likās ka viņa bija piesūkusies kā ar vakuumu
tā arī jābūt, jo piltuve funkcionē perfekti tikai tad, ja ir šis vakuums, ja nav vakuums, tad laiž garām. sajūta, kad tiek atbrīvots vakuums ir nepatīkama, bet es pieradu un tas ir vienīgais nelielais mīnuss, ko saskatu (pārējā lietošanas laikā es viņu iekšā nejūtu). Vēl ir tāda lieta, ka pēc tamponu lietošanas man gandrīz katru reizi bija jācīnās ar piena sēni, jo tā vide ar tamponiem tur nav nekāda labā, bet ar piltuvi nekas tāds nav manīts, jo tur viss ir sterils, jo vakuumā mikrobi nevairojas. Arī nav asiņu smarža, jo arī tā vakuumā nekur neizplatās.
Tikai man pirmās divas dienas noteikti ir jāizņem biežāk kā 12h, jo man ir stipra asiņošana. Pārējās dienās vnk aizmirstu, ka man ir mr. no rīta izskaloju un tad vakarā :)
Es nezinu, no visa jaunā jau parasti ir bail, atceros, kad man bija 13 gadi un nācās uz baleta nodarbībām iet arī mr. laikā tad bija šoks, kā to tamponu dabūt iekšā utt., jo baleta tērpā jau neiet ar paketi :D neko pieradu, tagad pieradu pie piltuves. Visvairāk man nepatika, ka tamponi nekad nebija tik kvalitatīvi, lai no tiem nepaliktu nekādas vates (vai kas tas par materiālu) daļiņas iekšā, domāju, ka tur no tā vairojas mikrobi un tas nav nekas labs.