Sākšu ar to, ka pagāšgad beidzu vidusskolu un uzsāku studijas. Man ir diezgan ilgstošas veselības problēmas, tādēļ studēt izvēlējos dzimtajā pilsētā, jo koju vide man nav piemērota, taču īrēt istabu/dzīvokli nevaru atļauties. Protams, manas dzimtās pilsētas augstskolā izvēle starp fakultātēm un studiju programmām nebija liela, tomēr paņēmu to, kas mani saista vistuvāk. Šobrīd esmu budžetā, kā arī pirmā budžeta augšgalā, pat pēc rotācijas, taču es saprotu, ka tas NAV TAS, KO GRIBU DARĪT! Parādu nav, kolektīvs ir pretīmnākošs, taču es nevēlos tur mācīties, un pavisam skaidri to es esmu sapratusi tikai tagad - aprīļa mēneša beigās, kad līdz semestra beigām atlikuši vien divi mēneši. Man, uzsākot vidusskolu, vienmēr ir bijusi ļoti liela vēlme studēt Rīgā, fakultātē un studiju programmā, kas ir mans sirds aicinājums, tā teikt, tas, ko patiešām vēlētos darīt, bet līdz šim nevarēju veselības problēmu dēļ. Šodien situācija ir tāda, ka mans puisis (esam kopā 3,5 gadus) nākošgad brauc strādāt uz Rīgu, sīkumos neizplūdīšu, bet dzīvesvietas jautājums būtu atrisināts, kā arī veselības stāvoklis pēdējā gada laikā ir ievērojami uzlabojies, tātad viss ir labvēlīgs tam, lai šodien izņemtu dokumentus, un ar nākošo semestri uzsāktu studijas citur! Tikai ir viena problēma - man ir bail. Kāda ir bijusi jūsu pieredze ar augstskolas maiņu? Kā jūs nonācāt pie lēmuma, ka nevēlaties vairs studēt, ka tas jums nesaista? Un vai nenožēlojiet?