Bijušās.

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Meitenes, Jums kādreiz ir bijušas problēmas ar mīļotā vīrieša bijušajām ? Ja jā, pastāstiet kādas. :)

Mana mīļotā bijusī, tā saucamā "pirmā mīlestība", bieži viņam zvana, komentē viņa bildes. Viņa pati ir apaļīga un vienmēr kad viņam zvana, stāsta, ka tagad no rītiem skrien, veselīgi ēd, tievē. Tad vēl bija brīdis kurā viņa man rakstīja vēstules, ka viņa ar manējo kontaktēsies kad vien gribēs, jo viņi ir 2 vistuvākie cilvēki uz pasaules, viņa zina viņa katru dzimuzīmīti uz ķermeņa un tādas lietas. :D Es galvenais zinu, ka viņa nav skaistule, es izskatos daudz labāk par viņu, esmu tieviņa, viss savās vietās un tas viss bez diētām. Nesaprotu priekš kam meitenei tā vajag noniecināt sevi, tas taču nav normāli. Un viņai vēl ir savs puisis, ar kuru viņa jau ilgi ir kopā, bet vienalga :D Tad vēl tās meitenes mamma draudzējas ar mana vīrieša mammu un kad viņa brauc ciemos un mēs esam pie vīrieša vecākiem, viņa uz mani skatās ar naidīgu skatienu. :D

Tad ir vēl viena, kura gulēja ar manu vīrieti (tas bija, kad man nekā ar viņu vēl nebija), kamēr viņai pašai bija attiecības ar citu un kad mēs jau kādu laiku bijām kopā ar draugu, viņa arī viņam skaipā rakstīja visādas vēstules, ar mājieniem, ka viņai tagad ir jauns puisis, bet viņš ir komandējumā vai vēl sazin kur. Tā nu gan no sevis baigo princesi iztēlojusies, gan jau uzskata mani vēl par briesmoni, jo ir mani redzējusi vienu reizi, kad vēl dzīvojām pie drauga un es bez meikapa, tikko no gultas izlīdusi, sporta tērpā gāju līdz veikalam. :D baigi noskatījās, bet tad kad biju klubā, viņa mani pat neatpazina. :D Ja pirmo man ir žēl, tad šī gan man riktīgi besī.

Pēc viņas iepazīšanas, nācās draugam paskaidrot, ka m*uka ir tā, kura guļ ar citiem vīriešiem, kamēr viņai jau ir attiecības, nevis tā, kura ir brīva un guļ ar daudziem vīriešiem. :) Speciāli protams. :D

Kā Jums vispār ar greizsirdību? Uz Jūs vai tomēr uz Tu ? :D
18.04.2012 12:36 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
A man patik mana drauga bijusi, ar ko vinam sanak tikties, ko vins looooti, loooti mileja un planoja ilgu, garu un laimigu muzu,nakotni kopa. Bet man vina patik sa vai ta. Forsa meitene. :D atraktiva, jauka, smaidiga, biezi notiek dazadi pasakumi, tusini kopa.

Un es medzu satikties ar savu bijuso. Nesen vel vinam attiecibas bija, tad netrauceju daudz, bet tapat tur nekas nesanaca...

Neredzu iemeslu uztraukties par bijusajiem. Tapat tacu, ka lemts but, ta ari bus.
19.04.2012 09:43 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Pilnībā piekrītu Emmanuellei - mani arī iepriecina, ka drauga bijušās sievietes ir skaistas un inteliģentas, turklāt viņš NEKAD nav noniecinājis kādu no viņām vai izteicis kādas riebīgas piezīmes par viņu izskatu (jo īsti jau nebūtu par ko) :)
Vienīgās problēmiņas ir ar bērna māti, bet tas jau ir nedaudz savādāk - bērns viņus saista uz mūžiem un saprast var arī to sievieti - es, tāda jauna skuķe, esmu atņēmusi viņai iespēju pa laikam ar bērna tēvu satikties un pažēloties un nedaudz piecirst.. bet es par to ļaunu prātu neturu un neesmu aizdomīga, jo šādus viņas izlēcienus man pārstāsta draugs un, ja vīrietis pretim nelec - sievietei nav iespējas ar varu nevienu pavedināt vai pārvilināt! :)
19.04.2012 09:43 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
KAUT KĀDS BULLŠITS!!!
19.04.2012 09:44 |

Reitings 5941
Man ari skiet tikai pozitivi, ja draugam bijusas ir novertejamas augstu, tas nozime, ka vins ar tadam nekadam, plurigam un dumjam nesatiktos. :D pietam, ja vina kaut ko iemacijusi, tas ir vel forsak. :)
19.04.2012 09:47 |

Reitings 2728
:D Jā, tieši tikko iedomājos - ja jau visas viņa bijušās būtu bijušas tik dumiņas un resniņas, tad, ko viņš dara tiekoties ar Tevi? Kāda tad Tu pati īsti esi? Nedomāju, ka var būt situācijas, kad vīrietis tiekas ar absolūtām "nekādām" un tad pēkšņi viņš uzsāk attiecības ar pārāko pilnību, ideālo princesi! :D
19.04.2012 09:54 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Ha,ha 12 gados attiecības :D:D:D:D:D Tad jau man arī bērnudārzā ar visiem ir bijušas attiecības :D
19.04.2012 10:07 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Saakumaa - Gosh meitenes! Jau karteejo reizi paraadas tas,ka Te vairaak Tev uzbruks nekaa uzmundrinaas. Nu un ka meitene apzinaas,ka ir smuka? Manupraat pietikami daudzas latvijaa meitenes ar zemu pashapzinju. Nu un ka meitene piemin resnumu? Es ar muzdien uz dieetaam seezu,taa kaa tagad kad esmu beidzot sasniegusi savu 'idealo' svaru piemineshu to vairaak nekaa vajag. :D

Bet par bijushajaam.. Maneejais ir 2vas 'nopietnas' bijushaas.
Vienu redzu regulaari ,jo vinja ir mana puisha draugu lokaa kopsh beernibas. Tagad pashai ir jauns puisis. Mes kad satiekamies runaajam un viss ir civilizeti. Bet ir pamanaams tas ,ka es vinaji nepatiiku. Biezi vien izskan kaads komentaars no vinjas puses. Bet nu jau man vienalga.. Esmu laimiga savaas attiecibaas un puisis vairak kaa vienu reizi ir pieradijis ,ka shii bijusii ir pagatne un nekad nebus naakotne.

Otraa bijusii mani pilnigi neuztrauc. Godigi?- Nekad nav uztraukisi. Jo - Ir nepievilciiga. Shii vinjam bija pirmaa draudzene un savos 17 gados bija forsha tievinja, simpatiska meitene. Vinji bija kopaa 3 gadus un pa shiem triis gadiem loti izmainijaas. Tagad ir liela un resna ( jaa tieshi taa nosaucu meiteni par resnu un nesmuku,tagad varat man uzbrukt). Uz jautajumu - kapec tad vinsh bija ar vinju kopaa 3 gadus? pec nostastiem no vinja un vinja draugiem- vinsh pat tad kad bija attiecibas ar sho meiteni uzvedaas,kaa briivs puisis. Jaa piekritu pilniigs aamars , bet tad vinjam nebija pat 21 gads. Ko var gribeet no taada ziizinja. Tagad esam paris reizes uzskreejusi vinjai virsuu klubaa, kad vinja vinju ierauga jau no 30 metru ataaluma blauj lai pateiktu 'hi' . Neuzskatu par draudu, bet ja godigi nedaudz pat zeel,ka nu jau pagajushi 3 gadi un vinja veljoprojaam ir kaa bite uz medu
19.04.2012 10:25 |

Reitings 633
Ar drauga bijušajām nekādu problēmu nav - neraksta, nezvana un mierīgi dzīvo savu dzīvi.
Vispār jau mani interesē, kādas viņam bijušas meitenes pirms manis, bet speciāli viņam nejautāju, jo nedomāju, ka viņš gribēs man stāstīt...
Nevienu viņa bijušo dzīvē neesmu redzējusi. Pēdējo esmu draugos apskatījusies un viņa izlaiduma bildēs redzējusi.
Bieži domāju, vai viņš nesalīdzina mani ar savām bijušajām. Esmu gandrīz pilnīgi pārliecināta, ka nesalīdzina (nu, domāju par visādiem sīkumiem), bet man tik un tā ik pa laikam iešaujas prātā šī doma.
19.04.2012 10:49 |

Reitings 94
Aizskarot tēmu par salīdzināšanu.. Man sevi gan nav ar ko salīdzināt, jo draugam nav bijušās..tik cik tādas ar kurām pārgulēja, jo savulaik viņu vispār neinteresēja attiecības.
Bet es varētu salīdzināt savus bijušos... viņi ir bijuši trīs (neilgas dažu mēnešu attiecības) un šobrīd ilgstošas. Visi viņi savā starpā nav līdzīgi - ne augums, ķermeņa uzbūve, sejas vaibsti, matu/acu krāsa, sociālais statuss, izglītība, dzīvesvieta. Un man pašai šķeit, ka ar katru nākamo, mana gaume ir bijusi labāka, šobrīd domāju, ka vislabākā, bet kas zin kā būs vēlāk.
Tāpēc.. es nedomāju, ka meitenes nevarētu sevi vērtēt labāk par viņu draugu bijušajām, jo laiks iet uz priekšu un mūsu uzskati/priekšstati mainās tāpat arī pašvērtējums cilvēkiem var arī mainīties, līdz ar to arī pievērš uzmanību citādākiem cilvēkiem nekā iepriekš. Tikpat labi puisis tagad jūtas pārliecināts par sevi uzaicināt satikties meiteni, kuru pirms pieciem gadiem būtu "aiz stūra vērojis". Bet nu tas tā vispārīgi. :)
19.04.2012 10:50 |

Reitings 1542
cheeky, jauki gan no Tavas puses :)
19.04.2012 11:12 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es piederu tai grupiņai, kas var godīgi atzīt - apzinos, kādas ir puiša bijušās.
Manējam raksta, bet viņš pats pasaka. It kā vairs nav tā trakā greizsirdība, kāda bija attiecību sākumā, bet nav arī tā, ka vienalga. Vienkārši besī fakts, ka dažkārt bijušās meitenes uzskata, ka var pamāt ar rociņu un puisis jau skries viņai palīdzēt :D Bet no malas tas, protams, ir uzjautrinoši - visi tie naivie jautājumi par saplīsušo datoru un tā :D
19.04.2012 11:51 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Liene, nenem galva tos dumjos komentarus,kur skaudejas ko raxta par tavu pasparliecibatibu utt. Ari es varu pateikt to, ka mana drauga bijusajai ir resns gjiimis!!! Savukart par otru ex varu teikt, ka jaa-simpatiska meitene. Man arii ir problemas ar puisa 2 ex draudzenem. Kaut ga kopa ar vienu hau nav 5gadus un ar otru gadu... vinas zvana, hauta ka iet, reizem ludz kadu palidzibu... bet ari no vina puses nedaudz nesaprou-kadel vins vinam sarunas laika jautaa-ka iet tavai vecmammai, onkulim utt. Nesen jau biju izveidojusi diskusiju par so pasu temu... nezinu ko ar vinam iesakt, katru dienu cepjos un nesaprotu kadel vinam jauztur kontakti... ta tak ir pagatne. stulbi...... varbut pasai jasak ar kadu catot un teikt ka-tas tak man draugs utt, lai ari vinam uzsistu greizsirdibu?
19.04.2012 12:41 |

Reitings 1542
MISS, es biju domājusi tieši to pašu. Un iedomājieties, mans draugs izlasīja šo diskusiju un tagad ar mani nerunā. :((( Un vēl, lai man ieriebtu, uzrakstīja savai resnajai bijušajai. :(
19.04.2012 18:41 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vēl trakāk :D
19.04.2012 18:43 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Pardon, par tievumiem un resnumiem neizteikšos, man cita "bēda" :D - es varbūt esmu slimīgi aizdomīga, bet man jau kopš pašiem sākumiem šī diskusija šķiet provokācija un feiks. Kaut kā tāda sajūta, ka kāda vienkārši gribēja pamest sulīgu gaļas gabalu, ko citām paplosīt. Bet nu ok, who cares?! Vismaz spraiga diskusija. :)
19.04.2012 19:42 |

Reitings 357
Atceros, kad izveidoju šeit diskusiju, kur arī minēju to ar ko darbojos un kāds ir mans skatijums pašai uz sevi, tad arī man teica, ka nu- es esot sadomājusies utt. Bet zini, es Tevi saprotu, tapēc, ka dzīvē arī es esmu pārliecināta par sevi, un nav nekā tāda pie kā es varētu piesieties.
Bet vienu gan es Tev gribēju pateikt, ka reizēm gan ir tā, ka sieviete mēdz būt ļoti skaista arī tad kad tikko izkāp no gultas!
Par bijušajām?
Jā bija viena tāda sieviete, ar nekoptiem matiem, bez dzīvīguma acīs, kurai interesēja tikai nauda. Tapēc mans puisis nav ar viņu kopā. Es uzskatu, ka mēs esam ideāls pāris.
Neskatos vairs uz bijušajām,jo es jau teicu, ka vērtēju sevi pietiekoši.
Bet par to, ka Tavam puisim kkas nav kārtībā, tas gan, kādā sakarā viņš viņai vispār atbild? Kāda draudzība un kāda čalošana- ārprāts.
19.04.2012 19:53 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
nezinu, vai manējais komunicē ar savām bijušajām, un ja godīgi, nemaz arī negribu zināt
19.04.2012 21:32 |

Reitings 5941
Nu ka var ta cepties par bijusajam.. :D man tas skiet vairak ka normali, ka uztur kontaktus, ja attiecibas bijusas nopietnas.
20.04.2012 08:46 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ehh, nelasīju visu, bet ja tu būtu tik superīga un nezutrauktos ne par ko, šaubos vai par tādām lietām domātu tik ļoti (kā rezultātā tapa šī diskusija) un lauzītu savu galvu. Ne tā?

Katram ir savs viedoklis, un, ja tev ir augsta pašapziņa, tas ir ļoti jauki, bet dažkārt der aizdomāties, ka tava skala nekalpo arī citiem, katram jau citas tās vērtības dzīvē.

Par sevi - es nekad neizjautāju puišus par viņu bijušajām draudzenēm, nopietnās attiecībās, protams, zināju, apmēram kā izskatās, bet laikam būtu stulbi domāt, ka tā meitene ir pēdējā nepraša, ja jau kādu laiku puisis ar viņu kopā pavadījis.
Toties bijušā drauga meitene gan mani ņemas draugos skatīties katru trešo dienu, kaut nekādu jaunumu profilā man nav! Nezinu, ko runā, ko domā, man patiesībā arī vienalga, un lai par to nebūtu ik pārdienas jāatcerās - vienkārši bloķēju :)
20.04.2012 10:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits