Pēdējā laikā mani ir apsēdusi domā, precīzāk jautājums, ko cenšos uzdot pēc iespējas vairāk cilvēkiem, lai saprastu cik dažādi mēs esam un vai esam.
Jautājums ir vienkāršs- vai vari iedomāties savu dzīvi nodzīvot vienai/vienam?
un tas arī ir jautājums, ko vēlos jums uzdot!?
līdz šim par to nebiju pat aizdomājusies, jo vienmēr man bija licies pašsaprotami, ka attīstoties seksualitātei ar laiku tu sāc meklēt to ''savu cilvēku'', ar kuru vēlies nodzīvot dzīvi. katrs, ko satiec, tiek izvilkts domās cauri testam, vai viņš būtu man īstais, cik ilgi tas vilksies, vai ir to vērts. protams, ja būtu no tiem laimīgajiem, kas agrā jaunībā satiek savu īsto mīlestību un dzīvo laimīgi līdz mūža galam, būtu laimīga, bet ja ne, tad varu priecāties, baudīt dzīvi, vīriešu utt, bet joprojām paturu prātā, ka tur būs viens, kas nāks, kaut kad un tas būs tas īstais. īsāk sakot, manā scenārijā NAV tādas iespējas, ka esmu viena.
Vienā sarunā diskutējot ar diviem interesantiem vīriešiem, kā ar stieni pa muguru dabūju, kad izdzirdēju, ka viņi nudien tā nedomā, viņiem ir pilnīgi vienalga un viņi pieļauj, ka vecumdienas pavadīs vienatnē. tas viņus neuztrauc.
Un te nu es nesaprotu, vai tā var būt? droši zinu, ka viņi man nemeloja, bet vai viņi nemeloja paši sev?
tagad atkal pārskatot ''sex and the city'' sērijas saprotu, ka, mums, meitenēm, tas tiek iepotēts jau no bērnības un tas ir dzīves lielais mērķis- atrast īsto vīrieti. Bet kā ir ar vīriešiem?