100g creme bonjour ar zaļumiem, 200g jebkura cietā siera - man bija ementāles, droši var izmantot holandes, krievijas, 100ml kefīra (es liku ieskābušu pienu), 100g skābā 20% krējuma 150g milti 3 olas, 2 nelieli tomāti, dilles, baziliks, cepamais pulveris.
Olas sakuļ ar mikseri,pievieno sasmalcinātu creme bonjour sieru,kefīru,skābo krējumu un vēlreiz visu sakuļ.
Pievieno miltus, atkal sakul. tad pievieno cieto sieru (kas iepriekš sarīvēts), tomātus, kas sagriezti vidēja izmēra gabaliņos, dilles, baziliku, cepamo pulveri.
Visu atkal sakuļ kopā un lej ieeļļotā formā vai formā, kas izklāta ar cepamo papīru, cepu 50 min 180 grādos, kad bija pagājušas 30 min, tad atvēru krāsni, izņēmu kēksu un pa virzu vēl uzbirdināju sarīvētu sieru.
Pienu pie kēksiem vairs neliešu, ar kefīru būtu bijis kā vajag, bet tagad sanāca daudz par mīkstu.. bet iepriekš, kad taisīju ar kefīru, tad viss izdevās pa pirmo! lieliska sāļā uzkoda :)