jāā, tieši tāda pati situācija... Es arī nespēju rast risinājumu! Droši vien, ka kāda vaina ir arī manī, bet nu es labāk esmu no savas māsas prom, nekā kopā ar viņu. Liekas, ka viņa mani kautkādā veidā uzskata par savu mūžīgo parādnieci, kad viņa ir sliktā garastāvoklī - arī man tāds jārada, kad viņa ir labā garastāvoklī - mans tāpat jāpadara slikts, par manu privātumu vispār nav ne runas - manas mantas un manas drēbes tiek ņemtas, bet, nedod Dievs, kautkas tikts paņemts no viņas! Tās ir tīrās šausmas! Skaidrot arī neko nav jēgas, jo katrs mans vārds tiek aizbāzts pretī ar 100 lamu un pārmetumu par visu, kas vien iespējams, turklāt katrs viņas darbs tiek smērēts man sejā kā viņas lielākais panākums, bet mani darbi tiek nolīdzināti pie 0 salīdzinājumā ar viņu. Šķiet, ka šādam risinājumam izejas nav, runāšana nepalīdz, jo ar viņu bez strīdiem nevar parunāt, tāpēc es labāk turos prom no viņas. jo mazāk laika pavadām kopā jo labāk manai nervu sistēmai. Arī mājās cenšos pēc iespējas mazāk ar viņu kontaktēties. Skumji.