Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

par ko esmu vainiga?

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
Sveikas, Cosmo meitenes...
gribejas nedaudz sirsninu pakratit... un padomu pajautat...
Sikumos neiedzilinasos, bet kopa esam 2,9 gadus..driz bus 3 gadi kops esam kopa un nepilns gads kad dzsivojam kopa.
Viss ir baigi forsi, tikai pedeja laika vins uzskata ka taisniba ir tikai vinam... mani biezi nomelno, lai ari man beigu beigas biezi ir izradijusies patiesiba vins savu vainu neatzist.. ja, zinu, tada ir viriesu daba, bet nu kapec tikai tagad tas ta sak izpausties?
ari..reti kur izeju arpus majas viena.. aa, bonusa dzivojam pie vina vecakiem... pierakstijos kursiem, par kuru pazinosanu man uzbruka ar jautajumu - Tev to vajag?
es domaju, virietim tacu butu japriecajas par savu sievieti, kura iet apgut ko jaunu?
Un vel kas - vins loti uz mani izgaz savu nelabo garastavokli..ka darba sak paradities kadas problemas ta man rodas sajuta itka es butu pie ta vainiga - ir vess..loti vess pret mani, ka rodas sajuta, ka es pie ta butu vainiga..daru visu lai uzlabotu vina garastavokli - uztaisu un pienesu klat vakarinas...kaut ka meginu iepriecinat.. bet nekas nelidz - ka pret sienu skrienu...
Es vienkarsi kritu arvien dzilaka iekseja depresija - vel vairak neko negribas pasai prieks sevis darit.....
ko darit? viedokli..ieteikumi?
24.04.2012 18:19 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Nu padzīvojiet kādu laiku atsevišķi, ja tas iespējams, tad varbūt sāks novērtēt otru cilvēku!
24.04.2012 18:24 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Man liekas, ka tavu vīrieti mazliet ir nogurdinājusi kopdzīve. Vismaz tavi izstāstītie simptomi, ja drīkst tā teikt, pēc tā izklausās.
24.04.2012 18:24 |

10 gadi
Reitings 1207
Fashiona - ja, es ari par to iedomajos.. bet ka es ar vinu saku runat par so temu ta vins sak lugties lai es nebraucot prom... lai paliekot...
bet cik ilgi?
24.04.2012 18:28 |

Reitings 282
Reģ: 25.02.2011
man skiet, ka vins tevi uztver ka passaprotamu..manuprat, cilvekam otra pusite ir kaut kas ipass, pret to cilveku ir jaizturas ar ipasu cienu un apdomibu, jo tas ir vienigais tads cilveks tev..un lidzko mes sakam pret otru iztureties tapat ka pret parejiem, tas cilveks ari klust par vienu no...nevis par vienigo..
lielisks veids, lai novertetu, kas tev ir, ir to pazaudet, biezi vien tikai tad mes saprotam, kas mums tiesam ir svarigs..ja tas visu laiku ir pie saniem, tad tas skiet apnicigs un nekas ipass, jo tas tepat vienmer ir, bet tiklidz ta kaut ka nav, tad rodas jautajums: KUR?
izskaidro vinam ka juties, saki ka ta vairs nevar, ka kaut kas ir jadara, un varbut padzivojat atseviski, atpusaties :)
24.04.2012 18:31 |

Reitings 282
Reģ: 25.02.2011
tur jau ta lieta cik ilgi, ja vins izturas ka tu saki, vins ludz lai paliec, un tu katru reizi ari paliec, tad vins pie ta pierod, ka katru reizi var pateikt: piedod ludzu, paliec..
un ta ka taada runasana saja gadijuma nestrada, tad vajag kaut ko radikalaku..
24.04.2012 18:33 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
eh..par to mūžīgo veču taisnību..
arī manam ir šis niķis, bet paciešamā un uzjautrinošā stadijā:D
ja es kaut ko pateikšu,tad viņš pricipā paliks pie sava un izdarīs tā,kā viņam patiks un beigās es dievinu pateikt "es taču teicu", uz ko viņš man spēj vien atbildēt - "teici, dūdiņ...es nepaklausīju."
ir bijis tik daudz šādu situāciju, bet viņš vienalga ietiepjās uz savu:D
24.04.2012 18:39 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
ja drīkst vaicāt, vai tu strādā? vai tos kursus apmaksāsi pati?
24.04.2012 18:45 |

10 gadi
Reitings 1207
Šarlote - jā, es studēju un piestrādāju. kursus apmaksāju pati par savu naudiņu...
24.04.2012 20:41 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
tad jau visdrīzāk vīrietim tiešām ar kaut ko neapmierinātība, kas lien ārā, vai arī iestājusies rutīna
24.04.2012 20:43 |

10 gadi
Reitings 1207
nezinu.. pec rakstura neesmu uz stridiem tendeta, vienmer censos visu mierigi izrunat. Vins ir tads pats..
Kadu laiku pec sarunas viss ir kartiba, bet tad atkal sak kaut kas tads paradities...
24.04.2012 20:45 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ir jārunā un jāliek priekšā konkrēti uzstādījumi, ja tāpat vien nekas nenotiek.
Pastāsti, ka neesi apmierināta ar viņa negatīvo emociju izlikšanu uz Tevi, ar Tevis nomelnošanu, viņa vainas neatzīšanu. Tādā konkrētā, tiešā tekstā ar konkrētiem piemēriem.
Saki, ka tas Tevi sāpina tik ļoti, ka domā par nepieciešamību padzīvot atsevišķi, ja tas tā turpināsies.
"Spēles" noteikumi viņam būs skaidri.
Ja nekas nemainās un atkārtojās izrunātais, tad dari, kas jādara.
24.04.2012 20:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es tev ieteiktu iemaaciities pirmkaart ignoreet vinja slikto noskanojumu. tev nav jaajuutaas vainiigai par to, ka liist lietus un ka vinjam darbaa ir probleemas, jo tas NAV no tevis atkariigs. un tev nav jaameegina par visaam variiteem vinju uzmundrinaat. lai jau cilveeks izsaap savu saapi, neviena netrauceets un tiek ar savaam domaam galaa. katram ir briizji, kad nav lielas veeleeshanaas kontakteeties ne ar vienu, miiljaakos cilveekus ieskaitot.
otrkaart, pajautaa sev, vai vinju pietiekami uzlieli un pasaki paldies? saada uzvediiba var liecinaat arii par to, ka vinjsh juutaas nenoveerteets un censhaas pieraadiit, ka nemaz tik slikts nav, ietiepjoties uz savu taisniibu. vinjam ir bail atziit to, ka ir atkal kljuudiijies, jo ir saapiigi viiriesha ego visu laiku dzirdeet - redz, man bija taisniiba kaa vienmeer. ja buusi vairaak saprotosha un vinjam nebakstiisi ar pirkstu pie katras kljuudas, vinjsh nebuus tik ietiepiigs.
24.04.2012 21:11 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Varbūt rutīna iestājusies un vajag pārmaiņas. Pamēģiniet padzīvot atsevišķi no vecākiem, jau būs dekorāciju maiņa.
24.04.2012 21:27 |

10 gadi
Reitings 1207
varbut vajag ta ari izdarit.. padzivot atseviski - lai saprot labak ir ar vai bez manis...
vakardien meginaju runat, bet sodien attieksmi sanemu tadu pasu, nekas nemainas...
25.04.2012 20:38 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Varbūt Jums derētu kopa kautko sadarīt - kautkur aizdoties - ceļojumā. Ceļojums var būt arī pa Latviju, Lietuvu utt. Vai piemēram: Tu zini, kad viņam nedēļas nogale brīva, mums Latvijā pa pilno viesu namu skaistās vietās, saorganizē ko lielisku. Sarunājiet, ka nākamais pārsteigums no viņa. Piemēram pēc diviem mēnešiem.

Jautājums cits, kas ir tas ko pati vēlies?

Es reiz mēģināju glābt attiecības, jo likās, ka tā ir pareizi un tā vajag. Tagad zinu, ka iztērēju piecus savus dzīves gadus...

P.s. piedod par jautājumu, vai rokas arī viņš palaiž pret Tevi? Ja tā, tad bēdz, lai kā pašai sirsniņa sāp un šķiet, ka būs labāk. Viņi nemainās!

Lai Tev veicas un izdodas ;)
26.04.2012 10:26 |

10 gadi
Reitings 1207
Ja, ir uzdots jautajums - ko isti es pati velos un ka redzu sis attiecibas nakotne.
Jaatzist, tadas jutas kadas ir pret vinu ir pirmo reizi muza. Rokas gan par laimi nepalaiz - ir loti mierigs un uzmanigs.
Bet ir bijusi saskarsme ari ar tadu kurs pacel rokas - manuprat ta ir elle. nesaprotu tas sievietes kas ko tadu spej paciest........
27.04.2012 22:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!