gāze/ benzīns

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Tā kā liela daļa šeit esošo meiteņu ir auto braucējas, tad gribēju, lai padalaties savās domās par šo:

Kopš benzīna cena ir pārkāpusi lata slieksni daudzi auto īpašnieki uzstāda saviem auto gāzes iekārtas, jo gāzes cena ir divas reizes zemāka. :)

Mani interesē jūsu pieredze - vai kāda brauc ar auto, kas iet uz gāzes? Plusi/ mīnusi, ko esat dzirdējušas, pieredzējušas? Un vispār - kā domājat, vai tas ir tā vērts? Pāriet no benzīna uz gāzi? :D
17.04.2012 09:54 |

Reitings 235
Reģ: 05.11.2010
Nē tur parāda vai atmaksājas iekārta,cenu protams ka nerāda,katrā vietā savs
18.04.2012 10:35 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man drauga mašīnai ir gāze jau kādus 3 gadus. Un iekārtas ielikšana ir atmaksājusies jau daudzkārtīgi.. Mašīnā pēc gāzes nemird, nekādus trokšņus tā iekārta netaisa, nekādi neietekmē mašīnas kopējo stāvokli. Turklāt braukāšana 2x lētāka. Tā kā daudz plusu.
18.04.2012 11:27 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Sunce, es par to, cik izmaksā LABA gāzes iekārtas uzstādīšana.
Jau minēju,ka pašlaik tas ir topā, ļoti daudz cilvēku interesējas. Tātad, servisiem labs bizness, tapēc par "darbu", katrs nu grib paņemt pēc iespējas vairāk (nu ir tādi,kas sastāsta arī,ka tā būs vislabākā un profesionālā iekārta un uzstādīšana). Reāli, tam darītājam jau maz ,kas atlec. Tāpēc, jāskatās ļoti līdzi vai vnk labi nepapildinam uzņēmuma ienākumus. Tapēc jau minēju par tiem paziņām :)
18.04.2012 13:06 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Skaidrs, Gemini. nu es jebkurā gadījumā to iekārtu likšu pie savējā meistara un viņam uzticos gan kvalitātes, gan izmaksu ziņā! :)
Bet par to, ka visi grib nokāst pēc iespējas vairāk - nu tā tas ir bijis visu laiku! Ne tikai tagad un ne tikai uz gāzi! :) Un pat ne tikai uz auto, bet pilnīgi visās dzīves sfērās! :D Bet tas jau ir atsevišķs stāsts! ;)
18.04.2012 13:12 |

Reitings 1
Reģ: 18.04.2012
Es varu Jums piedāvāt savu autoservisu kurā gan uzstāda auto gāzi, gan veic pilnu auto remontu.

www.autogazes.lv
18.04.2012 21:16 |

Reitings 10
Reģ: 20.04.2012
Labas dienas!
Pasarg dievs, neviens tik negriezhaties Autogaze ;)
Jaanis pat nespeej pareizi uzrakstiit savas firmeles maajaslapu :D
Ja dziive paaraak salda, mieriigi var doties tur. Shefs vinjiem labs, tik pats neuzstaada. Bet paareejie darbinieki visi kaa vieni ir liikrochi.
Normaala gaazes iekaarta nemaksaas cilindrs=100ls piemeers 6 cilindru bmw laba iekaarta ar uzstaadiishanu maksaa 800-900ls.
Par likshanu pie saviem meistariem kuri jums ilgus gadus remontee auto aizmirstat, nu ja vieniigi vinji nav arii gaazes speciaalisti. Tur ir simtiem reguleeshanas siikumu u.t.t. tas nav nomainiit riepu vai kaadu gultni.
Daudziem te bij taisniiba par to direktiivu. Bet nu par to kaapumu, nu nekas tik dikti augshaa nekaaps, jo gaaze ir blakusprodukts ko ieguust cita produkta razhoshana. Nevajag lasiit visaadus kasjauns.lv ;)
Visi tie aizspriedumi ka kautkas pukshus laizh (sasmeejos lasot) spragst u.t.t. tas viss bij gadi pieci atpakalj. Tagat jau ir ceturtaas paaudzes iekaartas un tur viss ir labi.
Atceramies to, jo lielaakas rindas pie meistara jo labaaks meistars. Vinjiem darba tagat paar paareem un reaali rinda meenesi divus uz priekshu. Un nevajag paljauties uz ss.lv sludinaajumiem kur piedaavaa pa 400-600ls uzlikt dajebkuram auto.
Dazhi labi kantori:
heinrihs-gaze.lv
m7sport.lv/ Liepaajaa
20.04.2012 10:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits