Mazie ikdienas pārsteigumi

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tā...uzcepu vēl vienu diskusiju par ko domāju.
esam mīļš un saticīgs pāris.kopā gan nedzīvojam,bet esam dzīvokļa meklējumos,bet ne par MUMS ir stāsts. Arī problēmas,ko atrisināt te nav.
tātad...man ikdienā ir vēlme savam puisim nopirkt visādus štruntiņus.kā mazus pārsteigumiņus.
piemēram mīļu telefona piekariņu, vai atslēgu piekariņu ar mūsu foto, vai nopirkt inčīgas zeķes.
viņam tas patīk. katru reizi viņš par to priecājas.
Jāpiemin tas,ka man darbs beidzas laicīgi un man ir vairāk laika staigāties pa veikaliem utt,bet manam puisim darbs beidzas vēlu un viņam veikalu staigāšana izpaliek.vien brīvdienās...
tātad - varat nojaust,kur tas ved:D
reizēm gribas,lai arī mani tā pārsteidz...braucot pie manis viņš man nopērk meloni, šokolāde vai pērk saldumus,ja prasu un pati izvēlos...
es pilnīgi nevaru pateikt neko sliktu par viņu attiecībā uz attiecībām, gādību vai ko citu.
svētkos vienmēr apsveic utt...
šī pat īsti nav mana sasāpējusies problēma. vien iedomājos..:D
bet gribās kaut ko tādu negaidītu..kādu pūciņu pie telefona, vai jaunu atslēgu piekariņi..:)
reāli es saprotu,ka viņam nav laika pat nopirkt kaut ko...
man vienmēr ir vēlme kaut ko izdomāt utt. uzdāvināt un tāpēc gribas saņemt kau ko pretī..:)

kā ir jūsu attiecībās? kādi ir jūsu ikdienas prieciņi? vai apusēji?
24.04.2012 21:06 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Mēs viens otram tādus štruntus nedāvinam. Es viņam nedāvinu, jo viņš nekad ar tādiem piekariņiem nestaigās, un viņš man nedāvina piekariņus vai ko citu, jo tos uzskata par nevajadzīgiem mēsliem, kas tikai traucē manam telefonam, iepriekšējo manu piekariņu konkrēti nolika.

Bet mans vīrītis lieki man justies īpašai un mīlētai savadāk - brauc man katru vakaru uz skolu pakaļ, un kad veikalā pasaku, lai nopērk tomātus, tad nopērk man Latvijas tomātus, kas maksā gandrīz 3ls kg (pati tik dārgus nepirktu un pirktu ārzemju), bet tā kā draugs neko no tomātiem un to cenām nesaprot, tad viņš man nopērk, jo tomēr zina, ka Latvijas garšīgāki. :)
25.04.2012 09:53 |

Reitings 2487
O! tagad visas cenšās nodirst pēc iespējas vairāk, to pieminēto piekariņu:D
Vai tiešām jums liekas,ka te runa ir par piekariņu un cto cik liels mēsls tas šļiet Jums? :D
25.04.2012 10:04 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vienu reizi muuzhaa man rozi uzdaavinaaja. Un es biju beediiga, kad taa pukje noviita :D

Es vinju iepriecinu dazhreiz ar kaadu garshiigu, daargu alinju. Vinjsh man atved eedienu no kjiinieshu restoraana. Veikalaa vienreiz sabeedaajos, ka viseertaakaas kurpes daargas un nenopirku. Naakoshajaa dienaa dabuuju taas kurpes no drauga pat neko neprasot. Nekaadus karekljus un citus puteklju kraajeejus viens otram nedaavinaam, jo abi zinaam, ka otram nepatiik. Dzimshanas dienaas arii daavanas peerkam, ko otrs tieshaam grib, vai ko vajag - praktiskas maajas lietas (es gribeetu dabuut blenderi valentiindienaa. tieshaam), biljetes uz miiljaakaas grupas koncertu utt.
Vienu reizi gribeejaam buut ljoti romantiski, bet saprataam, ka tas nav mums, jo abi uzreiz juutamies kaut kaa neerti un tizli ar sveceem un kaut kaadu gejisku muuziku pie vakarinju galda. Mums taada miilestiibas izraadiishana praktiskaa :D
25.04.2012 10:08 |

Reitings 8407
Es atkal nevaru saprast, kā var satraukties, ka viņš pats nezidomā kaut ko tev nopirkt, man tas liekas stulbi, jo draugs tev nopērk to ko vēlies, tad priecājiers par to, nevis radi problēmas, kur tās nav.
25.04.2012 10:09 |

Reitings 2487
Liliii -
šī pat īsti nav mana sasāpējusies problēma. vien iedomājos..

tas ir rakstīts manā diskusijā.:D
es atkārtoju - tā nav problēma.kā jau minēju,ka masn puisi dara visād asjaukas lietas
ne jau man vajag lai jūs censtos atrisināt manu neesošo problēmu, bet gan padalieties ar to,kas jums skaitās ikdienas pārsteigumi.
nav jēgas no diskusijas,ka katra te ķap-ļap izlasa, pagrābj un baigi grib atrisināt problēmas,kur to nav:D
25.04.2012 10:14 |

Reitings 8407
Nu tad nedomā! ;)
25.04.2012 10:17 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
šitādas diskusijas tikai liek gruzīties :(
25.04.2012 10:23 |

Reitings 2487
ir feini dzirdēt lietas,ko citu meiteņu puiši ir darījuši.
piemēram, Kodes (ja nemaldos) stāts par to mežu un svecēm....eh...
25.04.2012 10:25 |

Reitings 2487
maybe` - kāpēc?
25.04.2012 10:26 |

Reitings 1906
tāpēc, ka nav pieredzēts nekas tāds :D
25.04.2012 10:28 |

Reitings 2487
maybe` - :D manam puisim māja arī ir alejā.un menājais nekad tā neizdomātu...mans uztaruktos,ka tik kūla neaizdegās:D
nu tie ir tie grandiozie pārsteigumi,kas ir tikai retajam pa spēkam, bet ganjau tev ir kāds preiciņš,kas ir atmiņā palicis..;)
25.04.2012 10:30 |

Reitings 1906
Gan jau...
25.04.2012 10:34 |

Reitings 853
Laikam esmu veca, jo nesekoju līdzi mūsdienu attiecību trendiem un aktualitātēm. Bet nu es zināšu, ka sievietes laime slēpjas telefonu pūciņās. Viela pārdomām visai dienai.
25.04.2012 10:41 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
Mani, līdzīgi kā Kodi, neiepriecina tik daudz materiālās lietas, kā uzmanības un mīlestības izrādīšana ikdienas attieksmē.
Piemēram, naktī nevaru gulēt bez siltajām zeķītēm, bieži sanāk, ka ierāpjamies gultā un es aizmirsu par zeķēm, tad viņš ceļas un pa tumsu meklē zeķītes un velk man viņas kājās. Man bieži pēc garākas staigāšanas sāp mugura, un viņš vienmēr uzstāj man pamasēt muguru dienas beigās. Viņam vienmēr saldētavā ir mans mīļākais saldējums. Mums ir ļoti atšķirīga mūzikas gaume un bieži viens otru par to pavelkam uz zoba, bet bieži brīvdienu rītos, kad ceļamies, viņš uzliek manu mūziku. Kad man ir slikts garastāvoklis vai esmu neapmierināta, viņš mani paceļ ar rokām gaisā un nelaiž lejā, kamēr es nesāku smieties un nepastāstu viņam, kas uz sirds. Viņš bieži dienas laikā pazvana un saka - esi gatava, ka vakarā braucam uz kino. Un, kad satiekamies, viņam vienmēr priekš manis ir šokolādīte. Viņš zin, ka man patīk ziedi, daudz ziedu, tāpēc, kad dāvina, tad tikai lielus pušķus (lai gan man patiesībā pat mazākie ziediņi ir ļoti patīkami). Viņš rūpējas, lai man vienmēr ir ērti pie viņa - nopērk man mājas krekliņu, kādu žurnālu.
Es uzskatu, ka ar gadiem romantika nepazūd, ja pie tā strādā. Mēs taču jūtam, kuros brīžos mums ir patīkami, tāpēc gribam otram darīt to pašu. Ir tik ļoti patīkami saņemt, un ir vēl patīkamāk dot - ja šī ķēde pareizi strādā, tā nekad nepārtrūkst. Un tas ir tik pat lielā mērā atkarīgs no vīrieša, cik no sievietes.
25.04.2012 10:47 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
nu par Paris rakstiito man jaasaka aaawwwwwww.
Ja man ljautu vinja mashiinaa vai no riitiem klausiities manu, nevis vinja muuziku es buutu ljoti prieciiga :D turklaat zekjes es mekleeju pati un pie masaazhas biezhaak tiek vinjsh nekaa es, jo vinjsh ir viltnieks un kaut kaa taa vienmeer sanaak :D
25.04.2012 10:50 |

Reitings 2487
Paris - tiešām awww....:)

bet daža laba vēljoprōjām "uzsēdusies" uz pūciņas...u jā, ja to jēgu nesaprot,tad jau ir uz kaut kā jāuzsēžas.:D
25.04.2012 10:54 |

Reitings 262
Reģ: 27.03.2012
demoiselle, es atkal sasmējos par Jūsu romantisko vakaru ar svecēm un gejisku mūziku :D tik sirsnīgi! Es laikam nekad nesaņemšu biļetes uz mīļāko koncertu, tā pat kā es nespēju iedomāties doties uz kādu viņa grupu koncertu - mums abiem tas būtu neizturami smagi :D
25.04.2012 10:59 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Man,tieši tāpat kā Libra,prieku sagādā jau tas, ka draugs manā vietā izdara kādu mājas darbu , pienes brokastis gultā vai ieved veikalā un saka- " nopirksim Tev kaut ko!" :)
Un tiesām izbaudi to, kas Tev ir nevis meklē to kā nav! Draugs taču cenšas savā veidā izrādīt Tev mīlestību un rūpes, ne visi ir dzimuši romantiķi un pārsteidzēji!:)
25.04.2012 11:14 |

Reitings 391
He, mums atkal attiecībās biku citādāk - puisis tāds pagalam romantisks, bet es savukārt praktiskāka. Tad nu mani visu laiku sagaida romantiski pārsteigumi un mīļi vārdi, kas, protams, ir patīkami, taču bieži vien es uz to pašu lietu raugos dauuudz praktiskāk :D
Tagad jau pierasts, bet sākumā bija pavisam jocīgi saņemt savus mīļākos ziedus, slepus izzinātu vēlmju piepildījumus, viņa darinātus manus portretus, trīs ēdienu vakariņas utt. bez jebkādiem īpašiem notikumiem, vienkārši tāpat, lai padarītu mani par "laimīgāko meiteni pasaulē". Es vairāk novērtēju praktiskās lietas - ka vienmēr vakaros varu pie viņa sasildīt savas superaukstās pēdiņas, ka man pienes brokastis gultā, pat, ja viņam jāiet uz darbu, bet man brīvs (lai man nav jālien ārā no gultas) un tā. Tā, ka katram savs :)
25.04.2012 11:32 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
vai ieved veikalā un saka- " nopirksim Tev kaut ko!"

Kur jūs tādus atrodat? :D
25.04.2012 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits