Sveikas :)
Man tāds temats no smagā gala. Esmu stāvoklī jau 3.mēnesī. Ar bērna tēvu agrāk tikāmies pāris mēnešus, viss bija lieliski, līdz vienā brīdī vīrietis saprata, ka tas nav tas ko vēlās un mēs izšķīrāmies. Pagāja nedēļas divas un pēkšņi uzzināju, ka esmu stāvoklī. Vīrietis spieda mani uz abortu, bet es stingri izlēmu bērniņu saglabāt. Tad sekoja pavērsiens, ka vīrietis pateica, ka atbalstīs, rūpēsies, mēģināsim veidot attiecības utt. Tas viss cik ātri uzpeldēja, tik ātri pazuda. Esmu pilnīgi viena, bērna tēvs par bērnu gatavs rūpēties kad viņš piedzims, bet par mani nospļauties, nav ne reizi dzīvē apjautājies tagad kā es jūtos un vai ar grūtniecību viss kārtībā. Kārtējais vīrietis kretīns, kurš gatavs aizmukt un liek sievietei vienai tikt galā. Es bērniņu gaidu, vēlos, esmu gatava cīnīties, tikai šobrīd finansiāli ir drausmīgi smagi, jo viss maksā, finansiāli vīrietis atsakās atbalstīt, arī tad, kad bērns piedzims. Vienai emocionāli ir briesmīgi smagi, mīlu šo cilvēku, kas ir pats lielākais stulbums, gaidu kad nāks pie prāta. Meitenes, sakiet kā Jūs rīkotos šādā situācijā, kādi viedokļi no malas? Jā, daudzas teiks- lai par vīrieti uzspļauju, bet es mīlu, par visām varītēm vēlos lai būtu attiecības, agrāk bijām laimīgi, zinu ka būtu arī tagad. Neesam arī nekādā nopietnajā vecumā, mums abiem 21 gads