Sveikas damas, uzreiz atvainojos, ka nav garumzimju. Velejos nedaudz izkratit sirdi ar vienu interesantu atgadijumu. Pirms vairak kaa gada iepazinos ar puisi,kurs ir 4 gadus jaunaks par mani un vel pie tam nepilngadigs(zinu,kauns), bet tik izskatigs un viriskigs,ka nemaz nepateiksi,ka nepilngadigs.. Varetu teikt ,ka es vinju izproviceju uz seksu, viss notika, viss forshi.. bet she tev nu bija, pec seksa vairs ar mani nerunaja(nee, es vinam neuzbazos ne ar sms,ne zvaniem) un ignoreja it ka nebutu pazistami, kaut gan mums biezhi nacas but kopa dazados pasakumos, ta tas ievilkas uz gadu. Nu labi, es,protams,par to ignoreshanu neuztraucos, jo man nemaz nevajadzeja vina uzmanibu un, laikam, taja vecuma ta ir normali ta darit ar sievietem, pat ''cau'' pateikt vairs nemaceja.. Bet paris nedeljas atpakal, attieksme peksni vinam mainijas, kluva laipns, runatigs utt.. skiet,ka vins atkal velas seksu, jo visas piezimes par to liecina, protams, es gribetu, jo tam ipashajam vinam piemitosajam sharmam, es nespeju tureties pretii... Es pat neprasu padomu, vnk pastastu shadu atgadijumu! No vienas puses smiekligi, no otras esmu nesaprashaa :)