Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Again

 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Atkal jau dodos pie plīts un mēģināšu kaut ko nepiededzināt :D Jautājums - ko man darīt ar gaļas masu, lai uzceptu kotletes? Jāpievieno garšvielas, olas, krējums, baltmaize? Un kā pagatavot mērcīti no saldā krējuma un šampinjoniem? Ko vēl jāpieliek klāt? :)
22.04.2012 20:27 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man svaigi malto gaļu patīk taisīt special mērcē , kas ir no tomātiem un tad es pildu iekš cukini pusītēm un tomātiem, klasiskās kotletes sen jau ir kā adios no manas ēdienkartes :)
22.04.2012 20:30 |
 
Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Mana kotlešu recepte - maltā gaļa, sīpols,1 ola,milti, garšvielas un piens.
Un mērci gatavot ir vienkārši - apcep šampinjonus uz pannas,ja gribas,pieliec sīpolu, pielej saldo krējumu un samaisi visu.
22.04.2012 20:31 |
 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
DIO- es vēl apgūstu klasiskās kotletes :D
Paldies meitenes! :)
22.04.2012 20:32 |
 
10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Es taisu kotletes no tām pašām sastāvdaļām, no kā Sorani, tikai piena vietā lieku mazliet krējuma. Mērcēm lieku klāt skābo krējumu.
22.04.2012 20:35 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es kotleshu masai nelieku miltus,bet lieku baltmaizes ''miikstumu'' nedaudz,iejaucot iekshaa kopaa ar malto galju,olu,siipolu,kjimeneem,saali&pipariem.
Skaties pati,kaa Tev labaak gribas,veiksmi gatavoshanaa. Lai labi garsho! :))))
22.04.2012 20:37 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es kotlešu masai klāt lieku
olas (parasti 1gab),
izmērcētu baltmaizes šķēli (tad ja ir mājās baltmaize),
sāli,piparus.

Esmu lasījusi par ieteikumiem likt klāt krējumu, bet, kad taisu, vienmēr aizmirstu.


Mērce - apcep šampinjonus, pieliec garšvielas, pielej saldo krējumu, vāri, kamēr krējums paliek dzeltenīgs un pamazām sarec. Gatavs!
22.04.2012 20:40 |
 
10 gadi
Reitings 1063
Reģ: 29.01.2009
Paldies, dūdas! Bez jums es nomirtu badā :D
22.04.2012 20:46 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
diamond_butterfly - ja kas, attiecīgo jautājumu Tu vari arī iegooglēt, un izvēlēties saviem apstākļiem piemērotāko pagatavošanas veidu. Ir ļoti daudz fotoreceptes un arī videoreceptes pieejamas.
22.04.2012 20:48 |
 
10 gadi
Reitings 6261
Reģ: 01.04.2009
Var arī receptes.lv izmantot, pati esmu atradusi daudz ko noderīgu:)
22.04.2012 20:49 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
google tieshaam ir neatsverams paliigs,pati shodien gatavoju gulashu un nebiju drosha kas tur jaaliek.. ieguugleeju un sanaaca vnk tiiik gardi. :)
22.04.2012 21:01 |
 
Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
noteikti pieliec baltmaizīti klāt, sanāks garšīgāk..
22.04.2012 21:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits