sodien kad lasu cosmo catus saprotu ka jadoma par naktoni un domaju jau laicigi, kur lai macas pec devitas. klases ! varbut varat ko ieteikt esmu no rigas gribetu but zobarste vai kosmetologe !
jums jav te ir pieredze taka pastast kur esat macijusas vai kur man labak iet macities un pa ko ?
Es neko nesaku par patikšanu. Bet vajadzētu rakstīt pareizi. Tici - neviens tevi neņems nopietni, ja tu rakstīsi tā, kā šobrīd. Un es nerunāju tikai par cosmo. Jebkurā darba vietā, kur kaut nedaudz būs jāraksta.
Pavēro kaut vai 1. komentāru šajā diskusijā. ;)
Par tēmu runājot, pameklē netā kaut kādas arodskolas, kurās var apgūt tevis nosauktās profesijas un izvēlies! Tā arī vidējo izglītību iegūsi.
Cik tur tā darba?
Piekriitu Michelle.
Meitenes, esiet nopietnas, vai arii es neko nesaprotu no muusdienu jaunieshiem. Nu shim cilveecinam ir jaabuut ' feikam'. Vienalga, ka mazajai meitinai- pecinai ir tikai 14, nu es nespeeju noticeet, ka shaads indiviids var buut reaals :D
nezinu,es ticu ka tas varētu arī būt reāls cilvēks, bet tad atvainojos "dumjākais" ,pēc lasītā pat manam 8 gadīgajam brālītim ir vairāk saprašanas un raksta viņš tiešām labāk :D
AKDIEVS TAS TAK IR ACIIMREDZAMI,KA KĀDS VNK ČAKARĒJAS TE, SEVI SAUCOT PAR "KITIJU", NEPIEVEERŠAT TAK UZMANIIBU :DDDD profils vinjai tapat reģistrēts šodien,tak skaidrs,ka feiks !
ja atceraties, vienu laiku netaa kliida video par meiteni, kura 15 gados izmisiigi centaas kljuut par maati un guleeja bez prezervatiiva ar klasesbiedriem. viss var gadiities. diemzeel.
es jau teicu ka vakar pieregistrejos tape ka man vienkarsi bija interesanti catot tur kur bija par draugu jastasta kape gan es nevaretu seit rakstit pati tu feix