Miiiliissi, deel puisa nebrauciet liidzi, gadu censaties paciesties, es biju kopa ar savu puisi 6 gadus, apreceejamies, kad mes bijam kopaa 5 gadus, puisis pazaudeja darbu un bija jamekle darbs, aibrauca uz iriju, es juku prata, taja laika biju pabeigusi augstskolu un stradaaju skolaa savaa profesijaa, nespeju dzivot viena, bet tagad es rakstu no irijas un iesaku nebrauciet lidzi, ja jums visa dzive prieksa, nezaudeejiet savu sapni lv, protams ar savu puisi izsskiiramies, jo intereses mainijaas un es aizgaju no vinna un dzivoju viena, gaja nenormali gruti, protams sava profesija darbu nesannemmu, stradaju visaadus darbus, atpakal uz lv nebija kur braukt, jo visu atdevu, dzivokli un mantas, visu, lai tik butu kopa ar savu puisi, stulbene vien biju, vins man stastija te zelta dziive, protams nav, gruti ir, nav viegli, ja varetu atgriest laiku atpakal, es nebuutu braukusi uz iriju, bet butu palikusi lv, ta ir zeme, kur tu esi savejais bet cita valsti lai cik ilgi tu nodzivotu, tu busi iebraucejs. protams, ka tu nevienam neesi vajadziga, kad esi cita valsti, man bija kauns braukt atpakal un teikt savia mammai, zini, es braucu atpajkal, kur es atkal dzivosu pie mammas, bet vajadzeeja taa rikoties un braukt atpakal driz, tagad jau ir pa velu, jo man ir puisis irs un esam apmierinati ar dzivi, bet vai es stradaju sava sapnu profesija protmas nee, un es sso iespeju atdevu, lai butu kopa ar puisi, meitenes un puisi, nedariet to passu kluudu, ja juus zinat ka taa ir jusu sapnu profesija, turaties un baudat dzivi cik vien iespejams. daudz ka tika pieredzeets, kad dzivoju irija, nevaru jums pat izstastiit 3 gramataas, bet visi ssie statsi ko jus es lasu, esmu izgajusi tam cauri un ieteikums ir lloti vienkarss, nekur nav tik labi kaa maajaas, lai cik gruti ari neietuLV un naudinnas nebuutu, bet tas tomeer ir majas un padzivojot svessa valsti juus sapratiisiet, esmu lloti daudz pieredzejusi, gan labu, gan sliktu, bet pieredze ir tada.