Nu taa. Par interviju.
Diena iesaakaas ar to, ka izstaaveeju rindu kioskaa, lai nopirktu trolejbusa biljeti, bet beigaas pateica, ka karsu aparaats nestraadaa, un man, protams, skaidraa nauda nebija :D
Peec tam maajaas pie spogulja secinaaju, ka mani ir sarkanas acis no kaut kaa, nezinu, varbuut no uudens, bet uzsmeereeju kreemu un palika ok. Un, protams, kad taisiijos mazgaat matus, atklaajaas, ka nav siltaa uudens, bet tek kaut kas bruuns pa kraanu :D tomeer matus izmazgaaju un izskatiijaas labi :)
Aizbraucu liidz centram un nez kaapeec galvaa biju ienjeemusi, ka adrese ir 200 nevis 100 un biju sokaa, ka tuuliit saaksies intervija, bet man nav ne jausmas, kur man jaabuut (taa man gadaas pirmo reizi, ka tik mulkjiigi sajaucu), bet izliidzeejos ar internetu telefonaa un atradu adresi, kaa izraadaas biju taa skreejusi, ka paskreeju garaam, nepamanot lielo uzrakstu :D
Viirietis, kas interveeja, izraadiijaas jaunaaks nekaa manaas iedomaas. Biju maajaas sagatavojusies staastiit par sevi, kaapeec veelos so darbu utml., bet vinjs tikai leenaam lasiija manu cv pie sevis un uzdeva dazaadus sev neskaidrus jautaajumus. Ticis liidz vienai no darba vietaam, jautaa, kaa es to darbu dabuuju, vai mani kaads pazinja uzaicinaaja straadaat :D biju izbriiniita, bet vareeju lepni pateikt, ka visus darbus, kur esmu straadaajusi, atradu caur sludinaajumiem un godiigaam intervijaam. Skjiet, ka vinjs visu siiki un smalki pie sevis izanalizeeja, un par peedeejo darba vietu saaka man jautaat, cik maksaa par 1lpp, kaadas man ar vinjiem darba attieciibas utml. Jautaajums, vai to driikst jautaat, iipasi par samaksu? Nez...
Un par valodaam, krievu valodaa buutu jaaprot rakstiit, jo jaaievada programma precu nosaukumi, ko pasai arii naaktos tulkot. Un tad saaka jautaat par citaam valodaam, kas nebija prasiitas sludinaajumaa, anglju un vaacu. CV ierakstiiju, ka man ir labas vaacu val. zinaasanas un pamatzinaasanas anglju valodaa. Tad vinjs jautaaja, vai no vaacu valodas protu labaak tulkot kaa no anglju, teicu, ka aptuveni vienaadi, vinjs izbriiniits, kaa tad taa. Nez ko man bija teikt, ka vaacu valodu maaciijos pirms cik tur gadiem, tobriid zinaaju labi, tagad nepielietoju, aizmirsies daudz kas, bet anglju valodaa biju nesen kursos, pati maajaas maacos un liekas jau, ka zinu tiiri ok.
Beigaas vinjs piebilda, ka aizstaajot kaadu cilveeku, ka vinjs nevadot intervijas, vareeja jau maniit :D likaas mazliet uzbruukosi.
Vispaar gruuti spriest, kaa bija un kaa ne.