Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apmulsusi

Reitings 151
Reģ: 17.04.2012
Labdien, dāmas.
Nezinu kā īsti izstāstīt savu situāciju un jūtas...
Kopā ar puisi esam kopā nu jau 5 gadus. Dzīvojam katrs pie saviem vecākiem, bet satiekamies pietiekami bieži, protms arī nakšņojam viens pie otra. Visi Draugi mums ir kopīgi! Abi strādājam. viss it kā labi.
BET...
es pēc dabas esmu aktīvāka, sabiedriskāka, ašāka. VIņš - reizēm kaitinoši neizlēmīgs. Kad vajag ko izdomāt, vai izlemt - vienmēr tas jaadara man! toties tajā pašā laikā viņš ir ļoti strādīgs, atklāts, nekad man nemelo, izpalīdzīgs. Ļoti labs kā cilvēks.
Un tā lielākā problēma....
Neesmu pārlaicināta, vai gribu pavadīt ar viņu visu savu atlikušo mūžu... Jau aptuveni vairāk kā gadu draudzenēm saku, ka neesmu pārliecināta, vai vajadzētu ko turpināt, ka jāšķiras, bet arī izšķirties nevaru!!! Savā galvā arī neskaitāmas reizes esmu iedomājusies kā būtu būt atkal vienai... no vienas puses gribas, be no otras - bail...
Grūti izstāstīt to visu..
Bet vai tas ir normāli, ka neskaitāmas reizes esmu domājusi par šķiršanos, bet neuzdrīkstos.. Liekas, ka nav vairs tās mīlestības... Vai ir vērts palikt kopā?
17.04.2012 12:07 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, ar šitādām domām dzīvojot jau labu laiku agri vai vēlu izšķirsieties, un tad tu tikai nožēlosi, ka neizdarīji to agrāk vai nu nožēlosi, ka izšķīries.

Nezinu par tevi, bet ja es ik pa laikam domātu, ka neredzu nākotni ar kādu kopā, tad mūsu ceļi šķirtos, jo es esmu kopā ar cilvēku ar kuru tiešām redzu savu nakotni kopā. Nu 18 gados varbūt domātu savādāk, tad varētu ļauties plūsmai, bet tagad nē, lai gan esmu vēl jauna (23) man blakus jau 4,5 gadus ir cilvēks, kuru mīlu un nevienu brīdi neesmu apšaubījusi mūsu kopējo nākotni.
17.04.2012 12:17 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Stumdāms un bīdāms cilvēks nekļūs par ašo. Tās īpašības ir vai nu jāpieņem, vai nav kopīgs ceļš - Tu jutīsi tikai mocības.

Pietam jūs vēl neesat sākuši dzōvot kopā, tas ir arī veids, kā pārbaudīt tālāko veiksmīgo kopā būšanas iespējamību.
17.04.2012 12:21 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Sāksiet dzīvot kopā un viss sakārtosies tā , kā tam jābūt, jo kamēr nav dzīvots kopā un izbaudīti visi sadzīves "sīkumi" var tikai filozofēt cik piemērots ir cilvēks, lai veidotu saistības visa mūža garumā.
Pieļauju, ka vēl esiet jauni, ja reiz dzīvojiet pie vecākiem. Jums raksturi un ambīcijas mainīsies un kas zin, varbūt pēc pāris gadiem Tavs izredzētais būs ideāls vīrietis ar lieliem apgriezieniem un ļoti veiksmīgu karjeru, galvenais, lai Tu viņu mīlētu un būtu droša par visiem 100%, ka viņš ir tas, ar kuru gribi būt kopā!
17.04.2012 12:26 |

10 gadi
Reitings 6265
Reģ: 01.04.2009
Sākot dzīvot kopā tas viss, kas Tev viņā nepatīk vai kaitina, tikai pastiprināsies.
17.04.2012 12:30 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Tu jau gadu neesi pārliecināta,par jūsu kopīgo nākotni.Es nedomāju,ka laikam ejot,tev pēkšņi būs - bams,un tomēr kopīgas nākotnes vīzijas.Nav jau tā,ka tu šaubies divas vai trīs dienas.Tas tomēr jau ir gads.Es domāju,ka tas ir tikai laika jautājums,līdz pienāks šķiršanās.Šobrīd nevari izšķirties,jo pieradums,bailes būt vienai un varbūt pat žēlums,jo labs cilvēks,kā tad tu tā viņu pasūtīsi utt.
Ja sāksi dzīvot kopā,tad viss,kas kaitināja līdz šim brīdim,kaitinās vēl 10x vairāk,jo tev ar to nāksies sastapties diendienā.
Es šķirtos,jo ja es neredzu kopīgu nākotni ar cilvēku,tad kāda vispār attiecībām jēga?Uz ko tad tās attiecības virzītos,ja es neredzētu savu nākotni ar viņu?
17.04.2012 12:40 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pilniigi piekriitu Heartkiller....
Tomeer tas jau ir gads,man pashai bija shaubas par naakotni ar savu bijusho,un taas shaubas arii bija ilgu laiku,mazliet mazaak par gadu.. beigu beigaas izshkjiiros.
17.04.2012 12:54 |

Reitings 11
man ir līdzīgi, tikai jau gandrīz sešus gadus dzīvojam kopā. Ir labi, bet nav labi. Seksuālā dzīve nekāda, bet aiziet arī nevaru, jo maksājumus dalam uz pusēm.
17.04.2012 13:08 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
tā vien šķiet,ka runā par manu vīrieti..:D tāds pats, bet es viņu mīlu tieši šo + daudzu citu iemeslu dēļ. jā,neizlēmība besina, toties es varu izdomāt jebko un viņš piekritīs un pēc tam vel pateiksies par jauku nedēļas nogali..
17.04.2012 13:17 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man jau arī liekas, ka šaubīties tik ilgu laiku par attiecībā neliecina neko labu. Un man arī iekrita acīs Tevs rakstītais par to, ka Tev ir bail šķirties, nevis, ka nevēlies šķirties.
17.04.2012 13:49 |

Reitings 151
Njā.. neapšaubāmi neesmu vienīgā, kam vairāk vai mazāk ir šaubas par savām jūtām.. un arī mana neizlēmība man pašai šķiet kaitinoša!!! :@ arī par kopdzīvi pašlaik ir aktuāls temats mūsu attiecībās. No vienas puses man dikti, jo dikti gribas projām no vecākiem, gribas visu savu! bet bail no situācijas, kad tomēr sapratīsim, ka nederam viens otram - un tad būs vēl daudz grūtāk šķirties.. TAČU, varbūt tieši dzīvošana kopā ieviestu lielāku skaidrību un pat viss uzlabotos?! ak šī dzīve, dzīvīte....
17.04.2012 13:50 |

Reitings 151
Varbūt arī esmu nedaudz egoiste...
17.04.2012 13:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!