Iesakiet lūdzu kādu kosmētikas interneta veikalu Latvijā, kur par pieņemamām cenām var iegādāties preces,varbūt no pieredzes.Lasīju par iherb.com, bet es ar savām vājajām angļu valodas zināšanām neko nesaprotu aprakstos, ko pasūtīt.
Runājot par iherbu, tur, ja pareizi atceros, var arī krievu valodā to lapu skatīties, ja gadījumā Tev ar to ir labāk :) No LV lapām zinu tikai e-kosmetika.lv, bet nav ne jausmas, cik labs/lēts šis veikals ir...
oj ar translate baigais čakars, esmu no slinko dabas :D nu es jau ar skatos,ka visi baigi slavā to iherb.com, iedomājos,ka varbūt tomēr kkas arī Latvijā ir, ja nav,protams, nāksies pamocīties un pasūtīt kko no iherb
Pareizi - pasūti labāk no iherba nevis meklē ko tepat no Latvijas veikaliem. Ieraksti cosmo diskusiju meklētājā "iherb" un izmetīs pāris garas diskusijas, kur pa lielam visu var izlasīt, kas saistīts ar pasūtīšanu un ir arī ieteikumi labiem atradumiem! :)
Paņem googlē ieej ransleitā un tur izvēlies tulkot no angļu val uz LV un iekopē linku uz iherbu... viņš tev automātiski tulkos uzreiz visu kas tur ir pataisno nevis pa gabaliņam kopē utt... vienk.. mājas lpp būs tizlā lv valodā...