Sveikas :)
pārbraucu mājās, biju sportot. Neiešu kādu laiku, vakar baleta nodarbībā sarāva ikru muskuli tādi krampji :( laikam kādas šķiedras pušu, kliboju kā tāds kleperis tagad.
Bijām ar draudzeni Centrāltirgū, dievinu! Sapirkos svaigus lociņus, dilles, redīsus, gurķīšus. Kā arī žāvētus augļus, mmm :) Pēc tam bijām Franču kafelnīcā, apēdām creme brulee :)
Tagad pašivrējos pa virtuvi, pavasarīgus salātus ar biezpienu uztaisīju, patīrīju un paberzu. Sakopšu rokas, nagi man šogad tik briesmīgi kā nekad. Nezinu, ko iesākt -šķelas vājprātā.
Vakara turpinājumā būs randiņš.
Agrita....arī laparaskopija ir operācija, lai arī redzi tikai 3 mazas rētiņas. Protams, varbūt kļūdos, bet ne labākā doma taisīt strečingu. Jāceļas un jāstaigā ir, bet visu ar mēru ;)
Rīga Plaza ir kkādas friziermeitenes, viņas mani savervēja, lai piesēžu- uzpina franču biželi. Ja gribu, lai man pabeidz frizūru -esot piedāvājums, lētāk kā salonā- par 6,99 viņa pabeigs man to bizīti pīt. :D :D patiešām...it kā pašai roku nebūtu, lai maksātu par vienu bizi. Skopa esmu attiecībā uz lietām, ko varu izdarīt pati, vai palūgt palīdzību.
Pavasarīgu sestdienu, dūdiņas :)