es Tev ieteiktu paklausīt meitenes, un no sākuma atveseļot matus, un netaisnot kādu laiku.
Varbūt Tev noderēs mana pieredze: Man mati bija ļoti sabojati, kad gribēju izņemt melno krāsu no matiem, es neklausīju citus to nedarīt, un aizgāju uz frizētavu. Kad izņēma melno krāsu no matiem, mati bija spilgti oranži, tāpēc vairākas reizes krāsoju brūnus, lai tiktu vaļā no sarkanā pigmenta. No sākuma viss likās normāli, bet pēc pāris mazgāšanas reizēm, man sāka nenormāli lūzt mati, beigās aizgāju pie friziera un man nogrieza gandrīz 10cm beigto galu, tagad man mati ir pāri pleciem, agrāk bija pari lāpstiņām. Un tagad man ir visa galva izlūzušu matu! Pagaidām matus nekrāsošu kamēr nebūs atveseļojušies mati.
Tā kā paklausi meitenes un no sākuma atveseļo matus, savādāk rēķinies ar tādu pašu pieredzi kā man! Maniem matiem tīri labi patīk Andrew Barton SOS sarkanā līnija, it īpaši maska. Un vēl es nopirku Dr. Fischer matu masku ar alveju, tā arī maniem matiem patīk. Un vēl es dzeru vitamīnus Fitoval un zivju eļļu.