Sveikas!
Šī problēma nav īsti saistīta ar veselību, bet vienalga uztrauc :(
Lieta tāda, ka regulāri naktīs no kaut kādiem plkst 2 naktī līdz 4iem runāju šajā periodā. Līdzcilvēki ar kuriem dzīvoju ir teikuši,ka gandrīz katru nakti.
Kā no šīs lietas/ieraduma lai atbrīvojas :(
Mani vienmreiz pamodināja vīrs, kurš mani purināja un teica, ka vajag pierakstīt. Prasīju viņam, kas tad jāpieraksta, šis tikai, ka vajag pierakstīt, vajag pierakstīt, tad es sapratu, ka viņš guļ! :D
manējais pāris naktis atpakaļ arī runāja, žēl, ka īsti neatceros visu tekstu, bet viens fragments bija es to tā neatstātu! būtu interesanti viņam kko paprasīt! :D un tas arī bija laika posmā no 2 līdz 4iem naktī!
Nu nezinu gan vai taa ir nervu kaite... citi kraac-citi runaa!!! Es parasti runaju naktii, ja pa dienu bijusi spilgti piedzivojumi vai tiesi satraukumi un bijis nemierigs prats! Sodien pati ieladeju programmu, kadu nedelu palietosu paskatisos ko ierakstiis, saucas dream catch un sleep talker.
Krākšana saistīta ar elpceļu problēmām.. tādas lietas nav tāpat vien... nopietni saku... runāšana ir stipra neiroze... varbūt palikusi no kādas bērnības traumas, izbīļa, pārdzīvojuma kā sekas.. nav jābūt obigāti ikdienai stresainai un nervozai...
Man ir viens paziņa, kurš runā naktīs. Parasti runā tad, ja iepriekšējā dienā dikti saguris (viņš ir sportists un parasti runā naktīs pēc sacensībām). Vienu nakti pavadījām vienā istabā, viņš sāka runāt (nav latvietis): "Mmm... fresh fish.. mmmmm..." :D No rīta izstāstīju, abi smējāmies, jo zivis viņam īpaši negaršo.