribētu kādreiz īsto šķiedru apģērbu kaut uz pāris stundām uzvilkt, drošivien sajūtas savādākas.. bet tā kā mani dabas produkts neaizrauj tik ļoti un nebūtu arī gatava maksāt lielas naudas (jo viss, kas dabīgs, ir dārgs) , tad noteikti tuvākajā laikā tāda pamēģināšana nesanāks.
30.04.2012 20:00 |

Reitings 34
Paketes veidotas tā, lai neveidotos baktērijām labvēlīga vide, tā saucamais, "siltumnīcas efekts". Pilnībā no baktērijām izbēgt nav iespējams. Baktērijas izdala toksīnus - vīrusus. Anjoni iznīcina vīrusus, tāpēc neveidojas slimības.
30.04.2012 20:01 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Baktērijas izdala vīrusus? Par šo atklājumu vērts dod Nobeļa prēmiju :-)
30.04.2012 20:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Midnight rose-taapeec laikam man ir sameeraa maz dreebju skapii,bet tiesaam lotilaba kvalitaate!
Es ieveeroju ,ka peec taam lina koklvilnas ,iistaa ziida dreebeem es nekad vairs nevaru uzvilkt neko no poliestera!Aada uzreiz niez!Ieveeroju veel vienu interesantu lietu-nepanesu neko puukainu-laikam alergija -tas buutu kasmirs,vilna,angors!Varbuut taapeec arii bija loti slikta seja Latvijaa,jo loti daudz straadaaju ar dzijaam-adiju visu laiku un loti daudz ...!
Vienmeer saku ,labaak izdot naudu par labu lietu,labu produktu-noteikti esmu par kvalitaati eedienaa un arii apgeerbaa!Savas "peerles" mekleeju "savaa veikalinaa" ar lielu miilestiibu!:)
30.04.2012 20:10 |

Reitings 34
Tik gari rakstīju tāpēc, ka gribēju īsumā aprakstīt, kas ir "nepareizs" pašlaik pieejamajos higiēnas produktos un kādi veikti uzlabojumi jaunajos produktos. Laikam jau vajadzēja ielikt dažus teikumus un linku, bet nu to vairs mainīt nevar.
Tieši tāpēc, ka daudzas lietas mums apkārt ir kaitīgas, ir vērts pievērsties un izdarīt izvēli par labu uzlabotām, veselībai nekaitīgām lietām. Tā gan ir katra cilvēka paša izvēle. Es balstos un pieņēmumu, ka katrs cilvēks iespēju robežās izvēlētos kvalitatīvāku, veselīgāku produktu. Tas nav tikai par paketēm, bet veselīgu dzīvesveidu kopumā. Tā kā Cosmo un citi žurnāli par to vien raksta kā veselīgu, aktīvu dzivesveidu, tad ši vieta man likās piemērota šai informācijai.
Konkrēti šo produktu cenas atšķirības nav lielas salīdzinot ar veikalos atrodamajiem. Ar katru nākamo pirkumu šie produkti ir vienā cenā un var pat palikt lētāki nekā veikalu produkti :) Varbūt tev taisnība un daudzi par veselīgo dzīvesveidu neiespringst, katram citas prioritātes, bet vienu zinu droši - ja veselīgs dzīvesveids interesē, tad var atrast produktus, kas būtu gan veselīgi, gan cenas ziņā pieņemami, it īpaši tāpēc, ka arvien vairāk kompānijas pievēršas "organiskajai līnijai" ;)
30.04.2012 20:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits