DRAUGS MELO

Reitings 26
Reģ: 10.01.2012
Kopumā ar draugu attiecības ir labas. šobrīd viņš gan nedzīvo LV, bet tas jau attiecībās ierasts modeklis un mani apmierina.

Neapmierina viņa nesaprotamā vēlme melot, kas atkārtojas jau vairākas reizes, apmēram pēc tāda scenārija:

Viņš apgalvo, ka ies gulēt, atvadāmies pa skype.
No rīta pamostos un, kad zvanu, tad viņš vai nu nav mājās, vai nu ir pilnīgi saproatams, ka vakar bijis tusēt ar draugiem

un vēl tad viņš mēģina melot, ka tā nav.... nākamajā dienā bieži vien vinš turina dzert un visu laiku izturas pret mani briesmīgi, nevaru viņu ne sazvanīt neko...

kad iedzer paliek vienkārši cits cilvēks, melo un ļoti ļoti slikti izturas, nesazinās ar mani, jo es esmu citā valstī un neko nevaru izdarīt

kad ir izgulējeis, tad man lūdzās atvianojās, pērk neizna ko..sola nekad tā nedarīt, (kam es vispār vairs neticu)

Skaidri zināms, ka viņš ir manī nenormāli iemīlējeis un vaina nav tur.

BET pēc vakardienas atkla šāda scenārija, pēc meliem, nopietni apsveru iespēju, ka šīm attiecībām nav nākotnes...

bet nevaru izlemt, īrējam kopā dzīvokli, jāvācās ārā... un neiznu vai gribu šķirties

LŪDZU IESKIET

p.s Melošanas iemesls ir savtīgums, lai es nekur neeju tusēt, jo es piedāvāju, ka jā šo sestdien katrs ejam ar saviem draugiem.... bet tas redz neder.. viņš labāk samelo un iet tikai viņš un es sēžu mājās un domāju, ka cilvēks aizgājis gulēt

meliem nav izskaidrojuma...
IZrunāšana nepalīdz, nekas nepalīdz
29.04.2012 21:34 |

Reitings 26
Reģ: 10.01.2012
nu man neinterese, ko vins darīs, ja vinu pametisu.....

tik nezinu vai vajag pamest, ja neesmu parliecinata par to...
rīt domāju iet skatities vinu dzivokli prieks sevis bet nezinu vai to spēšu - aiziet prom

un vai meli ir iemesls šķirties
29.04.2012 22:47 |

Reitings 146
Reģ: 29.01.2009
es domāju,ka meli ir iemesls škirties...
Tagad viņš melo par dzeršanu, bet kas būs tālāk? Jā,varbūt cilvēks mainīsies, bet nu tas kaut kā neticas īpaši.
29.04.2012 23:47 |

Reitings 797
man tā ir bijis...džeks meloja ka bija uz veikalu A , bet īstenībā aizgāja uz veikalu B. utml. idiotiskas situācijas.. man jau nu šķiet, ka tādi cilvēki vnk ir pataloģiski meļi.. es no viņa pa gabalu labāk. melo tiešām par stulbumiem (vēlviens piemērs, par to kurā valstī šobrīd strādā.. vnk pilnīgi bezjēdzīgi meli)
30.04.2012 12:25 |

Reitings 797
Ritīgi tizli uzrakstīju, bet doma tāda, ka melo par lietām, par ko nav jāmelo. Piem., par ikdienas sīkumiem utt.
30.04.2012 12:25 |

Reitings 16
Reģ: 25.04.2012
Ir cilvēki,kuri meloja,melo un melos ;) Tādi cilvēki nemainās ;) Tāda ir dzīve.
Pati esmu izjutusi,kā tas ir,ka melo vienā laidā.Ātri sapratu,ka man to nevajag ;) Tagad man blakus ir cilvēks,kurš man nemelo un saprotu,cik tas ir jauki :)
02.05.2012 14:06 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Cilvēks ir brīva būtne un ierobežot kaut ko darīt vai arī nedarīt var tikai rīcībnespējas gadījumā, nu johaidī! A melo viņš tādēļ, ka tu noteikti viņam smadzenes ēd katru reizi, kad viņš kaut kur ir bijis!
Protams, sliktu izturēšanos tas neattaisno, kā arī alkoholismu nē!
02.05.2012 14:10 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
meļi nemainās tam nu ir jāpiekrīt, ir tādi cilvēki kuriem meli ir dzīvesveids
02.05.2012 14:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits