man patīk bēša krāsa, tā ir mana vistuvākā. man ir daudz kas bēšs, tāpat arī laškrāsa, kad nedaudz uz rozīgo, abas ir tās vistuvākās man.
bet pārsvarā manā garderobē dominē - brūns, melns, zils, balts, violets , laškrāsa, bēšs.
zilas lietas man ir nenormāli daudz, tagad paskatos uz tīro drēbju kaudzīti uz gultas un tur viss ir gandrīz zils. :D interesanti, jo bērnībā es nēsāju tikai rozā, bet tagad šī krāsa izraisa neitrālas emocijas, kaut kas ir, bet tā nav mana krāsa.
bet vasarai vienmēr vajag kontrastiņu, tāpēc, man ir arī šādas tādas košas lietas, šis tas sarkans, dzeltens, bet man gandrīz nekas nav vienkrāsains, izņemot bikses un vienkāršus topus, man ir, piemēram, tādas harēma bikses, kuras ir ar ziedu rakstu un viņas ļoti atbilst vasaras noskaņai. man ir arī kleitiņa, kuras svārku daļa arī ir ziedu rakstā, man ir liela patika pret visādiem ziedu rakstiem :) man ļoti patīk arī svītras, līdz ar to, manā skapī puse , iespējams, pat vairāk kā puse no topiem (īsām , garām, bez piedruknēm) ir svītru motīvs. un atkal, visbiežākais variants - zils ar baltu, violets ar baltu vai melns ar baltu :D ir cilvēki ,kas ir teikuši, ka esmu izteiktais puķu bērns , kuram patīk iekļaut noteikti savā outfitā vai nu ziedu rakstus vai svītras.