Man ik pa laikam pamainās vīzija par sapņu kāzām. :D padsmit gados tā bija klasiskā vīzija,kuru bija ietekmējušas pilnīgi nejēdzīgās,salkanās lubenes,kuras pa TV rādīja.Šobrīd neko tādu kā toreiz vispār tuvumā savām kāzām negribētu :D
Ja mani bildinātu šobrīd,tad manas sapņu kāzas būtu ar maz cilvēkiem.Tikai ģimene,tuvākie draugi.Noteikti bez visām ntajām ''tradīcijām''-ne es tam ticu,ne arī gribu tik īpašu dienu pazaudēt pildot stulbus uzdevumus utt.
Kleita-noteikti nav balta,jo man nepatīk balta krāsa principā.Kleita noteikti nav kupla un kūkveidīga.Gredzenus gribu sudraba vai sliktākajā gadījumā,baltā zelta,jo man tas dzeltenais zelts ļoti,ļoti,ļoti nepatīk.Negribu nekādas rotas no tā materiāla valkāt.Negribu balli pilī vai pārspīlēti greznas svinības.Drīzāk ļoti gribētu kāzas vasarā un tad ar visiem viesiem savākties viesu namā,kur būtu dzīvā mūzika,galds un tāda kā pašiem savējā,mazā zaļumballe.Lai visiem jautri,var izdejoties utt.
Taču,es šobrīd bildināta neesmu un kas zin,varbūt tad,kad būšu,būs jau pagājuši gadi un man būs atkal jauna vīzija par sapņu kāzām. :)