Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sagrauta bez iemesla

Reitings 10
Reģ: 19.04.2012
Sveiki,
gribu dzirdēt jūsu viedokļus par situāciju kas man sāk veidoties pēdējā laikā.
Ar savu vīrieti uz doto brīdi dzīvojam atsevišķi,jo es vēl mācos, bet viņš ir cītīgos darba meklējumos. Tiekamies brīvdienās,dažreiz biežāk. Kad brīvdienas beidzās un mums jāšķiras, es jūtos sagrauta, nepiepildīta, bet gluži otrādi pilnīgi iztukšota, sēroju, nu itkā mēs vairāk nekad netiktos, tagat arī raudulīgais uznāca, nesen aizbrauca. Sāku domāt, vai esmu pilnīgi atkarīga vai arī kā, bet nav taču normāli, justies nolemtai, kad tas otrs nav blakām ilgāk par stundu.
Tātad pirmais jautājums, kas ir izraisītājs šim stāvoklim un kā to novērst?
19.04.2012 15:40 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Da vienkārši to novērst, atrasti veci pilnai slodzei!
19.04.2012 15:43 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
izskatās, ka esi atkarīga no viņa. Un ja vīrietis to redz, ka esi līdz ausīm samīlējusies un nespēj bez viņa, tad ātri vien viņam tas apniks. Nebūs ko iekarot, nebūs intereses un noslēpumainības)
mans viedoklis.
19.04.2012 15:45 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
mugurkaulu vajag!pašai par sevi pastāvēt un piepildīt savu laiku...nu problēma atradusies!:D
19.04.2012 15:45 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man tā bija, kad atnāca uz Rīgu mācīties - svētdienas vakaros, kad draugs brauca prom, jo nedzīvojām kopā, vienmēr sāku raudāt, bet tas bija vairāk tāpēc, ka paliku viena, jo pirms tam viena īsti nebiju dzīvojusi, man nepatīk vienai ilgu laiku - risinājums pēc 3 mēnešiem ar draugu sākām dzīvot kopā.

Bet tev vairāk tiešām pēc atkarības no drauga izskatās - pameklē kādu nodarbošanos, nebūs laiks, nebūs, kad domāt. ;)
19.04.2012 15:48 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es kaut kādā mērā piekrītu, ka ir jāsaglabā noslēpums utt, bet nu pāriem, kas 50 gadus kopā vai kaut vai 15, viņus saista kaut kas vairāk kā "medniece un medījums" attiecības... Man jau šķiet, ka tas, ka mācies un viņš meklē darbu, nav šķērslis, lai pavadītu laiku kopā, ja ABI to grib...
19.04.2012 15:49 |

Reitings 10
Reģ: 19.04.2012
Nekad neizrādu to, ka ilgojos vai nevaru atlaist pēc kopā būšanas. Tieši pretēji, man iekšā viss vārās, bet viņam nekad neuzbāžos, nepiespiežu , pat nerakstu ikdienā. No viņa bieži dzirdu, ka viņam šķiet, ka esmu pilnīgi vienaldzīga, tāpēc neuzticās,nepārtraukti pārjautā vai tiešām piederu tikai viņam. Pati saprotu,ka attiecībās tā nevajadzētu būt. Pēc tikšanās vajadzētu būt gandarījumam, bet man - pilnīgs iztukšojums.
Šodien man pateica, ka ar mani viņš kopā tā atslābinās, ka vairāk nav vēlēšanās ne mācīties, ne strādāt. To es nesapratu, tagat analizēju jau 3 stundu,ko tas varētu nozīmēt.
Un ja ir izdevība, tad pajautāšu vēl jautājumu.
Vakarā, kad tiekamies, viņš tiešām ir atslābis, mīļuma un romantikas iemiesojums, miers. No rīta, kad jābrauc prom - viņš ir uzvilkts jau kā atver acis, satraukts, norūpējies, nepārtraukti atskaņo lietas kas dienas laikā jāizdara, pastiprināti pīpē. Kā var tik krasi mainīties un kas to ietekmē?
19.04.2012 16:19 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādu iemeslu dēļ Tu viņu ignorē ikdienā?
Izskatās, ka Tu no viena grāvja otrā. Visam jābūt samērīgi.

Un vēl - nevajag stundām prātot par viņa izteikumiem. Izteicās un viss. Tā mēs sievietes, prātuļodamas visādas muļķības saprātojam, sadomājamies un atkal nav labi...
19.04.2012 16:23 |

Reitings 252
Reģ: 29.07.2011
nu nezinu man bij skumīgi,bet bibmbiens nebij itkā :D man tieši patīk kad viņš kkur aizbrauc,varu izbaudīt atpūtu un veltīl laiku tikai sev :))
19.04.2012 18:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!