Seleste- jā, man tas pats. Man 21, zināju, ka agri vai vēlu vēnas parādīsies un vajadzēs operēt (arī iedzimtība), bet lietoju tabletes AZALIA - it kā maksimāli nekaitīgas arī sievietēm ar varikozajām vēnām (palasi netā, ir šāda tāda info par tām zālēm, varbūt arī Tev noder... tip viena hormona tabletes, kurās vēnām kaitīgā hormona daudzums samazināts līdz minimumam). Tās, protams, man izrakstīja tikai pēc tam, kad pēc TIKAI divu nedēļu Lyndinette20 lietošanas JAU parādījās redzamākas vēnas (skaidri redzams, ka parastā horm.kontracepcija ir kaitīga,ja ar tām ir problēmas). Lietojot AZALIA četrus mēnešus - jā, vēnas mazliet pasliktinājušās, bet ne jau tādos tempos, kā no Lindynette.
Tur tā lieta - ko iesākt ar tām pauzēm? Tagad nedēļu nelietoju, bija doma it kā 'atpūsties', bet no šeit lasītā šķiet, ka nepareizs solis...
Eh, prātīgāk būtu to pajautāt ārstam, BET, kad vasarā biju pie flebologa, viņš man neko nepateica, kā tikai - nu jā, it kā jau ir kaitīga horm.kontracepcija,ja tev vēnas, nu skaties,kā tev pašai.. - reāli ārsts nepateica neko jaunu.
julenok , 100 punkti tā dzirdēji? :)