Katrs cilvēks ir savādāk un vēl jo vairāk - katrs pāris. Piekrītu Farfalla Vendetta, es ticu, ka, ja vīrietis ir īstais un tā ir īstā mīlestība, nekas nebūs šķērslis dzīvē un visu varēs pārciest, pāris nešķirsies un turpinās mīlēt viens otru vienmēr.
Es pati bez domāšanas brauktu līdzi puisim. Man nebūtu problēmu pamest mācības pirmajā vai trešajā kursā, tās var vienmēr atsākt. Mans vīrietis man ir svarīgākais cilvēks uz pasaules un viņa dēļ es kaut vai pārvāktos uz tuksnesi. Un gadu, ko pavadītu citur ar viņu, es izmantotu lietderīgi, noteikti atrastu ar ko nodarboties, iepazītu kultūru. Parasti jau, ja attiecības ir nopietnas un svarīgas, ārzemēs strādāt brauc tādēļ, lai iegūtu vairāk priekš savas ģimenes - mīļotā cilvēka un sīkā, ja tāds ir, tādēļ, manuprāt, tā nebūtu sēdēšana uz kakla, braucot līdzi vīrietim, būtu daudz iespēju kā palīdzēt strādātājam grūtā dienā un uzkopt mājokli.
Es esmu cilvēks, kuram vajag mīļoto blakus pēc iespējas biežāk, bet ja reiz gadīsies dzīvē, ka nāksies gaidīt - man tas problēmas nesagādās. Protams, būs skumji, bet tas būtu tā vērts, ja pēc gaidīšanas tiktu sasniegts kas vienreizējs un ļoti nepieciešams. Es nekrāptu, mans vīrietis arī nekrāptu, esmu pārliecināta, vienalga, ko kāds cits saka. Aij, nu es tiešām tavā vietā kravātu mantas un dotos līdzi, galu galā, kas ir svarīgāks - tavs mīļotais cilvēks vai mācības? Protams, katra situācija ir savādāka un katrs cilvēks uzskata savādāk. Ja uzskati, ka palikt un izmācīties ir pareizāk, tad tā arī jādara. Lai veicas!