Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

dalieties ar receptēm!

 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
Vai variet padalīties ar savām iecienītākajām sāļo un saldo kēksu receptēm?
Es tikko ieliku krāsnī siera-tomātu kēksu, ceru, ka izdosies, jo mīklai pievienoju ieskābušu pienu, nevis kefīru.

kā arī priecāšos, ja padalīsieties ar mīļākajām mafinu receptēm.

Paldies, dāmas!
23.04.2012 13:16 |
 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
paldies, ļoti interesants blogs.. noteikti kaut ko izmēģināšu.
23.04.2012 13:45 |
 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Tiešām interesants! Gribētos izmēģināt to brokoļu biezzupu ar zilo sieru. Atceros kā man garšoja, kad biju pie draugiem ārzemēs. Paldies! :)
23.04.2012 13:52 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Paldies, meitenes! Prieks, ka patīk :)
23.04.2012 13:57 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Jā, man arī ļoti patīk - brokoļu zupa, cielaviņa, kartupeļu maize. Lai veicas!
Tava cielaviņa gadījumā facebook nebija ielikta? Dikti bilde pazīstama
23.04.2012 13:59 |
 
Reitings 8
Reģ: 29.01.2009
Burve, vari lūdzu, padalīties ar siera-tomātu kēksa recepti?
23.04.2012 14:14 |
 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
100g creme bonjour ar zaļumiem, 200g jebkura cietā siera - man bija ementāles, droši var izmantot holandes, krievijas, 100ml kefīra (es liku ieskābušu pienu), 100g skābā 20% krējuma 150g milti 3 olas, 2 nelieli tomāti, dilles, baziliks, cepamais pulveris.


Olas sakuļ ar mikseri,pievieno sasmalcinātu creme bonjour sieru,kefīru,skābo krējumu un vēlreiz visu sakuļ.
Pievieno miltus, atkal sakul. tad pievieno cieto sieru (kas iepriekš sarīvēts), tomātus, kas sagriezti vidēja izmēra gabaliņos, dilles, baziliku, cepamo pulveri.
Visu atkal sakuļ kopā un lej ieeļļotā formā vai formā, kas izklāta ar cepamo papīru, cepu 50 min 180 grādos, kad bija pagājušas 30 min, tad atvēru krāsni, izņēmu kēksu un pa virzu vēl uzbirdināju sarīvētu sieru.

Pienu pie kēksiem vairs neliešu, ar kefīru būtu bijis kā vajag, bet tagad sanāca daudz par mīkstu.. bet iepriekš, kad taisīju ar kefīru, tad viss izdevās pa pirmo! lieliska sāļā uzkoda :)
23.04.2012 14:27 |
 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Man tomēr kā iesācējai nav skaidrs ko nozīmē 1/3 glāzes cukura vai 1 1/3 glāzes kviešu miltu.
23.04.2012 14:30 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
diamond_butterfly - 1/3 glāzes cukura nozīmē, ka tu mīklai pievienosi tikai vienu trešo daļu no glāzes ar cukuru.

Tev vajag piebērt cukuru glāzē tikai tik, lai tā aizpildītu trešdaļu no glāzes :)

saprati? :)
23.04.2012 14:34 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Glāze nozīmē 250ml trauks.
Tā ir parasta, standarta izmēra krūzīte
Šāda:
23.04.2012 14:36 |
 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
un parasti par glāzi domā standarta 250 ml glāzi..
23.04.2012 14:36 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Jā, man arī ļoti patīk - brokoļu zupa, cielaviņa, kartupeļu maize. Lai veicas!
Tava cielaviņa gadījumā facebook nebija ielikta? Dikti bilde pazīstama


Paldies :)
Un jā, bija (ir) facebookā!
23.04.2012 14:51 |
 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Paldies! Sapratu! :)
23.04.2012 15:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits