Kopumā ar draugu attiecības ir labas. šobrīd viņš gan nedzīvo LV, bet tas jau attiecībās ierasts modeklis un mani apmierina.
Neapmierina viņa nesaprotamā vēlme melot, kas atkārtojas jau vairākas reizes, apmēram pēc tāda scenārija:
Viņš apgalvo, ka ies gulēt, atvadāmies pa skype.
No rīta pamostos un, kad zvanu, tad viņš vai nu nav mājās, vai nu ir pilnīgi saproatams, ka vakar bijis tusēt ar draugiem
un vēl tad viņš mēģina melot, ka tā nav.... nākamajā dienā bieži vien vinš turina dzert un visu laiku izturas pret mani briesmīgi, nevaru viņu ne sazvanīt neko...
kad iedzer paliek vienkārši cits cilvēks, melo un ļoti ļoti slikti izturas, nesazinās ar mani, jo es esmu citā valstī un neko nevaru izdarīt
kad ir izgulējeis, tad man lūdzās atvianojās, pērk neizna ko..sola nekad tā nedarīt, (kam es vispār vairs neticu)
Skaidri zināms, ka viņš ir manī nenormāli iemīlējeis un vaina nav tur.
BET pēc vakardienas atkla šāda scenārija, pēc meliem, nopietni apsveru iespēju, ka šīm attiecībām nav nākotnes...
bet nevaru izlemt, īrējam kopā dzīvokli, jāvācās ārā... un neiznu vai gribu šķirties
LŪDZU IESKIET
p.s Melošanas iemesls ir savtīgums, lai es nekur neeju tusēt, jo es piedāvāju, ka jā šo sestdien katrs ejam ar saviem draugiem.... bet tas redz neder.. viņš labāk samelo un iet tikai viņš un es sēžu mājās un domāju, ka cilvēks aizgājis gulēt
meliem nav izskaidrojuma...
IZrunāšana nepalīdz, nekas nepalīdz