nezinu pat kā lai izstāsta vai nosauc to, ko gribu pajautāt.
Tad nu nav tā, ka esmu pilnīgi zaļa, bet neesmu arī profesionāle gultā. :D parasti jūtos brīvi un izbaudu procesu par orgasmu nedomājot, ja nāk tad nāk, je ne, tad process joprojām ir patīkama nodarbe. Ir gadījies piedzīvot klitora orgasmu, tā vismaz šķiet- tirpstošas sajūtas pār visu ķermeni un kontroles zaudēšana. bet parasti, vismaz man pēc klitora kairināšanas un orgasma, tā kairināšanas turpināšana kļūst mazliet sāpīga.
Tad nu ar tagadējo partneri bija tā, ka izjutu klitora orgasmu, bet pēdējā naktī it kā bija joprojām klitora kairināšana, bet arī G punkta stimulēšana un bija orgasms, bet nevarētu teikt, ka diži savādākas sajūtas kā ilgāks, izteiktāks un stingrāks orgasms kā pirms tam ir bijuši. Bet šodien no rīta dušojoties no manis izdalījās sekrēts no maksts ( nav tā vīrieša sperma, viņš beidza prezervatīvā), šī sekrēta izdalīšanos nespēju kontrolēt, ne pārmērīgos daudzumos, bet tomēr dīvaini, kas tas bija un kāpēc?
Iespējams ļoti muļķīga diskusija, iespējams, neko no manis nesaprotat, atvainojos jau iepriekš, bet man šobrīd ir vēlme papildināt savas zināšanas:
1) vai orgasmi, ko turēju par klitora orgasmiem, varētu būt vienkārši augstākie baudas punkti?
2) vai ši pēdējais varētu būtu vaginālais orgasms? bet kāpēc tad neizjūtu krasi savādākas atšķirības starp vaginālo un klitora orgasmu? vai vajag būt krasām atšķirībām?
3) kas tas par dīvaino sekrētu nākamajā rītā??
paldies par atbildēm, ceru izglītoties un apgūt ko jaunu!:)