Grūtniecība un tiesības

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Nesen iesāku likt tiesības,noliku smuki valsts eksāmenu teorijā un tagad sākas
braukšanas.BET...nu sanācis kā sanācis,pieteicās mazais :)
It kā jau liekas ko tur neturpināt,bet protams visi nelabumi un tā kratīšanās auto,sākot no 6:30 rītā,kopā braukājamies trīs skolnieki.Uz pēcpusdienu tik mājās uz savu pilsētu braucam...
Turklāt man tas pasniedzējs sāk nepatikt,viņš mani ļoti satrauc...
Kaut kā dīvaini uz redzi arī spiež tas viss.Galva smaga.Patiešām nezinu... vai atlikt,pagaidīt kad piedzims mazais un tad nolikt,vai nomainīt skolotāju un turpināt par spiiti tam ka ir tik sasodiiti nelabi,gruuti :(
Uh savu bēdu izstāstīju,ja kādai varbūt gadījies līdzīgi,priecāšos par padomu :)
17.04.2012 21:34 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Vikkkija, skolā anatomiju nemācījies? Trolejbusā, kurš kratās, slikti paliek ne tikai grūtniecēm, dažreiz pat vīriešiem :)
18.04.2012 14:30 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Es runāju par sevi. Man nekad nav palicis slikti kratošā trollejbusā.
18.04.2012 14:32 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Apsveicu!
es arī domāju, ka pēc bērniņa piedzimšanas vispār nebūs ne laika, ne vēlmes.
bet ja jau būs tiesības, tas noteikti visu atvieglos!
taka saņemies, mazāk vajag visu tā - es tak stāvoklī, tagad esmu nevarīga un maza..

man mamma arī, kad gaidija mazo māsu, ar reāli milzīgu punci lika tiesības un līdz piedzimšanai tās jau bija rokās!
18.04.2012 14:33 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Laikam jāpagaida kamēr noskries tie nelabumi jo koncentrēties braukšanai tagad sasodīti grūti,pedējā braukšana vispār bija tīrās šausmas,it kā es pirmo reiz pie stūres,skolotājs iedzina tādā sarežģītākā maršutā un intensīvākā satiksmē,ka es tikai viņa dusmas vien tik dzirdēju.Un tad viņš teica,vai man tās tiesības tochna vajagot.(Apmēram ar zemtekstu - smags gadījums es esmu)Nu zinu,ka esmu nervozāka par citiem,bet pati saprotu ka tiesības es varu nolikt,neesmu tik bezcerīgs gadījums.Turklāt nepatīkami ka visu to no malas skatās vēl divi aizmugurē sēdošie.
Nezinu cik ilgi vilksies tie nelabumi,ceru ka maximums vēl 2 mēn,tad vasarā ceru,ka fiksi fiksi izdotos nolikt :) Kā man gribas tās tiesības... jūs pat iedomāties nevarat,turklāt nepieciešamība arī liela,sevis dēļ un mammas dēļ,kura no laukiem ārā normāli netiek uz pilsētām,kad pēkšņas vajadzības rodas utt. ņemot vērā tur esošo ''īpašo'' autobusu kursēšanas grafiku.

Jameklē kāds saprotošāks skolotājs,turklāt kurš arī pāris stundas vismaz paņemtu individuāli no sākuma,jo tas esošais man par priekšējā paneļa fingliņiem vispār neko nemācija,tikai nolamājās,kā es neredzot, ka benzīns beigšoties :D
18.04.2012 15:01 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Varbut maini uz saprotoshaku instruktoru.. ir vnk cilveki, kam patik izlaadeties, kad ir slikts garigais utt

Es laikam braucu kopaa pie 3 instruktoriem, pie 3. (pedejaa) parbeegu, kad likas, ka pedejais parak daudz milji pljapaa, bet tik braucam un braucam.
Pirmais atkal piliija parak.
18.04.2012 15:07 |

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Varu tevi iedrosinat - noteikti nepartrauc! Pasai izveidojas tiesi tada pati situacija, bet ta ka man vispar kopuma bija loti laba grutnieciba (nekadi nelabumi utt.), tad man bija ljoti viegli nokartot tiesibas. Es dasriju ta, ka pabridinaju savu instruktoru, ka esmu stavokli, lidz\ ar to situacijas, kad iespejams citiem vins pateiktu kadu skalau vardu, man vins to visu nokluseja! :) Turklat uz CSDD es gaju likt tiesibas septembri ar milzigu vederu jeb 7. menesi! Un attieksme nebija tapec labveligaka, viss tapat ka [parejiem! Ta ka ej un dari, visu var! :)
18.04.2012 18:07 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
megan-fox, Jums pie visiem instruktoriem ir vēl kāds kursants blakus? Varbūt tiešām nomaini instruktoru, izstāsti savu stāvokli un varbūt būs kāds iejūtīgs.. varbūt ir vērts pamēģināt un paņemt sievieti instruktori.

Lai veicās un apsveicu ;)
18.04.2012 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits