Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

centrum vitamiini

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
sveikas meitenes!
pirms nedaudz vairaak kaa meenesha parceelos uz IIriju un man redaas probleemas ar imuunsisteemu, taadeelj iegaadaajos centrum vitamiinus. tagad pacinja buus cauri un es nezinu - uzreiz pirkt jaunu, vai arii kaadu laicinju vitamiinus nelietot. neesmu 100% drosha, vai tas no vitamiiniem, bet pashsajuuta ir uzlabojusies un sejas aada vairs nav ar sausiem plekiem, kaa arii aukstumpumpas nerodas. ja paartraushu lietot vitamiinus, vai tas viss atgrieziisies? vai arii tomeer vajadzeetu ietureet pauzi?
buushu pateiciiga par juusu paliidziibu.
18.04.2012 11:04 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Diezvai vitamīni tik ātri iedarbojušies. Teorētiski tev vajadzētu izdzert 3 mēnešu kursu un tad gaidīt rezultātus.
18.04.2012 11:08 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
tas taa ar visiem vitamiiniem? un kas paac shii triis meeneshu kursa? cik lielas pauzes starp vitamiinu lietoshanu?

lielaakaa probleema man bija tieshi aukstumpumpas uz luupaam, kas tagad vairs nerodas, lai gan pashaa saakumaa bija viena peec otras.

par sauso aadu iisti nezinu, jo ap to pashu laiku nomainiiju sejas kopshanas liidzekli, droshi vien no taa arii paarmainjas.
18.04.2012 11:16 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nezinu par pārtraukumiem Taviem vitamīniem, piemēram, zivju eļļu var lietot un pat iesaka lietot nepārtraukti.
18.04.2012 11:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits